Jump to content
BulForum.com

Quake 3?

††† KartichkO †††

Recommended Posts

• 1 year later...

vuv vruzka s quake 3 arena pregledah foruma i ne namerih tema taka 4e napravo pitam tuk

imam problem sus multyplayer-a. iskam da igraq sus hora ot drugi durjavi no mi dava 4e nqma reply ot servera. razbrah 4e ima nqkakvi filove koito trqbva da se svalqt no namerih samo v edin site kudeto bqha plateni. molq ako nqkoi moje da mi pomogne 6te sum mu blagodarna

:) Danke, Mersi, Blagodarq, 10x. Thx, .... ! mnogo qk sait!  :D

незнам дали знаеш ама ако си влезнал в тоя сайт най-добре си форматирай хард диска щото много трудно ще се отървеш от купищата вируси които има там.

Или ако влизаш не забвавяй да пуснеш антивирусната.

незнам дали знаеш ама ако си влезнал в тоя сайт най-добре си форматирай хард диска щото много трудно ще се отървеш от купищата вируси които има там.

Или ако влизаш не забвавяй да пуснеш антивирусната.

Прав си този сайт не само дава но и взема много :devil :devil :devil

vuv vruzka s quake 3 arena pregledah foruma i ne namerih tema taka 4e napravo pitam tuk

imam problem sus multyplayer-a. iskam da igraq sus hora ot drugi durjavi no mi dava 4e nqma reply ot servera. razbrah 4e ima nqkakvi filove koito trqbva da se svalqt no namerih samo v edin site kudeto bqha plateni. molq ako nqkoi moje da mi pomogne 6te sum mu blagodarna

Otnosno multiplayer :Ne si spomnqm s koq programa se opitah da igraq v internet s drugi strani,ama kato vleznah po4noh da 4akam to mina pove4e ot 10 min i az se otkazah.Prosto i az neznam.Edin put vleznah da igraq na Quake i beshe napraven surver ot edin bulgarin i az vleznah tam se sreshnah s oshte 2 .Tva beshe predi dve semdici i ot togava ne sum vizhdal nqkoi da vlezne v survur ili da napravi.Zna4i moga da ti kazha samo 4e kato vleznesh nqkoi put v samata igra mogat da vleznat playeri.Ako ne si me razbral putai pak. ;)

Predlagam ti da si go svalish ot waresa ot tam e nai lesni i bezupasno :excl:

bravo pi4...otgovarq6 na zapitvane ot 2003 godina...prosto ne se sdarajah...

btw: ima buton edit...polzvai go ot vreme na vreme a ne puskai mneniq prez minuta...

xixixix i vika qk site ve4e sas sigurnost si hvanal ili troqnec ili nqkoi 4ervei men mi se na*ba kompa samo zaradi toq gnusen site

xixixix i vika qk site ve4e sas sigurnost si hvanal ili troqnec ili nqkoi 4ervei men mi se na*ba kompa samo zaradi toq gnusen site

ima ne6to takova...predi kogato bqh neposveten za sa6tnosta na tozi sait vlizah tam...

ma Antivir Antivirus ne propuska...izbi meracite ne 4 troqneca... :P

sujelqvam 4e pak nahalstvam no ivancho93....radvam se 4e opitva6 da mi pomogne6 no problema qvno e ot drugo estestvo (v moeto kopie naprimer). igrata e svalena ot warez-a i ne znam za6to ne trugva...ako nqkoi e imal podoben problem molq da mi pi6e

v menuto multyplayer ima buton specify i pi6e adress

kakvo po to4no trqbva da napi6a tam

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...