BLADE Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Emi ne se interesuvam ot takiva neshta no nashte kazaha che shte dadat pari che bilo kraino vreme da si vzema makar che az ne bih gi izharchil za tova ... Te obache gi davat imenno za tova Ako mojete da mi kajete za 500 550 lv nqkyv dobyr telefon shte sam vi blagodaren . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Samsung SGH-E720! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Aз бих ти препоръчал да спестиш още някой лев и да си вземеш Sony Ericsson К 750. Вече ги има и по 630 лв. Причината: цифрова камера, 262 000 цвята и картата с паметта може да се сменя и увеличава. Другите екстри повечето телефони за 500 лв ги имат. Иначе, до 500 лв. бих ти препоръчал К 700 (340 лв.). За мен, това са най-добрите телефони и като екстри и като за цената си. EDIT: А да. И от Samsung, този SGH-E720 също не е лош, но май и неговата цена беше над 600 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 К750 ! Страхотен телефон, и това ти го казва фен на нокия Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Напълно подкрепям за К750. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 K750 ili SGH-E720. I dvata telefona sam gi probval eriksona ima 2mpix camera no spored men samsunga pravi po ka4estveni snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 К750 е телефона и в това няма спор.Изобщо немога да се съглася че 1МПих камера на Самсунг Е720 прави по качествени снимки от 2 Мпих на К750.Само Сони Ериксон сичко друго съкс Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted September 29, 2005 Author Share Posted September 29, 2005 K750 ili SGH-E720. I dvata telefona sam gi probval eriksona ima 2mpix camera no spored men samsunga pravi po ka4estveni snimki <{POST_SNAPBACK}> a na Sgh-a moje li da se dobavq karta s pamet zashtoto bih jelal da si slusham mp3-ki na nego ... i kolkoto povehce mqsto tolkova po-dobre a i ne dyrja izkliuchitelno na kamerata na telefona zashtoto sym obeden che kamera na telefon nemoje da izkara dobara snimka ne zaradi matricata a zaradi optikata... Dobavqm tezi moi iziskvaniq 3 na broi ako mogat da ogranichat izbora : 1 ако може да има възможност за добавяне на карта за да си увелича обема на паметта 2 да може да плаива добре мп3ки 3 ако може да има голям дисплаи и красив дизаин . ДА не е много голям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 a na Sgh-a moje li da se dobavq karta s pamet zashtoto bih jelal da si slusham mp3-ki na nego ... i kolkoto povehce mqsto tolkova po-dobre a i ne dyrja izkliuchitelno na kamerata na telefona zashtoto sym obeden che kamera na telefon nemoje da izkara dobara snimka ne zaradi matricata a zaradi optikata...Dobavqm tezi moi iziskvaniq 3 na broi ako mogat da ogranichat izbora : 1 ако може да има възможност за добавяне на карта за да си увелича обема на паметта 2 да може да плаива добре мп3ки 3 ако може да има голям дисплаи и красив дизаин . ДА не е много голям... <{POST_SNAPBACK}> Значи възможност за добавяне на Карта има К750 докато Е720 има само 80 или 90 МБ беше вградена памет и това е. И двата телефона плейват перфектно МП3-ки но на Сони Ериксона според мен са по яки.(все пак Сони са едни от най добрите фирми за уокмени и музикални неща ) И двата телефона имат голям дисплей(доволно голям).Дизайна на Е720 според мен не е нищо особенно защото той много си прилича на Е700.Променени са малко копчетата и на външния дисплея са добавени някой друго копче заради МП3-ките.А все пак този дизайн си е от 2003 година Сони Ериксона ти ги препоръчвам горещо.Аз много си патих от самсунг и особенно връзката с компа е ужасна.Със Сони Ериксона не съм имал никакви проблеми.Самсунгите дават много фабрични дефакти.Също така са крехки и от изпускане стават лом.Зимай си К750 и няма да съжеляваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Вече 2 месеца имам К750 и до момента не ми е попадал телефон който да ме накара да се замисля , 4е е по-добър. Предимствата според мен : 1. На първо и основно място БАТЕРИЯТА , но има едно голямо НО ... батерията се оказа супер , след като му смених fimrware-a с фабричния караше малко , като останалите телефони от този клас. По-принцип говоря доста и с фабричния карах не повече от ден и малко , след смяната стигна до 4 дена и половина по4ти. 2. Камерата прави прекалено добри снимки за ГСМ (особенно с 3-ия update от 12.09.2005 на firmware , се оказа че качеството драстично е вдигнато , леко за сметка на размера на снимките ... проблема със снимането на по-тъмни места и в частност вечер е оправен и снимките изглеждат нормално) 3. МП3-тата зву4ат доста добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Само копчетата са му малко кофти докато им свикнеш, ама после са супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Вземи си 6681.