fluffy Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 На черно цената на картите стига до 100 лв!Успех в търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 На черно цената на картите стига до 100 лв!Успех в търсенето Сериозен ли си ????? Аз завчера си взех от магазинчето до работа от където си взимам сандвичи за 15 лв !!!!! Ако някой е навит - продавам си я за 80 лв!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Е-е-е баси картите. Лакомията на някой хора, както и некоректното и педалско отношение на М-Тел нямат край. Като ще има промоция да има, а не да се правят на китайци. Кафа от мошеници. Ама като се замисля ние сме си виновни. Нека някой да се хване да осъди М-Тел за некоректна и подвеждаща реклама, да видите как ще се научат друг път. С най-голямо удоволствие бих се захапал с тях, ако не бях толкова зает. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Е-е-е баси картите. Лакомията на някой хора, както и некоректното и педалско отношение на М-Тел нямат край. Като ще има промоция да има, а не да се правят на китайци. Кафа от мошеници.Ама като се замисля ние сме си виновни. Нека някой да се хване да осъди М-Тел за некоректна и подвеждаща реклама, да видите как ще се научат друг път. С най-голямо удоволствие бих се захапал с тях, ако не бях толкова зает. Аве що верно не земем да ги осъдим. То... нали всичко друго си е наред, та да хванем да се поосъдим с М-тел, а? Като си толкова зает и си нямал време да прочетеш интимният надпис, че "КОЛИЧЕСТВАТА СА ОГРАНИЧЕНИ" гориш. :ph34r: Това, че не си могъл да си купиш карта ти и всички останали, не е проблем на М-тел, а ваш. Баси..."некоректно и педалско отношение". На крив ***....(знаете поговориката). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Сериозен ли си ????? Аз завчера си взех от магазинчето до работа от където си взимам сандвичи за 15 лв !!!!! Ако някой е навит - продавам си я за 80 лв!!!! След 18 часа обикаляне и аз намерих още една 50лв Ако някой я иска ПМ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Аве що верно не земем да ги осъдим. То... нали всичко друго си е наред, та да хванем да се поосъдим с М-тел, а? Като си толкова зает и си нямал време да прочетеш интимният надпис, че "КОЛИЧЕСТВАТА СА ОГРАНИЧЕНИ" гориш. :ph34r: Това, че не си могъл да си купиш карта ти и всички останали, не е проблем на М-тел, а ваш. Баси..."некоректно и педалско отношение". На крив ***....(знаете поговориката). Ами и сега гледам рекламата в един от броевете на в. Марица и там няма такова уточнение. А може би е било допълнено по-късно, а => промяна на условията в последния момент => педалско отношение Исках да взема такава карта, но след като звъннах в М-Тел в Тракия и разбрах, че нямат се отказах и хич даже не ме е яд. Аз съм с военна карта на Глобул и разговорите ми са евтини. Исках да взема карта за една приятелка, но понеже М-Тел се правят на интересни не можах. Както и да е. Все ми е тая, но М-Тел за пореден път доказаха, че са некоректни към потребителите - не че Глобул са, но това е друга тема Да са живи и здрави Едит: Не знам такава поговорИка Както и да е - Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Е-е-е баси картите. Лакомията на някой хора, както и некоректното и педалско отношение на М-Тел нямат край. Като ще има промоция да има, а не да се правят на китайци. Кафа от мошеници.Ама като се замисля ние сме си виновни. Нека някой да се хване да осъди М-Тел за некоректна и подвеждаща реклама, да видите как ще се научат друг път. С най-голямо удоволствие бих се захапал с тях, ако не бях толкова зает. Аз доколкото си спомням, в Мтел пишеше, че промоцията е от 26-ти до 30-ти септември... Нормално е количествата да са ограничени! Иначе мрежата пак ще се претовари и никой няма да може да говори...Замисли се малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Davat avanti, shtoto kato startira vivatel golqma 4ast ot abonatite shte vzemat ei taka da si gi zarejat...shtoto onezi shte startirat s po-niski ceni i promocii...koeto si e logi4no sled kato iskat da imat klienti. Nqmat drug izbor da vidim kakvo 6te napravqt BTK no ne vqrvam drugite da ni ostavqt prosto taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Аз доколкото си спомням, в Мтел пишеше, че промоцията е от 26-ти до 30-ти септември...Нормално е количествата да са ограничени! Иначе мрежата пак ще се претовари и никой няма да може да говори...Замисли се малко Пиша дословно от рекламата във вестник Труд от 01.10.2005: * Цена на Prima пакета: 14.88 лв.