HEMO Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Аз лично бих се спрял на Нокиа 6230i,цената и е около 500 лева,много читав телефон К750i също е добър избор,но и доста по-скъп...За момента на пазара не виждам други телефони на тая цена(освен смартфоните,разбира се )за които си струва да се говори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 @breakneck Дата кабела с който върви позволява да се флашва без проблем , когато и както си искаш. Отделно за най-запалените и болни мозаци , в момента има firmware за К750i който го прави директно на W800 без проблем и работи - не , че видях някаква брутална разлика , ама да има Аз имам добър цифров фотоапарат А520 и така , че не ми се налага да позлвам фото услугите на Sony-то само в крайни случаи , а и ми го донесоха за 580лв.( с лек лизинг ) преди 2 месеца и едва ли бих дал толкова пари накуп за един прост телефон ... ина4е цената му колкото и да говорим си е доста висока 6230i според мен е също доста добра алтернатива Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Според мен пък 6230и си е пълна набутвация. 1.Супер малък и грозен дисплей.Все пак сме 2005 година края ,а не 2003 и това е смешно. 2.Много горзно меню без 3Д икони. 3.65 000 цвята(които едва се и забелязват че сa толкова).То моя Самсунг модел 2003 има толкова а някаква си Нокиа от 2005 със същя брой цветове. 4.Камерата не е нищо особенно и не е като на К750 2 Мегапикс а на всичкото отгоре Нокиата няма и светкавица. 5.Огромна цена за това което предлага. И ся някой ако му обясни какво му е хубавото на тоя телфон аз щото невиждам такова(единствено може би симбиана е хубаво нещо).Имах възможност да ползвам 1 седмица такъв и хич не ми хареса пък и с толкова много недостатъци не си струва.Тая Нокиа си е пълна набутка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 И ся някой ако му обясни какво му е хубавото на тоя телфон аз щото невиждам такова(единствено може би симбиана е хубаво нещо).Имах възможност да ползвам 1 седмица такъв и хич не ми хареса пък и с толкова много недостатъци не си струва.Тая Нокиа си е пълна набутка! <{POST_SNAPBACK}> Дисплей Резолюция 208 x 208 пиксела Цветове 65K Тип на дисплея TFT Тегло 99 гр. Размери 44 x 103 x 20 mm MP3 плеър Да Вградена камера Да 1.3MР камера Запис на видео/аудио Да Bluetooth Да Памет 32 mb + слот за MMC карта EDGE FM stereo radio Visual Radio Push to talk MP3/AAC/MPEG4 плеър Built-in handsfree USB port Voice memo (up to 60 min) Voice command xHTML/HTML браузър Мрежа GSM 900/1800/1900 Батерия Li-Ion 900 mAh Време на разговор 5 ч. Време на готовност 300 ч. И кво.... Аз примерно не съм фен на Нокия, обаче не мога да отрека, че това е доста сполучлив модел. Кажи бтв ти какъв самсунг имаш с по-голям дисплей, че ми стана интересно Добавих малко още екстри (те са си пресет в тела де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Дисплей Резолюция 208 x 208 пиксела Цветове 65K Тип на дисплея TFT Тегло 99 гр. Размери 44 x 103 x 20 mm MP3 плеър Да Вградена камера Да 1.3MР камера Запис на видео/аудио Да Bluetooth Да Памет 32 mb + слот за MMC карта EDGE Push to talk MP3/AAC/MPEG4 плеър xHTML/HTML браузър Мрежа GSM 900/1800/1900 Батерия Li-Ion 900 mAh Време на разговор 5 ч. Време на готовност 300 ч. И кво.... Аз примерно не съм фен на Нокия, обаче не мога да отрека, че това е доста сполучлив модел. Кажи бтв ти какъв самсунг имаш с по-голям дисплей, че ми стана интересно <{POST_SNAPBACK}> Не съм казал с по-голям дисплей а със същия брой цветове.Чети внимателно!!!!!!Аз имам Самсунг Ц100 модел 2003 година.Някой характеристики: Резолюция 128Х128 Цветове 65К Тегло 76г Размери 45 x 111 x 17 Полифония 40 Кво се оказва че модел на Самсунг от 2003 и то в най-ниския им клас не отстъпва по показатели на няква си Нокиа.