ThE_UfO Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Днес поръчах да ми купят от панаира фрии прима, но били свършили. Отговора бил: "незнаем кога ще имаме" Защо не бях там да ги попитам дали шефа им ще знае, или да попотам на щанда на Глобул. Та както и да е, тези дни не съм през деня в Пловдив и ще се наложи някой познат да ми купи такава. Въпроса ми е, знае ли някой къде още има в наличност, по Мтел центровете, по разни лафки за вестници и тн. Който знае да свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Днес поръчах да ми купят от панаира фрии прима, но били свършили. Отговора бил: "незнаем кога ще имаме" Защо не бях там да ги попитам дали шефа им ще знае, или да попотам на щанда на Глобул. Та както и да е, тези дни не съм през деня в Пловдив и ще се наложи някой познат да ми купи такава. Въпроса ми е, знае ли някой къде още има в наличност, по Мтел центровете, по разни лафки за вестници и тн. Който знае да свирка <{POST_SNAPBACK}> Пробвай се в по-малките градове,там не са се светнали още Оня ден,колегата ми обходи всичките офиси за които се сети на Мтел,и успя да намери само 3-4 карти Аз успях да купя 16 карти от Велинград(само толкова имаха)...между другото служителите предлагат предимно карти от 15 лева,при положение че има и такива от 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 Ами аз съм на работа в Пазарджик тея дни, освен там да видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Вярно ли е че ако си купиш прима фрии и я активираш след 00:00 днес тя ще е обикновенна карта? От М-тел били направили голяма грешка с тези карти и така се претоварвала системата им П.С. И в по-малките градове се разчува бързо,особенно ако става въпрос за нещо безплатно П.С.2: Аз се сдобих с такава карта на 28 септември и оттогава съм изговорил 13h 48min 14sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 i nikade v plovdiv nqma takiva karti !?!?!? gotov sam da kupq na razumna cena edna takava karta ako nqkoi si e zel pove4e ot 1 . i estestvenno da e ot tozi vid i ako gornoto mnenie e verno da bade aktivirana . ne e nujno da ima pari v neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Davat avanti, shtoto kato startira vivatel golqma 4ast ot abonatite shte vzemat ei taka da si gi zarejat...shtoto onezi shte startirat s po-niski ceni i promocii...koeto si e logi4no sled kato iskat da imat klienti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Hema kapтu и тфа е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Аз мога да намера няколко със зор, ама съответно на по-високи цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 на колко по-високи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 а и аз искам карта, няма значение цената (е не прекаляваите все пак ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Днес като се пребирах от училище минах през Мегата и питах там (вестникарите отпред) и 2-ма от тях казаха, че никога не са имали такива карти и няма да им доставят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Говорих с вътрешен човек в М-тел. Нямало да има повече карти, или ако има ще са ограничени бройки, понеже им се натоварвала мрежата от сегашните. Представяте ли си какво говорене му удрят купилите си вече? И ако издавали неограничено такива карти, щяло да почне да им блокира мрежата както в деня на безплатното говорене, затова Край. Скоро щяли да спрат и рекламата, ама незнайно защо се бавили. Нещо с рекламните договори май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 на колко по-високи ? Примерно 30 лв.Поне толкова даде един приятел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 6, 2005 Author Share Posted October 6, 2005 Аз мога да намера няколко със зор, ама съответно на по-високи цени 30-35лв ти давам веднага ако намериш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 az ve4e si zex derzaite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Абе .. малко тъпо разсъждавам, ама ... ако искат да ги спират аз си купих вече само дано не спрат старите Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Примерно 30 лв.Поне толкова даде един приятел! 30 лв. имаш и от мен веднага на ръка само ми намери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 30 лв. имаш и от мен веднага на ръка само ми намери Sorry!Нямам и не продавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Ех начи много се нерва . Един приятел си зе преди 3 дена от 1 магазин тука в Изгрев къдет продават храни за кучета и аз щот нямах пари отивам чак неска и пича ми казва ВЧЕРА ПРОДАДОХ ПОСЛЕДНАТА , свършиха мамка му трябваше вчера да ида Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Я.... се изпускам промоциите!!! Първо,в деня,когато разговорите бяха безплатни - аз разбрах чак в 20:00 часа !!! Сега ми говорите за някви Фрии Партита и не знам си кво Тва както ГлоБул с 1 номер безплатно или как? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Тва както ГлоБул с 1 номер безплатно или как? Не бе....лафиш с когото си искаш безплатно между 21 и 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Не бе....лафиш с когото си искаш безплатно между 21 и 5... с който си искаш абонат на Мтел! Казвам го, за да не дойдеш после да ни псуваш тука, като ти глътне сметката Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Aма, който си е купил такава карта вечно ли ше си говори безплатно от 21 до 5?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Aма, който си е купил такава карта вечно ли ше си говори безплатно от 21 до 5?! До 30.06.2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Ееееееееее!! Как ме е яд,че от вас разбрах за тва !! Гледал съм рекламата де,ама се чудех и аз .... пфуууу!!! направо ще се разчлена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.