* 10 лв. време за разговори при активиране на Prima картата и 12 лв. еднократен бонус при активиране на допълнителен ваучер до 31.03.2006 г. с ниминал, по-голям или равен на 10 лв. (12 месеца по един лев след първия месец от активирането на ваучера) *Безплатните разговори (от 21.00 до 5.00 ч.) са в сила до 30.06.2006 г. и не важат за разговори към номера на услуги с добавена стойност (номера, започващи с 0881 и кратки номера) * Цените са с ДДС. * Период на промоция и активация 26.09 - 30.10.2005 г. * За повече информация: *88 и бизнес центровете на М-Тел. Никъде не виждам да се споменава за ограничени количества, което пак води до извода за некоректно отношение от страна на М-Тел към потребителите с обяснението: "Няма повече карти...". Като няма карти ще направят - както може да правят карти за новата промоция, така трябва да може да направят и от тези. А относно претоварването на мрежата - предполага се, че М-Тел разполагат с достатъчно кадърни специалисти, които да преценят до какво натоварване на мрежата ще доведе една такава промоцията и дали мрежата ще издържи на това натоварване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Да бе верно, голям дефицит са! Една приятелка търси в момента под дърво и камък, та чак и връзките си задейства да направи всичко възможно да получи такава карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Пиша дословно от рекламата във вестник Труд от 01.10.2005:Период на промоция и активация 26.09 - 30.10.2005 г. Никъде не виждам да се споменава за ограничени количества, което пак води до извода за некоректно отношение от страна на М-Тел към потребителите с обяснението: "Няма повече карти...". Като няма карти ще направят - както може да правят карти за новата промоция, така трябва да може да направят и от тези. А относно претоварването на мрежата - предполага се, че М-Тел разполагат с достатъчно кадърни специалисти, които да преценят до какво натоварване на мрежата ще доведе една такава промоцията и дали мрежата ще издържи на това натоварване Демек можеш да си купиш такава карта и да я активираш от 26-ти до 30-ти!Това, че все още се продават е плюс за клиентите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Демек можеш да си купиш такава карта и да я активираш от 26-ти до 30-ти!Това, че все още се продават е плюс за клиентите. От 26 септември до 30 октомври Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Демек можеш да си купиш такава карта и да я активираш от 26-ти до 30-ти!Това, че все още се продават е плюс за клиентите Период на промоция и активация 26.09 - 30.10.2005 г Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Абе хората направиха една хубава промоция и вие които не се вредихте в нея веднага "ай да съдим мтел за некоректност..." Какво искате? Всички да имат такива карти ли??? Как ще стане това? Представам си,обират ме 5-6 мангала в 01:00ч,хващам мобилния и набирам 166,на дисплея ми пише "мрежата е заета"....... Все пак мрежата е ограничена<на клетка по 1500 линии за разговори>,хората са си сметнали в кой район колко карти да пуснат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Абе хората направиха една хубава промоция и вие които не се вредихте в нея веднага "ай да съдим мтел за некоректност..." Какво искате? Всички да имат такива карти ли??? Как ще стане това?Представам си,обират ме 5-6 мангала в 01:00ч,хващам мобилния и набирам 166,на дисплея ми пише "мрежата е заета"....... Все пак мрежата е ограничена<на клетка по 1500 линии за разговори>,хората са си сметнали в кой район колко карти да пуснат Както съм писал по-горе - изобщо не ми пука за въпросните карти, но на черното бяло не може да се каже. М-Тел наистина са некоректни. Да бяха поставили коректно рекламата и да бяха казали, че количествата ще са ограничени, а не да заблуждават потребителите и после да се чудят как да замажат положението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 виж сега...ако беше видял промоцията в сайта на мтел щеше да видиш че количествата са ограничени ... тва че във вестника не пише нищо не значи не случайно отдолу е написано 'за повече информация...' така че не виждам кво недоволствате в темата за 3тия гсм-оператор трябва да я има цитирана от мен промоцията...и тогава като бях подчертал че количествата са ограничени ми се изсмяха и казаха че било рекламен трик еми... винаги ще има недоволни м-тел не са направили нищо нередно в случая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 виж сега...ако беше видял промоцията в сайта на мтел щеше да видиш че количествата са ограничени ... тва че във вестника не пише нищо не значи не случайно отдолу е написано 'за повече информация...' така че не виждам кво недоволствате в темата за 3тия гсм-оператор трябва да я има цитирана от мен промоцията...и тогава като бях подчертал че количествата са ограничени ми се изсмяха и казаха че било рекламен трик еми... винаги ще има недоволни м-тел не са направили нищо нередно в случая... Виж сега...