Единствено по резолюция отстъпва но засметка на това има по добра полифония и по-малко тегло. Другите неща като камера и подобни няма но все пак е по стар модел с близо 2 години да не кажа и половина даже.Това време обаче за мобилните тефони е доста тъй като много бързо се развиват нещата.После ми се твърди че Нокиа били най-добрите тефони е не е така щом отстъпват по показатели на модели по дърти с 2 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Polyphonic (64 channels), MP3, AAC Не мога да разбера какво отстъпва http://gsmarena.com/nokia_6230i-1087.php Имам леко чувството, че се бъркаш с 6230. Той е по-стар модел, с 640х480 камера, не 1.3МР. Разликата е и в полифониите, радио и тн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Polyphonic (64 channels), MP3, AACНе мога да разбера какво отстъпва http://gsmarena.com/nokia_6230i-1087.php Имам леко чувството, че се бъркаш с 6230. Той е по-стар модел, с 640х480 камера, не 1.3МР. Разликата е и в полифониите, радио и тн. <{POST_SNAPBACK}> Да моя е грешката за полифонията специално но за камерата знам че е 1.3. Та по въпроса аз сравних един модел от 2003 с модел от 2005.Ако Нокиа вървят 2 години назад за какво хубаво говорим???Аз невиждам нищо хубаво както написах и в по горния си пост много е зле просто тоя телефон.Като иска пича да си го зима ама си е пълна набутка.Аз толкова пари за тая глупост не давам. Сони Ериксон РулЕеЕеЕЕзззЗЗззз Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Да. Верно че и тзи Нокия изглежда добре, но за 20-30 лева разлика в цената не си заслужава да го взима (водя се по цените обявени в Мтел). Единственото по-хубаво е че е Polyphonic (64 channels), до като К 700 е 40. Другото по нищо не отстъпва. И цветовете са в пъти повече и камерата и времето на изчакване и на разговори...То май с това разликите се изчерпват. Но все пак са съществени разлики. ЕДИТ: Ама имам чувството че стана едно голямо отклонение в темата и от "Препоръчайте ми гсм до 500 лв" стана на "Кой гсм е най-добър" И така като гледам, май BLADE ни е оставил да си спориме тука и ни гледа само сеира и се кефи, защото до сега хич не се е обадил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 приятел ти не говориш ли в момента за КАНОН А400 и А410 защото аз незнам кодак да имат такъв модел апарат и бат гоогъл ненамери подобно нещо Офтопик: Ами то е повече от ясно...виж ми часа на поста (3.00) почти заспивах....а и 2-те с "К"... А иначе по темата за К750...нямам такъв, но доста съм чел отзиви на потребители за него.....положителните/отрицателните отзиви са към 95/5% (а и тия 5% не съм сигурен дали само така не си приказват)...нещо, което рядко може да се срещне за друг модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Абе какво ви става с тия Ериксони бе...? Кой ви каза, че могат да правят телефони? ...майтап....сега сериозно...ЗАщо никой не казва добра дума за S65? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Абе какво ви става с тия Ериксони бе...? Кой ви каза, че могат да правят телефони? ...майтап....сега сериозно...ЗАщо никой не казва добра дума за S65? <{POST_SNAPBACK}> Защото сименс от край време немогат да правят телефони Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 Да. Верно че и тзи Нокия изглежда добре, но за 20-30 лева разлика в цената не си заслужава да го взима (водя се по цените обявени в Мтел). Единственото по-хубаво е че е Polyphonic (64 channels), до като К 700 е 40. Другото по нищо не отстъпва. И цветовете са в пъти повече и камерата и времето на изчакване и на разговори...