Jump to content
BulForum.com

Въпрос към учащите в ТУ

Troublemaker

Recommended Posts

Там съм за първа година и трябва неска да ходя на някво физическо на някое от тепетата. Ама не разбрах за кое точно става вапрос. Говориха ми нещо за кортовете на Младежкия хълм обаче незнам каде се намират. Ще съм благодарен ако някой ме насочи каде се намират тея кортове или нпараво ми каже каде ТУ си кара физическото :D

Там съм за първа година и трябва неска да ходя на някво физическо на някое от тепетата. Ама не разбрах за кое точно става вапрос. Говориха ми нещо за кортовете на Младежкия хълм обаче незнам каде се намират. Ще съм благодарен ако някой ме насочи каде се намират тея кортове или нпараво ми каже каде ТУ си кара физическото  :D

:devil Сладурчета :bgrin:

Значи.. ЖПУ-то е точно в полите на младежкия хълм срещу училище Елин Пелин (само че отвъд коматевския възел). В съседство във кортовете е Central Park.

Дано сте при Мелева...

Слиза се от 29 на спирката до Емко-то и се тръгва в посока северозапад :woot

Единствената тактика да се кръшка от физическо (ще ви издам тайната ;)) е да се запишете на Баскетбол при Милуш Маринов. Човека не е от най-приятните но поне дава заверки без да ходите... само трябва да му намекнете ;)

благодаря много afx, сега съм малко по добре ориентиран макар че пак не разбрах каде точно са :blink: :D

edit: и на мен ми казаха за такива опции с кръшакнето :D , даже ставало и с медицински от личната лекарка ама не ми остава време да ида да я питам :D

Ами готино! Когато бях в горните курсове определено ми липсваше! Играеш едно мачле и се прибираш под душа. Не само да се обикалят кафетата.

Хубаво че има и такива хора... :P като теб.

Аз се отказах от физическото в училища в първи клас след като е изритаха със топка в лицето. не беше нарочно но... това ме травматизира и до 6-ти клас някъде имах страх от топката.

До четвърти клас с един пич кръшкахме от футбол, като играхме двамата баскетбол в салона.. всъщност си правехме лафче през цялото време :)

От пети до седми клас.. при първа възможност бях пазач на дрехите :bgrin:

От осми до 11-ти клас.. бяхме в съблекалнята с още двама кръшкачи .. уж да дигаме гири... иначе.. лаф-малбет ;) :D Като цяло не ми се събират много часове физическо..

В 12-ти клас смениха учителя.. и онзи се опита да ме вкара в "правия път" но аз .. ае аз съм вече 12-ти клас.. кво ме занимаваш с глупости... отивам на кафе.

В университета тактиката ви я разкрих преди малко ;)

Винаги съм казвал че предпочитам да имам класно по геометрия отколкото да съм в салона. :rolleyes: Нали знаете.. хора всякакви ;)

Е кво да ме карат като не ми се ходи да играя нещо, аз като ми се тренира ходя да си вдигам или да плувам, все пак там инжинери излизат, не спортисти...социализма още не си е отишъл :) Физзарядка сутрин имате ли ?

Единствената тактика да се кръшка от физическо (ще ви издам тайната ;)) е да се запишете на Баскетбол при Милуш Маринов. Човека не е от най-приятните но поне дава заверки без да ходите... само трябва да му намекнете ;)

с тенис на маса или футболния отбор пак няма опасност да се изпотиш. Ама с футболът се бере мнооого срам на разните "официални" мачове ;) .

Тва място дет го търсиш се вика ЖПУ.Голямо шоу стана оня ден там. ;) Учиха ни да играем тенис на корт.Аз ракета бях виждал само на снимка оня ще ми даде да играя.Хахахаха........ :lol:

Гледай да изклинчиш това физическо. Аз съм на мнение, че когато човек иска може да спортува в кварталното училище и няма нужда някой да му се прави на голямата работа и да го задължава да ходи на това скапано физическо. Посети си личния доктор - ще е ползотворно - може да ти открият някоя болест ;).

Преди няколко дни приключих с ТУ окончателно и физическото, когато го имах ми бъркаше всичко - човек не можеше да ходи на работа, защото някой "велик" физкултурник няма да му даде заверка.

После ходиш да му се молиш, а той ти вика "Ми ще идваш извънредно", и в крайна сметка ходиш повече отколкото е трябвало ако си бил редовен.

Колкото до мястото на кортовете - правилно са те упътили.

Успех в следването.

с тенис на маса или футболния отбор пак няма опасност да се изпотиш.

За футбола не знам ама си прав за тенис на масата, всъщност малкото часове в които съм бил, играех тенис на маса с колежките (това първи курс, първи семестър) и горе долу се измъкнах. Втория семестър разбрах за далаверата с баскетбола и оттогава нямаше проблем.

Втори курс... бяхме при отвратителния доц. как-му-беше-името.. които казваше.. ако няма достатъчно колежки за тениса, няма да играеш.. отиваш на волейбол (а мен ме дразни тази игра и без туй..) при което си грабнах чукалата и записах при маринов (който се оказа че не се разбирал с тоя доцента... искам да предупредя колежките да внимават с доц. щото е някъв много отвратителен и ще ви задява ;))

Гледай да изклинчиш това физическо. Аз съм на мнение, че когато човек иска може да спортува в кварталното училище и няма нужда някой да му се прави на голямата работа и да го задължава да ходи на това скапано физическо.

...

човек не можеше да ходи на работа, защото някой "велик" физкултурник няма да му даде заверка.

...

Напълно съгласен :punk аз например не съм спортен тип и затова съм се специализирал в дисциплината "гребане с лъжица в паница" както и правя кариера на алкохолист. :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...