да ти е минало през акъла, че от М-Тел може да са добавили това условие след това, както и са направили. Защото помня, че по време на панаира в сайта им рекламата на въпросната карта излизаше още с отварянето на сайта и там си пишеше, че промоцията е до края на октомври и нищо не се споменаваше за ограничени количества. Сега дори май тази реклама я няма на сайта, а са пуснали Прима с 27 лева. Както и да е, няма смисъл да спамим излишно и да коментираме нито М-Тел, нито Глобул, които даже първи изскочиха с B-Free и също подведоха абонатите за безплатните разговори с един номер, без ограничения. И накрая какво излезе и там - нито разговорите са безплатни - по 4.80 на месец (не казвам, че не е изгодно, а че не е безплатно както се рекламира), нито пък липсват ограничения - 300 мин. на месец. Като условието за тези 4.80 все пак беше написано по-долу в рекламата, но това за 300 минути на месец го допълниха миналата седмица или нещо такова. Изводът е, че и двете фирми правят селски номера Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Оревахте орталъка дет се вика. Ако бяхте си зели карти нямаше нито да искате да съдите Мтел, че даже и през ума нямаше да ви мине. Просто се чуствате преебани и то типично по български някой е виновен. Ем, българска работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Оревахте орталъка дет се вика. Ако бяхте си зели карти нямаше нито да искате да съдите Мтел, че даже и през ума нямаше да ви мине. Просто се чуствате преебани и то типично по български някой е виновен. Ем, българска работа. Пииич, милион пъти написах, че аз изобщо не съм искал такава карта. Търсех за една приятелка, която си намери. Става дума за отношението на М-Тел към клиентите И пак да кажа, ако някой още не е разбрал - не ми трябва такава карта!!! Да сложим точка на коментарите Дори бих помолил някой мод или админ да поразчисти темата, като се извинявам за многото мои постове Едит: Тогава освен аз нещо да не съм видял, макар, че внимателно четох условията на промоцията в сайта. За вестника съм сигурен, че не пише за ограничени количества... Както и да е... И на тях да им е*а майката :woot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Виж сега...да ти е минало през акъла, че от М-Тел може да са добавили това условие след това, както и са направили. Защото помня, че по време на панаира в сайта им рекламата на въпросната карта излизаше още с отварянето на сайта и там си пишеше, че промоцията е до края на октомври и нищо не се споменаваше за ограничени количества. Сега дори май тази реклама я няма на сайта сичко си беше написано още от началото http://www.evrocom.info/invision/index.php...ic=26827&st=220# малко по надолу казах че пише че са в ограничени количества защото го прочетох в сайта а промоцията я няма вече защото свърши поради това че всички карти са изкупени не казвам че мтел не са измамници но в случая нищо нередно не са направили Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Следното съм го взел от един друг форум: Значи... предполагам, че знаете за ко ста дума... промоцията на M-tel с безплатни разговори от 9 вечерта до 5 сутринта. И така. Реших аз да се възползвам от промоцията, взех си съответния пакет и си говоря вече втора седмица така. Вечер, че е трудно да се свържеш няма да коментирам, успява се някак... и всичко си беше добре, аз - доволен, кефя се, говоря по 4-5 часа обаче ко става неска преди малко... Получавам аз sms от номер 1001, в който пише: "Sistemata avtomaticno zasece netipicen trafik ot vashata karta. Vazmojno e prekasvane na uslugata. Info: mtel.bg " 8. (Доп. на 13.10.2005г.) Временно спиране на достъпа до мрежата и ограничаване ползването на услугите 8.1. Мобилтел има право временно да спре достъпа до мрежата или да ограничи временно ползването на услугите до определен обем, след предварително уведомяване на Потребителя по реда на т.8.3. в следните случаи: - при реализиране на нетипичен трафик от Потребителя – до изясняване на причините за осъществяване на нетипичен трафик; - при използване на крайни устройства и/или SIM карти по начин, който причинява смущения във функционирането на мрежата; - при използването на услугите по начин, който нарушава целостта на мрежата и/или възпрепятства предоставянето на услуги на трети лица при спазване на изискванията за качество на услугите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Оревахте орталъка дет се вика. Ако бяхте си зели карти нямаше нито да искате да съдите Мтел, че даже и през ума нямаше да ви мине. Просто се чуствате преебани и то типично по български някой е виновен. Ем, българска работа. da naistina Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 btw: карти има още но не в големите градове...аз сега съм в процес на чакане за доставянето ми на няколоко такива.Да чукна на дърво че ще се удовлетвори желаанието ми за карта. До 2-3 дена ще постна с информация дали съм си намерил карта.Ако си намеря мога да я продам за около 35-40 лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 абе немога да не се възмотя - имам чувството че всеки иска такава карта, за да вземе да я продаде след това за печалба или само щото има нещо без пари. те хората хубаво нещо се опитват да направят, ама то със селянията няма преборване. по 4 - 5 часа разговори на вечер. то от толкова сигурно се възпалява ухото. аз съм да ги режат такива. те наистина мтел таралеж си сложиха в гащите. кво да има отстъпки и промоции - ето резултата. по-добре да няма повече карти или да сложат примерно 300 вечерни минути, които не се плащат - после по стандартната тарифа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.