То май с това разликите се изчерпват. Но все пак са съществени разлики. ЕДИТ: Ама имам чувството че стана едно голямо отклонение в темата и от "Препоръчайте ми гсм до 500 лв" стана на "Кой гсм е най-добър" И така като гледам, май BLADE ни е оставил да си спориме тука и ни гледа само сеира и се кефи, защото до сега хич не се е обадил. <{POST_SNAPBACK}> Ami sledq vsichko i imam nasochvasht vypros. Tozi k 700 ima li mqsto za dobavqne na otdelna karta s pamet ... zashtoto si mislq che nokia 6230i ima , a Se nqma sega ostava da mi kajete i cenite na tezi karti mislq che Nokiata raboti s mmc a spored moq informaciq cenita sa slednite MMC 256 mb 44 lv MMC 512 mb 69 lv Sony Ericsson K750i raboti s Memory Stick Pro Duo i mislq che cenite sa malko po-visoki.Ako moje syotvetno i vie da kajete. No mislq che telefona e 650 + leva a az vse pak gledam do 500 500 i malko razbira se no ne chak 150 lv otgore(inache tela e super ) .... Kakvo shte kajete za Nokia 7610 Nokia 7610 Kakto i za Nokia 6630 Znachi predlojete mi neshto do 580 600 leva i ot Sony Ericson s vyzmojnost za dobavqne na karta zashtoto vyznamerqvam da si slusham mp3-ki kakto kazah Molq vi da pishete maksimalno doblijavashti se do magazinskite ceni na telefonite koito mi predlagate ! :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP^sve4o^ Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Az ti preporu4vam Nokia n-gage qd sega sum s neq i e prosto neveroqten.ima mnogo qki igri za neq software igri mp3 i vsi4ko ostanalo .S operacionna sistema Symbian.Bateriqta durji mnogo dovolno litievo polimerna 1070mha na cena okolo 300 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted October 2, 2005 Author Share Posted October 2, 2005 Ako nqkoi moje da mi napravi sravnenie na tezi nokii: Nokia 6630 Nokia 7610 Nokia 6670 Nai veche me interesuva kak playvat mp3-ki i na kakvi ceni moga da gi namerq, ako nqkoi ot vas ima takiva da sloji po edna snimka vse pak da vidq za kakvo stava vypros.... Ps: Vse oshte ochakvam nqkakvo predlojenie na SE koeto da poddyrja dopylnitelni karti s pamet . :allien :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Ami sledq vsichko i imam nasochvasht vypros. Tozi k 700 ima li mqsto za dobavqne na otdelna karta s pamet ... zashtoto si mislq che nokia 6230i ima , a Se nqma sega ostava da mi kajete i cenite na tezi karti mislq che Nokiata raboti s mmc a spored moq informaciq cenita sa sledniteMMC 256 mb 44 lv MMC 512 mb 69 lv Sony Ericsson K750i raboti s Memory Stick Pro Duo i mislq che cenite sa malko po-visoki.Ako moje syotvetno i vie da kajete. No mislq che telefona e 650 + leva a az vse pak gledam do 500 500 i malko razbira se no ne chak 150 lv otgore(inache tela e super ) .... Kakvo shte kajete za Nokia 7610 Nokia 7610 Kakto i za Nokia 6630 Znachi predlojete mi neshto do 580 600 leva i ot Sony Ericson s vyzmojnost za dobavqne na karta zashtoto vyznamerqvam da si slusham mp3-ki kakto kazah Molq vi da pishete maksimalno doblijavashti se do magazinskite ceni na telefonite koito mi predlagate ! :allien Ako nqkoi moje da mi napravi sravnenie na tezi nokii: Nokia 6630 Nokia 7610 Nokia 6670 Nai veche me interesuva kak playvat mp3-ki i na kakvi ceni moga da gi namerq, ako nqkoi ot vas ima takiva da sloji po edna snimka vse pak da vidq za kakvo stava vypros.... Ps: Vse oshte ochakvam nqkakvo predlojenie na SE koeto da poddyrja dopylnitelni karti s pamet . :allien :allien Ти ако ще искаш да слушам МП3 не си купувай телефон а МП3 плеър ако МП3-тата на телефоните бяха супер никой нямаше да си купува МП3 отделно.Тва е се едно да искаш камерата от телефона да ти прави снимки като Цифров апарат с оптичен зоом.Затва моето предложение е купи си СЕ К700 който пак има възможнотс за МП3 и отделно си земи МП3 плеър и 500 лв доволно ще те оправят.К700 и го видях на центъра коло 300 лв чисто нов с гаранция една година и за остатъка от 200 лв ще си купиш МП3 512 Mb примерно това .Тогава наволя ще си плейваш МП3 и ти гарантирам че ще е къде къде по хубаво от на някъв си телфон Едит:Тези Нокии които си показал не гледай цените на сайта.