Lud_Canar Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Еми това е някой ако предлага да пише цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Имам един кабел оригинален за Самсунг-сички модели 15лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Само едно уточнение да внеса.Кабел дето да става за всички модели на Самсунг НЯМА.На външен вид са еднакви но пиновете са разменени и за всеки телефон или за примерно 2 модела някъде може са еднакви. Аз ти препоръчвам ако има ифраред купи си такова нещо не се занимавай с кабели. Поздрави Едит:iv_laz ами моя Ц100 без проблем си го вързвам с ИРДА. Просто трябва се направят настройките а те не са особенно сложни.Иначе с кабели се мъчих 3 месеца и нищо нестана затова казвам че универсален кабел няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Т'ва за IrDa е добра идея, но преди на самсунг им беше доста крива работата с инфрареда сега не знам дали са си я оправили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 2, 2005 Author Share Posted October 2, 2005 Телефона няма инфраред, може ли някой да обесни по-подробно за Irda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Телефона няма инфраред, може ли някой да обесни по-подробно за Irda? Irda=инфраред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Ахааааа Кофти е да си непросветен. Та някой да продава кабел за този телефон? Или за C200, защото до колкото знам само панелите са им различни на двата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.