break Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Лично на мен не ми харесва много :\ Особено тоя popup при получаване на РМ - връщат се към сакатите основи на PHPBB2, като точно начина на показване на нов РМ ми харесваше най-много в IPB(2.0+ версия, явно вече ще казвам 2.0+ - 2.1.1-) Отделно екрана със смайлитата е грозен, като е така крив .. де да имаше поне начин да го скрия Текст едитора не съм го пробвал, нито quickedit, за тях не мога да дам мнения. Back като ги пробвам Edit: quick edit rulz Да и на мен не ми харесва новата версия. Много кофти са подредени тези смайлита. Направете ги поне по 4 на ред за да се махне този гаден скрол. А за постовете и РМ-ите...Малее, толкова мразя да работя с уърд, а сега това ще ми напомня всеки път за него. Единственото хубаво според мен е че като цъкна на някое смайли, когато пускам пост и веднага се появява мутрата му в поста. И това Options горе в дясно не ми харесва много, макар че е практично. Още не съм го разгледал обстойно за функциите му, но определено чувствата ми са смесени към тази версия. Няма ли някакъв скин който да изглежда като 2.0.4 версията? ЕДИТ: Quick Edit много ми допадна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Хубаво е, но и аз съжалявам че е несъвместимо с Opera, а другите browser-и са ми антипатични... Но и без Rich Edit се живее Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Единственото хубаво според мен е че като цъкна на някое смайли, когато пускам пост и веднага се появява мутрата му в поста. при мен пък като цъкна на някое смайли и то ми излиза автоматично на следващия ред, а не до текста отстрани... и след това трябва с кът-пейст да си го слагам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 форума е станал доста по-удобен бих казал моха да си прехвърлям текст тук или тук има и повече шрифтове. яко е станало с firefox съм и нямам проблеми за сега с quote и емотионки а quick edit-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Супер якичко и свежо е. Много ми гали окото като пиша постове . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Хихи...това ме кефи Докато свикна...по-добре phpbb.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Наистина добре направено.Харесва ми.Има малко повече глезотиики, които също ми харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 http://play.evrocom.net/dl/incoming/scar/ipb.JPG Това под аватара не трябва ли да пада на 2 реда? Също искам да питам дали ще се върне ...абе това горе където пише INVISION..преди където и да натискаш те връщаше в индекса а сега трябва да е точно на надписа..малко неудобничко така ми се струва а и като гледам сега съм дал reply и ми излиза scroll bar настрани..не бих казъл, че ми допада като цяло, но щом сте решили с него.. Аа да..и прозорчето, което излизаше преди при нов ПМ ми харесваше повече от това.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 http://play.evrocom.net/dl/incoming/scar/ipb.JPGТова под аватара не трябва ли да пада на 2 реда? На мен си ми пада на два реда, явно при теб има нещо А не знам какъв е тоя скрол настрани като си отворите Post REply, аз такова животно нямам о,О Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Quick edit rulez! Само дето ми липсва сивия скин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Еми браво на DeZoeker На мен много пи харесва , а как става тва със задраскването дето tankis го е направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 На мен си ми пада на два реда, явно при теб има нещо А не знам какъв е тоя скрол настрани като си отворите Post REply, аз такова животно нямам о,О Ми с Firefox съм и не пада на 2 реда..а иначе яжно монитора ти е по-голям или си на по-голяма резолюция от мен затова не ти се появява за скролване като дадеш reply Иначе не ми харесва..много шарения много чудо..ама то шаренията се харесва де дано не стане много цигания обаче.. А не може ли веднъж като дам да няма емотикони на всеки мой пост да е така, а не постоянно да цъкам там като луд..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 2, 2005 Author Share Posted October 2, 2005 На хубавия IE си е ок. Все пак сложих шпация след тирето liquid да не се дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Яко е А това със задраскването го има като опция до Bold, Italic, Underlined в новия текстов едитор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 (\_/) This is Bunny. Ами...искам да попитам...кога ще сложите и други скинове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 2, 2005 Author Share Posted October 2, 2005 Ако ще се слага скин - ще е само даден от познай негов скин, други няма да се слагат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 А не знам какъв е тоя скрол настрани като си отворите Post REply, аз такова животно нямам о,О Това е защото го гледам с Firefox за това. Сега погледнах и с IE и си е нормално. Ама защо така с мозилата? Много дразни така. Няма ли някаква опция да се оправи това. А бе имаше и още нещо което не ми харесваше ама мога ли да се сетя сега Иначе много хубаво са променили My Assistant. Taka ми харесва повече. Дано и търсачката е оправена и вече да работи както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 В първия пост съм писал за сивия скин. За другото > в топика горе имаш options > linear plus. Не знам дали нещо се е прецакало или сам си минал на linear. Ако на някой друг му е станало също така да свирка да го оправим. Мерси, оправих го Сега ако може да се върне и сивия скин ще е иделно Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Опцията Quick Edit е страхотна Форумът става все по-хубав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 А защо не си смените логото? Тази версия поне го поддържа без да се модва форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Одеве си бях сложил 2 неща в подписа и си ги показваше, но сега ги няма.От мен ли да е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Одеве си бях сложил 2 неща в подписа и си ги показваше, но сега ги няма.От мен ли да е проблема? а това видя ли too big, 100 pix max било е много голямо и са ти го делнали админите ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 A бе да не ставам много нахален, ама има ли вече работещ крак за тази версия или някакъв сериен номер. В дата.бг има един на който пише че е за 2.х.х. За 2.0.4 става ама незнам дали става и за тази версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 A бе да не ставам много нахален, ама има ли вече работещ крак за тази версия или някакъв сериен номер. В дата.бг има един на който пише че е за 2.х.х. За 2.0.4 става ама незнам дали става и за тази версия. трябва ти не сериен номер а хакната весия, която са премахнати hotlinks, callhomes както и ips=check-a и внимавай къде е хостнат форума защото от инвижън следят. Ако ти трябва имам оргиналната и хакната версия драсни ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Не помня някой да е споменавал за това, но къде се дянаха опциите да видя всички постове/теми на даден потребител? Аз ли съм толкова кьорав та не го виждам или тази опция е премахната умишлено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.