Jump to content
BulForum.com

Invision Power Board v2.1.1 @ Evrocom.INFO

Dreamer

Recommended Posts

Лично на мен не ми харесва много :\ Особено тоя popup при получаване на РМ - връщат се към сакатите основи на PHPBB2, като точно начина на показване на нов РМ ми харесваше най-много в IPB(2.0+ версия, явно вече ще казвам 2.0+ - 2.1.1-) Отделно екрана със смайлитата е грозен, като е така крив .. де да имаше поне начин да го скрия :) Текст едитора не съм го пробвал, нито quickedit, за тях не мога да дам мнения. Back като ги пробвам ;)

Edit: quick edit rulz :)

Да и на мен не ми харесва новата версия. Много кофти са подредени тези смайлита. Направете ги поне по 4 на ред за да се махне този гаден скрол. А за постовете и РМ-ите...Малее, толкова мразя да работя с уърд, а сега това ще ми напомня всеки път за него. :wacko: :) Единственото хубаво според мен е че като цъкна на някое смайли, когато пускам пост и веднага се появява мутрата му в поста. ;) И това Options горе в дясно не ми харесва много, макар че е практично. Още не съм го разгледал обстойно за функциите му, но определено чувствата ми са смесени към тази версия.

:crazy: Няма ли някакъв скин който да изглежда като 2.0.4 версията? :cry

ЕДИТ: Quick Edit много ми допадна. :)

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Единственото хубаво според мен е че като цъкна на някое смайли, когато пускам пост и веднага се появява мутрата му в поста. ;)

при мен пък като цъкна на някое смайли и то ми излиза автоматично на следващия ред, а не до текста отстрани... :huh: и след това трябва с кът-пейст да си го слагам ...

форума е станал доста по-удобен бих казал

моха да си прехвърлям текст тук

или тук :lol:

има и повече шрифтове. яко е станало :punk с firefox съм и нямам проблеми за сега с quote и емотионки :)

а quick edit-a :rolleyes:

Супер якичко и свежо е. Много ми гали окото като пиша постове :) .

http://play.evrocom.net/dl/incoming/scar/ipb.JPG

Това под аватара не трябва ли да пада на 2 реда?

Също искам да питам дали ще се върне ...абе това горе където пише INVISION..преди където и да натискаш те връщаше в индекса а сега трябва да е точно на надписа..малко неудобничко така ми се струва а и като гледам сега съм дал reply и ми излиза scroll bar настрани..не бих казъл, че ми допада като цяло, но щом сте решили с него..

Аа да..и прозорчето, което излизаше преди при нов ПМ ми харесваше повече от това..

http://play.evrocom.net/dl/incoming/scar/ipb.JPG

Това под аватара не трябва ли да пада на 2 реда?

На мен си ми пада на два реда, явно при теб има нещо ;) А не знам какъв е тоя скрол настрани като си отворите Post REply, аз такова животно нямам о,О :huh:

Quick edit rulez! Само дето ми липсва сивия скин :(

Еми браво на DeZoeker :P На мен много пи харесва , а как става тва със задраскването дето tankis го е направил :)

На мен си ми пада на два реда, явно при теб има нещо ;) А не знам какъв е тоя скрол настрани като си отворите Post REply, аз такова животно нямам о,О :huh:

Ми с Firefox съм и не пада на 2 реда..а иначе яжно монитора ти е по-голям или си на по-голяма резолюция от мен затова не ти се появява за скролване като дадеш reply :) Иначе не ми харесва..много шарения много чудо..ама то шаренията се харесва де:) дано не стане много цигания обаче..

А не може ли веднъж като дам да няма емотикони на всеки мой пост да е така, а не постоянно да цъкам там като луд..?

А не знам какъв е тоя скрол настрани като си отворите Post REply, аз такова животно нямам о,О :huh:
Това е защото го гледам с Firefox за това. Сега погледнах и с IE и си е нормално. Ама защо така с мозилата? Много дразни така. Няма ли някаква опция да се оправи това.

А бе имаше и още нещо което не ми харесваше ама мога ли да се сетя сега :)

Иначе много хубаво са променили My Assistant. Taka ми харесва повече. Дано и търсачката е оправена и вече да работи както трябва. ;)

В първия пост съм писал за сивия скин. За другото > в топика горе имаш options > linear plus. Не знам дали нещо се е прецакало или сам си минал на linear. Ако на някой друг му е станало също така да свирка да го оправим.

Мерси, оправих го ;)

Сега ако може да се върне и сивия скин ще е иделно :punk

Одеве си бях сложил 2 неща в подписа и си ги показваше, но сега ги няма.От мен ли да е проблема?

а това видя ли

too big, 100 pix max

било е много голямо и са ти го делнали админите ;>

A бе да не ставам много нахален, ама има ли вече работещ крак за тази версия или някакъв сериен номер. :rolleyes:

В дата.бг има един на който пише че е за 2.х.х. За 2.0.4 става ама незнам дали става и за тази версия.

A бе да не ставам много нахален, ама има ли вече работещ крак за тази версия или някакъв сериен номер. :rolleyes:

В дата.бг има един на който пише че е за 2.х.х. За 2.0.4 става ама незнам дали става и за тази версия.

трябва ти не сериен номер а хакната весия, която са премахнати hotlinks, callhomes както и ips=check-a и внимавай къде е хостнат форума защото от инвижън следят. Ако ти трябва имам оргиналната и хакната версия драсни ПМ.

Не помня някой да е споменавал за това, но къде се дянаха опциите да видя всички постове/теми на даден потребител? Аз ли съм толкова кьорав та не го виждам или тази опция е премахната умишлено?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...