Става въпрос все пак за София в Пловдив ще са почти сигурно към 600 лв пък и с 32 МБ карта така че като си купиш и една картичка за около 50 лв ще стане пак 650 лв така че ако ме послушаш невярвам да сбъркаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Няма да съжаляваш ако си вземеш смартфон,защото това вече не е телефон,а ПЦ в умален вариант Представи си щом Word,Excel и Acrobat имат варианти за смартфон!!!Предтави си и още хиляди други програми Освен програми можеш да гледаш филми и да слушаш музика. Няма да споменавам и за игрите които могата да се играят на тия телефони защото имат добри процесори с порядък 200Mhz(100% хора които помнят ПЦ-та с по 50Мhz и как са цъкали на тях ) За 500-600 лв аз бих ти препоръчал 6630.Няма да сгрешиш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Ako nqkoi moje da mi napravi sravnenie na tezi nokii: Nokia 6630 Nokia 7610 Nokia 6670 Nai veche me interesuva kak playvat mp3-ki i na kakvi ceni moga da gi namerq, ako nqkoi ot vas ima takiva da sloji po edna snimka vse pak da vidq za kakvo stava vypros.... Ps: Vse oshte ochakvam nqkakvo predlojenie na SE koeto da poddyrja dopylnitelni karti s pamet . :allien :allien Taka като ги гледам 6630 ми изглежда най-добър май. И като екстри и като цена. Другите два са кажи речи еднакви по функции и екстри. А друг гсм от Сони Ериксоните няма на който може да се увеличава паметта. Аз пък не съм голям привърженик на смартфоните, понеже много дълго мислят, пък и не са толкова смарт колкото ги пишат ЕДИТ: А ето ти и снимки: Нокия 6630 Нокия 7610 Нокия 6670 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Nokia 6630 Nokia 7610 Nokia 6670 Това са ревюта на телефоните има снимки и клипове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 А друг гсм от Сони Ериксоните няма на който може да се увеличава паметта. http://gsmarena.com/sony_ericsson_s700-693.php http://gsmarena.com/sony_ericsson_s710-848.php http://gsmarena.com/sony_ericsson_p910-846.php http://gsmarena.com/sony_ericsson_v800-893.php http://gsmarena.com/sony_ericsson_z800-1042.php http://gsmarena.com/sony_ericsson_w800-1089.php ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Бреййй, браво бе. Еми моя грешка. Еми така е като не съм ги чувал тея конфигурации, не знам и какво имат. Мерси за линковете. Намерих си нова любов. Р910 Малко е кофти камерата ама заради другото се трае. Ама се оказа че не стига че е 2004г. ами е и над 1000 лв. Ех, несподелена любов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Бреййй, браво бе. Еми моя грешка. Еми така е като не съм ги чувал тея конфигурации, не знам и какво имат. Мерси за линковете. Намерих си нова любов. Р910 Малко е кофти камерата ама заради другото се трае. Ама се оказа че не стига че е 2004г. ами е и над 1000 лв. Ех, несподелена любов. Телефона върви кам 800-900 лв,но имай предвид че той е повече от смартфон. Има опции за разпознаване на ръкописен текст,тъй като има touchscreen дисплей и можеш директно да пишеш на него Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 6630 si vzeh skoro shte napisha kakvo mislq za neq i taka natatyk inache na pryv pogled e dobra samo razmera i e po iunashki ama nqma kak :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Събери още малко парички и си вземи К750I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Да ви попитам има ли някъде телефони(GSM-и) SHARP и къде ако знае някой?Говоря за чисто нов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Аз съм с к700 и съм супер доволен.ИМам го вече от година и нещо и не ми е правил нето един проблем(изкарвам снимки от камерата на хартия,слушам винаги като съм на път мп3-ки,игрте са доволни) Но ако събереш пари за к750 ще е много по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.