break Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Пак са си там, само че трябва да цъкнеш на бутона Profile Options който е горе в дясно. П.П. Сетих се какво още не ми харесва. Като пиша пост и ако прескоча за малко до предишната страница и поста не ми се запазва (както до сега с мозилата), а трябва да го пиша наново. Иначе всичко друго е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 бтв-това с ширината на прозорчето за емоцииките от настройките някаде ли се оправя,че много криво така като трябва да скролваш през тях? Отделно екрана със смайлитата е грозен, като е така крив .. де да имаше поне начин да го скрия Много кофти са подредени тези смайлита. Направете ги поне по 4 на ред за да се махне този гаден скрол. fixed, поне за Firefox и Opera. Сега очаквам да се счупи в IE Ако да - някой да пише, защото го нямам и не мога да тествам на него. Също искам да питам дали ще се върне ...абе това горе където пише INVISION..преди където и да натискаш те връщаше в индекса а сега трябва да е точно на надписа..малко неудобничко така ми се струва fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Доста се е променил форума от последния път когато бях тук (преди 7-8 месеца)... Едит нещо само не знам как се ползва, ако може някой да обясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Доста се е променил форума от последния път когато бях тук (преди 7-8 месеца)... Едит нещо само не знам как се ползва, ако може някой да обясни. Странно само как не си бил тука 7-8 месеца като си регистриран преди 6 месеца И форума се ползва най-добре с компютър, мишка и клавиатура Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Аре,честито и от мен,много добре е станал форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Не бе имах предвид как да едитвам... А иначе грубо казано беше тва 7-8 месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Еми той Dreamer е обяснил в първия пост. Чети малко. Натискаш си на едит и от там на Full Edit ти е като нормалния едит до сега, а при Quick Edit направо преправяш в поста който си пуснал само че без да се появяват емотиконите и другите екстри от Full Edit-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 внимавайте, като пускате гласувания(poll), концептуално е променен начина за пускането им... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Форума е станал супер добре. Новите неща много ми харесват. Не съм получавал още ПМ така, че незнам какво не одобрявате. Като получа ще пиша пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Форума е супер зле вече, преди си беше доста по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Вече като пиша пост и започвам да се нервя. Особено ако трябва да поставя нещо копирано. Някой може ли да ми обясни къде е този пуст Paste, защото с този горе в дясно не става. Става единствено ако е копирано от сания пост. Постоянно трябва да боравя с Ctrl+V, а с десния бутон нищо подобно не показва. И другото което е, че когато копирам текст, който води към даден линк и го сложа тук (c Ctrl+V), текста ми излиза направо като линк както оригиналния надпис, без да съм поискал. Днес рабрах че трябва да го маркирам и да натисна на Insert Link, за да мога да го махна, което е доста тъпо. А наскоро дори бях копирал цяла страница в която всеки параграф има някакъв линк и без да го променям, като натиснах на Preview Post не стига че поста не излезна целия, а този който излезна беше разбира се с линк, ами и полето за поправка на поста не беше активно. Незнам как се е получило, но го пробвах още няколко пъти и винаги даваше едно и също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Вече като пиша пост и започвам да се нервя. Особено ако трябва да поставя нещо копирано. Някой може ли да ми обясни къде е този пуст Paste, защото с този горе в дясно не става. Става единствено ако е копирано от сания пост. Постоянно трябва да боравя с Ctrl+V, а с десния бутон нищо подобно не показва. И другото което е, че когато копирам текст, който води към даден линк и го сложа тук (c Ctrl+V), текста ми излиза направо като линк както оригиналния надпис, без да съм поискал. Днес рабрах че трябва да го маркирам и да натисна на Insert Link, за да мога да го махна, което е доста тъпо. А наскоро дори бях копирал цяла страница в която всеки параграф има някакъв линк и без да го променям, като натиснах на Preview Post не стига че поста не излезна целия, а този който излезна беше разбира се с линк, ами и полето за поправка на поста не беше активно. Незнам как се е получило, но го пробвах още няколко пъти и винаги даваше едно и също. Ето тук вече почвам да се подсмихвам доволно, че съм с Opera и нямам подобни проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 O, да. Забравих да кажа че всичкото това е при мозила. При IE проблема с Paste от десния бутон го няма, но останалото важи и за него. А за Опера верно, че няма такива проблеми, но при нея ми изписва, че не е компактна с Rich text Editor. Да не би да е заради него всичките тези ядове? ЕДИТ: Да, от него е. Току що си го смених на стандарт и всички подобни проблеми ми изчезнаха. Абе, къде ли ми беше и на мен акъла да си го активирам. Добре че беше подсмихването на sMARTBomber за да стигна до тази иначе такава брилянтна идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 ЕДИТ: Да, от него е. Току що си го смених на стандарт и всички подобни проблеми ми изчезнаха. Абе, къде ли ми беше и на мен акъла да си го активирам. Ъ, как се маха ако не е тайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Защо вече го няма като цъкнеш на някой да можеш да видиш темите , които е пускал и всичките му постове ... или аз съм в грешка опс намерих го . Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ъ, как се маха ако не е тайна? Oтиваш тук и долу можеш да го промениш на Standart editor или на Rich text editor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Абе аз да питам темата "poznai likes grey" ще се върне ли защото тази синята много дразни.Откакто съм в този форум ползвам винаги тъмните теми ако може разбира се да се сложи пак .... ще съм пре доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Абе аз да питам темата "poznai likes grey" ще се върне ли защото тази синята много дразни.Откакто съм в този форум ползвам винаги тъмните теми ако може разбира се да се сложи пак .... ще съм пре доволен. Виж какво е казал Dreamer Също 'сивия' скин липсва - дали засега, дали завинаги... ще видим. Имате избор между този (PF3) и IPB 2.1 Default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Уж го четох целия пост ама май съм бил много заблян Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Сигурно ще има много противници, но все пак: Отдавна си мисля, няма ли да е по-добре да не се слага етикет отдолу за едитване на поста, ако едит-а е направен да речем до 1 минута след постването. Знам че си има Preview и тн, но обикновено ми отнема двойно повече време да го ползвам и направо цъкам "Add", като естествено си мисля че нямам грешки, но в последствие често се оказва че има... Не знам дали само при мене е така, а и мисля че няма как да се злоупотреби с тази екстра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 Ако имаше такава функция щяхме да я включим да кажем до 3-4-5 минути даже. Въпреки, че това не е кой знае какъв проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Незнам дали се отклонявам от темата,ама нещо да знаете на play.evrocom.net какво точно се обновява на форума?Версията или някакви екстри,ще слага furiozo?Малко инфо моля ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Ако имаше такава функция щяхме да я включим да кажем до 3-4-5 минути даже. Въпреки, че това не е кой знае какъв проблем. Разбира се че не е голям проблем, никой не казва обратното. Не знаех че няма тази функция. Виждал съм я по други форуми и предположих, че и тук я има, но нищо може и да я включат в следващата версия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 Разбира се че не е голям проблем, никой не казва обратното.Не знаех че няма тази функция. Виждал съм я по други форуми и предположих, че и тук я има, но нищо може и да я включат в следващата версия... Предполагам, че за другите форуми има опция да може да се едитва пост ДО няколко минути след поста, а не да се показва надписчето Особено пък phpbb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Предполагам, че за другите форуми има опция да може да се едитва пост ДО няколко минути след поста, а не да се показва надписчето Особено пък phpbb... Не знам каква е разликата, даже не знам какво искаш да кажеш, но до колкото разбрах(нищо) аз имам същото в предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.