Jump to content
BulForum.com

Evil Dead: Regeneration

danio

Recommended Posts

Ами пускам играта зарежда нивото и като се пробвам да натисна някое копче на клавиатурата и героя ми не мърда седи си на едно място.Чудя се какво става защото контролите са нагласени.

Оправих се играта е много яка.

Някои казват, че след рестарт се оправял този проблем... Други твърдят, че този проблем въобще не съществувал... Пробвай да рестартираш и може да се оправи...

На мен пък въобще не ми тръгна, а ми дава това

http://dark-stories.coconia.net/error.jpg

Ще се наложи обаче да копирате адреса и да го paste в адрес бара, че иначе ако кликнете май нищо няма да ви излезе... Проблема е в сървъра :)

Ако някои има идеи, дава му същото и се е справил, да казва :)

http://gamez.com.tw/info.php?id=1181

Злите Мъртви

Ухааа!

Аш се завръща! Моторната резачка и добрата стара двуцевка са тук! Ще има ритане на не-мъртви задници! :punk

Игричката е на 4 диска, а в момента съм я закъсал - фулл макс хард и никакви празни дискове, та ето защо не съм я дръпнал и изпробвал.

Но прочетеното много ме зарадва - просот идеално покривам всичките минимални изисквания.

Някой пробва ли я вече? Споделете впечатления!

Както Весо каза, имаме ревю. В него съм описал проблема със "забиването" на клавиатурата и как точно се оправя :). Have fun, играта е жестока!

Някои казват, че след рестарт се оправял този проблем... Други твърдят, че този проблем въобще не съществувал... Пробвай да рестартираш и може да се оправи...

На мен пък въобще не ми тръгна, а ми дава това

http://dark-stories.coconia.net/error.jpg

Ще се наложи обаче да копирате адреса и да го paste в адрес бара, че иначе ако кликнете май нищо няма да ви излезе... Проблема е в сървъра :)

Ако някои има идеи, дава му същото и се е справил, да казва :)

На мен май ми дава същото. Ама не съм успял да го оправя. Ти с каква видео карта си?

На мен май ми дава същото. Ама не съм успял да го оправя. Ти с каква видео карта си?

С GeForce FX5700... Аз тази сутрин я изтрих... Какво ли не опитах, но не успях да я подкарам... Някой ден може да се сетя и пак да опитам :)

С GeForce FX5700... Аз тази сутрин я изтрих... Какво ли не опитах, но не успях да я подкарам... Някой ден може да се сетя и пак да опитам :)

Значи не е от видеото. Каква друга може да е причината. Опитах с други драйвери. Освен ако уиндолса нещо не прави проблеми. Аз съм с WinXP SP2.

Ми ако някой почне да ми чете постовете, в случая ревюто, ще разбере...

Ами ако и ти започнеш да четеш нашите постове ще разбереш, че проблемът, за които ние с Corp говорим, не е дори споменат в твоето ревю...

Ти говориш за прецакване на текстурите при alt+tab и за това блокиране на клавиатурата, а аз ти казвам, че играта въобще не тръгва и самото ексе дава грешка при опит за стартиране...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...