Jump to content
BulForum.com

Нема ПРИМИ Фрии парти тайм!!!

ThE_UfO

Recommended Posts

Днес поръчах да ми купят от панаира фрии прима, но били свършили. Отговора бил: "незнаем кога ще имаме" Защо не бях там да ги попитам дали шефа им ще знае, или да попотам на щанда на Глобул. Та както и да е, тези дни не съм през деня в Пловдив и ще се наложи някой познат да ми купи такава. Въпроса ми е, знае ли някой къде още има в наличност, по Мтел центровете, по разни лафки за вестници и тн. Който знае да свирка :ghost

Днес поръчах да ми купят от панаира фрии прима, но били свършили. Отговора бил: "незнаем кога ще имаме" Защо не бях там да ги попитам дали шефа им ще знае, или да попотам на щанда на Глобул. Та както и да е, тези дни не съм през деня в Пловдив и ще се наложи някой познат да ми купи такава. Въпроса ми е, знае ли някой къде още има в наличност, по Мтел центровете, по разни лафки за вестници и тн. Който знае да свирка  :ghost

Пробвай се в по-малките градове,там не са се светнали още :P Оня ден,колегата ми обходи всичките офиси за които се сети на Мтел,и успя да намери само 3-4 карти :wacko: Аз успях да купя 16 карти от Велинград(само толкова имаха)...между другото служителите предлагат предимно карти от 15 лева,при положение че има и такива от 10 :angry:

Вярно ли е че ако си купиш прима фрии и я активираш след 00:00 днес тя ще е обикновенна карта?

От М-тел били направили голяма грешка с тези карти и така се претоварвала системата им :(

П.С. И в по-малките градове се разчува бързо,особенно ако става въпрос за нещо безплатно :evil

П.С.2: Аз се сдобих с такава карта на 28 септември и оттогава съм изговорил 13h 48min 14sec :wir

i nikade v plovdiv nqma takiva karti !?!?!? gotov sam da kupq na razumna cena edna takava karta ako nqkoi si e zel pove4e ot 1 .

i estestvenno da e ot tozi vid i ako gornoto mnenie e verno da bade aktivirana . ne e nujno da ima pari v neq

Днес като се пребирах от училище минах през Мегата и питах там (вестникарите отпред) и 2-ма от тях казаха, че никога не са имали такива карти и няма да им доставят :huh:

Говорих с вътрешен човек в М-тел. Нямало да има повече карти, или ако има ще са ограничени бройки, понеже им се натоварвала мрежата от сегашните. :wacko: Представяте ли си какво говорене му удрят купилите си вече? :blink: И ако издавали неограничено такива карти, щяло да почне да им блокира мрежата както в деня на безплатното говорене, затова Край. :(

Скоро щяли да спрат и рекламата, ама незнайно защо се бавили. Нещо с рекламните договори май. :unsure:

Аз мога да намера няколко със зор, ама съответно на по-високи цени :bgrin:

30-35лв ти давам веднага ако намериш!

Ех начи много се нерва . Един приятел си зе преди 3 дена от 1 магазин тука в Изгрев къдет продават храни за кучета :) и аз щот нямах пари отивам чак неска и пича ми казва ВЧЕРА ПРОДАДОХ ПОСЛЕДНАТА , свършиха :angry1 :angry1 :angry1 мамка му трябваше вчера да ида

Я.... се изпускам промоциите!!!

Първо,в деня,когато разговорите бяха безплатни - аз разбрах чак в 20:00 часа !!!

Сега ми говорите за някви Фрии Партита и не знам си кво :blink:

Тва както ГлоБул с 1 номер безплатно или как?

Не бе....лафиш с когото си искаш безплатно между 21 и 5... :)

с който си искаш абонат на Мтел!

Казвам го, за да не дойдеш после да ни псуваш тука, като ти глътне сметката :laughing:

Ееееееееее!! Как ме е яд,че от вас разбрах за тва !!

Гледал съм рекламата де,ама се чудех и аз ....

пфуууу!!! направо ще се разчлена

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...