Jump to content
BulForum.com

Търся монитор 17 инча

Recommended Posts

Така ... нещо ми се скофти монитора (мига щрака и бръмчи :angry1 ) и понеже и без тва не го бива няма да го оправям. Искам да си взема някакъв друг. Ако някой има някоя 17-ка нека да пише в темата и ако е възможно да прикачи снимки. Изискването което имам е монитора да е марка която съм чувал и да има живот осветлението, незнам как точно е на технически казано, но искам да може да се осветява образа от самия монитор и то сериозно.

Ако някой има някакви идей каде дават добри монитори втора ръка в Пловдив нека също да пише.

Благодаря предварително на всички. :rolleyes:

P.S. Забравих да напиша: Монитора да НЕ е TFT :excl:

Кажи ти колко му търсиш. Така аз да кажа цена ми е трудно. Зависи на какво дереже е, защо го продаваш ... изобщо работи които ти трябва да прецениш. Кажи някаква разумна цена и ще видим какво ще измислим. B)

• 2 weeks later...
Compaq S7500, отлично състояние, черен корпус със сребрист преден панел, 2003 година, 85лв.

brato ako si ot pld i go prodaa6 za 85 leva iskam da go vidq i ako mi haresa 6te go vzema

brato ako si ot pld i go prodaa6 za 85 leva iskam da go vidq i ako mi haresa 6te go vzema za vraska sas mene 0897957306

Монитори омжеш да намериш в ISI COMPUTERS тва е 2-рия етаж на бившото кино космос демек с/у кино Lucky Cinema тъъъъ там иамт МНОГО монитори 2ра ръка .... се ша си намериш някой на по тънка цена .... аз отам си зех моя ИБМ и от 1 година даже 2 не съм имал проблеми с него , но скоро ша го сменям за 19'' или 21 '' :laughing:

Mersi na vsi4ki koito se otzovahte na temata i po-special na bate_pesho

vzeh si monitor ot tam i dano jivi i zdravi da nqma problemi

molq moderatorite da iztriqt temata

btw o6te ne6to: Turanagasan

neka adminite na foruma se pogrijat tozi deto ne e 4el pravilata da otide da gi pro4ete :angry1

Mersi na vsi4ki koito se otzovahte na temata i po-special na bate_pesho

vzeh si monitor ot tam i dano jivi i zdravi da nqma problemi

molq moderatorite da iztriqt temata

Кви пари Ба мониторите там че смятам и аз да си взема един

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...