Jump to content
BulForum.com

Buy: Motorola MPx200

Recommended Posts

За сега изчаквам една моторола MPx200 , ако не стане работата ще пиша.

Ако не стане, провери в Глобул за МПх200 , там са на промоция някаква 209 лв. +договор или 260 лв без договор ! Телефоните не са заклю4ени към Глобул ... аз си взех такъв , един познат му требеше карта и се възползвах :) и минах с 209 лв. :) .. но и 260 лв не мисля 4е е много за такъв телефон !!!

По принцип може да нямат , но ако настояваш за такава запо4ват за звънят по други офиси и магазини в страната и ти доставят на другия ден (както стана при мен ) ... ина4е телефона е префектен за цената си ...( до колкото може да е перфектен един телефон с вин .:) )

Друг вариант за такъв телефон - на руски , като тръгнеш от гарата в дясно ..в първите магазин4ета имаше една бройка сек.ханд , ина4е други май няма - аз обърнах целия град преди да ида в Глобул !

Ако не стане, провери в Глобул за МПх200 , там са на промоция някаква 209 лв. +договор или 260 лв без договор ! Телефоните не са заклю4ени към Глобул ... аз си взех такъв , един познат му требеше карта и се възползвах :) и минах с 209 лв. :) .. но и 260 лв не мисля 4е е много за такъв телефон !!!

По принцип може да нямат , но ако настояваш за такава запо4ват за звънят по други офиси и магазини в страната и ти доставят на другия ден (както стана при мен ) ... ина4е телефона е префектен за цената си ...( до колкото може да е перфектен един телефон с вин .:) )

Благодаря , ще проверя.

Аве човек влез тука www.mobilebulgaria.com тука има всякакви телефони ! МПх200 е за около 200 кинта втора ръка ! дай върху телефона за да го разгледаш и от долу си има купувам продавам ! даваш на продавам и там има много обява !само трябва да се поразровиш ! Дже скоро май гледах такава моторола на Руски ама много пари и искаха ! за това www.mobilebulgaria.com е най-доброто решение ! ай късмет !

П.С. тела си е много як :)

Аве човек влез тука www.mobilebulgaria.com тука има всякакви телефони ! МПх200 е за около 200 кинта втора ръка ! дай върху телефона за да го разгледаш и от долу си има купувам продавам ! даваш на продавам и там има много обява !само трябва да се поразровиш ! Дже скоро май гледах такава моторола на Руски ама много пари и искаха ! за това www.mobilebulgaria.com е най-доброто решение ! ай късмет !

П.С. тела си е много як :)

Аз' тука ' отдавна съм разгледал :( . Хората които продават НЕ отговарят! А има и друг проблем - повечето са от Шопландия.

А от Руски не купувам нищо ;)

А от Руски не купувам нищо ;)

не е лоша идеята :) но пък какво от това :) аз от там си зех един телефон и съм мноого доволен ! иначе има и в www.novgsm.com провери и там ! иначе ако не се обадиш на тия типове няма да ти отговорят по ICQ или mail !

Мисля, че е много трудно да намериш телефон от 2002 година по магазините да се продава нов ;)

Аз лично, вчера си купих Мпх 200 от приятел, втора ръка - ама пък си нямам калъфче, а без калъфче дисплея се драска от джойстика на клавиатурката. :(

Все пак успех в търсенето и дано успееш да си намериш, защото изборът ти е много добър :)

Мисля, че е много трудно да намериш телефон от 2002 година по магазините да се продава нов ;)

Аз лично, вчера си купих Мпх 200 от приятел, втора ръка - ама пък си нямам калъфче, а без калъфче дисплея се драска от джойстика на клавиатурката. :(

Все пак успех в търсенето и дано успееш да си намериш, защото изборът ти е много добър :)

Ми то все едно търся злато... ;)

Най накрая ще го зарежа...

Пич май май ти намерих такъв телефон ама ми кажи дали още търсиш !

Пиши когато го видиш !

и ЛС имаш !

Motorola MPx200 (V700)

Цена 290 лв.

Експлоатация 4 месеца

Коментар

Телефона е идеален, на 4 месеца е, без драскотинка е, с качен на него Windows Mobile 2003,има пълен комплект кутия+дата USB кабел+дата диск+гаранция+кожен калъф+256MB RS-MMC карта. Пазя му лепенките от дисплеите.

Аз казвам 290лв. щото по запазен нямя да намерите, а нови вече няма.А има и карта се пак.

За контакти Igor88

Телефон 0889345860

Email igor_qde@gyuvetch.bg

Град София

Icq 311149488

Публикувано на 09.10.2005 19:50

ето ви една моторолка ! има и още една на този ICQ номер 198-155-123

който търси и намира ! ТЪРСЕТЕ !

250лв. Ако си от Пловдив!

Като гледам тая моторола , доста хора я продават ( или ти с различни никове :) :D )

Ако искаш казавай , щото зе да ми писва!

250лв САМО при положение че имаш Гаранция , а не твоята гаранция!

Link 1

Link 2

Аз просто разглеждам много сайтове за телефони и просто ви казам като намеря нищо ! Но както и още един ми каза , че може и сам да си намери , защото му показах една обява от мобилето и вика , че и сам можел да си търси ! Като гледам ти си почти като него !

НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ВИ ПОМАГАМ ТОГАВА !

лек ден ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...