Njakoj Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Можете ли да ми кажете как да си запиша една видеокасета на СД? Имам видео с изход по ниска честота,имам видеокарта RADEON 9200 която има кабел за вход и изход към нея.Трябва ли някаква програма специална и какво да се направи?Освен това звука как ще се синхронизира с видеото и отделно ли трябва да се запише и после да се насложи или има начин всичко да стане заедно в един примерно AVI файл?Изобщо как да го направя всичко това защото такова нещо не съм правил досега и не знам как..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Май става само ако имаш ТВ тунер, но може и да греша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 Май става само ако имаш ТВ тунер, но може и да греша <{POST_SNAPBACK}> Нали видеокартата е VIVO което ще рече че може да се вкарва видеосигнал по ниска честота.Не е необходим тунер.Само че не знам с какво да записвам.Май някакъв кепчер трябва но такова нещо не съм правил и нямам представа.Ще поровя в търсачките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 ami moje da polzva6 - Pinnacle Studio ili Sony Vegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.