Ghetto_Freak Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Продавам карта за телефон с големина 32 мб ! Когато си купих 6230 ми я дадоха ! Незнам дали е оригинална на нокиа но както и да е ! Почти не е опотребвявана ! цена 20 кинта ! на 2 Седмици е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Продавам карта за телефон с големина 32 мб ! Когато си купих 6230 ми я дадоха ! Незнам дали е оригинална на нокиа но както и да е ! Почти не е опотребвявана ! цена 20 кинта ! на 2 Седмици е ! <{POST_SNAPBACK}> 20 кинта е нова 128 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 каде ???? кажи каде и утре отивам да си купя ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 тук, тук, тук ... обаче утре е неделя и не знам дали ще работят, затова изчакай до понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 аве батка кажи някаф магазин ! сега тоя ДЖАРКОМПЮТЪРС го знам каде е ! Кажи ми каде са намират другите ! Мноого ще съм ти благодарен ! Едит: а и като гледам в ДЖАР паметта е на стойност около 12-15$ за 128мб ! 256мб 19-22$ ! става става ! ок значи Благодаря все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 батиното на такава карта неможе да и вземеш такава космическа сума .... 32 2ра ръчка е в порядъка на 5-8 кинта ... ако съм на теб няма въобще да е продавам .. все ще потребва за нещо а тея 5-6 лева ще изчезнат и следа няма да остане гл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 батиното на такава карта неможе да и вземеш такава космическа сума .... 32 2ра ръчка е в порядъка на 5-8 кинта ... ако съм на теб няма въобще да е продавам .. все ще потребва за нещо а тея 5-6 лева ще изчезнат и следа няма да остане гл да ве знам за това се отказах да е продавам ! ай МОдераторите да затворят темата ако обичат ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.