Това е най-доброто на пазара http://gsmarena.com/nokia_6681-1046.php За твойте пари:или К700 или 3230 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Aз бих ти препоръчал да спестиш още някой лев и да си вземеш Sony Ericsson К 750. Вече ги има и по 630 лв. Причината: цифрова камера, 262 000 цвята и картата с паметта може да се сменя и увеличава. <{POST_SNAPBACK}> А ти лентов фотоапарат ли мислиш, че е вграден в другите GSM-и ? Според мен да дадеш 600 лв. за телефон е една много голяма глупост...А камерата е най-малкият плюс, който може да бъде търсен в един телефон. Аз мога да ти препоръчам SonyEricsson F500i за 220 лв. Това са 400 лева по-малко, а за тези пари можеш да си купиш страшен цифров фотоапарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 a i ne dyrja izkliuchitelno na kamerata na telefona zashtoto sym obeden che kamera na telefon nemoje da izkara dobara snimka ne zaradi matricata a zaradi optikata... <{POST_SNAPBACK}> Човече, ти разбираш ли че по-добро от това не можеш да изкараш вече. Все едно си имаш един малък цифров фото апарат в джоба си. А за другите ти изисквания, мисля че много добре пасва. Но ако не ти се дават толкова бих ти препоръчал К700. Също много добър за цената си.Вече 2 месеца имам К750 и до момента не ми е попадал телефон който да ме накара да се замисля , 4е е по-добър. Предимствата според мен : 1. На първо и основно място БАТЕРИЯТА , но има едно голямо НО ... батерията се оказа супер , след като му смених fimrware-a с фабричния караше малко , като останалите телефони от този клас. По-принцип говоря доста и с фабричния карах не повече от ден и малко , след смяната стигна до 4 дена и половина по4ти. <{POST_SNAPBACK}> И това ли може? Виж това не го знаех. С дата кабела ли го правиш? С инфра порт става ли или блутут.А ти лентов фотоапарат ли мислиш, че е вграден в другите GSM-и ? Според мен да дадеш 600 лв. за телефон е една много голяма глупост...А камерата е най-малкият плюс, който може да бъде търсен в един телефон. Аз мога да ти препоръчам SonyEricsson F500i за 220 лв. Това са 400 лева по-малко, а за тези пари можеш да си купиш страшен цифров фотоапарат. <{POST_SNAPBACK}> А правиш ли разлика между дигитална камера и цифрова камера? Защото всички останали гсм-и преди К750 са с дигитална камера, независимо от коя марка са. И аз си мислех така от преди, че над 250 лв. никога няма да дам за телефон, но като излезна този и сега се надявам да го притежавам до 2 месеца и да мога да се изфукам в темата в Тя и Той. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 А правиш ли разлика между дигитална камера и цифрова камера? Защото всички останали гсм-и преди К750 са с дигитална камера, независимо от коя марка са. И аз си мислех така от преди, че над 250 лв. никога няма да дам за телефон, но като излезна този и сега се надявам да го притежавам до 2 месеца и да мога да се изфукам в темата в Тя и Той. <{POST_SNAPBACK}> Ами освен да си отвориш SA Dictionary-то и да напишеш "digital", за да видиш как ще ти го преведе.След това, ако искаш пробвай и с "цифров" А това, че си носиш малък фотоапарат в джоба е пълен смях Ако искаш ще сравним качеството на снимките на този невероятен GSM-камера със сравнително евтин цифров фотоапарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Oпа, да. Грешка в пръстите. Случва се понякога на 6 бири. По-скоро за ралика между VGA, 640x480 pixels и 2Mega pixels И понеже тази вечер явно не ставам много за спорове, по-добро от сравнението няма. цлицк Направи едно сравнение между К700 и К750 и да видим. Единствения недостатък на К750 е че е с 9 грама по-тежък от К700. Ама надали вече някой гледа теглото чак толкова. Също така сравни и Самсунга с този гсм и ще видиш, че каквото го има самсунга, К750 го има двойно. П.П. И плюс това Самсунга май е само Е720, без SGH. A бе днес като ми е тръгнало на карък... ЕДИТ: А това за качеството, бих казал че е много по-добро от който и да е гсм до сега. Е, не е като един истински цифров фотоапарат, но снимките са с много добро качество и каквото щеш си говори, ама не можеш да ме убедиш, че не са добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Брей....като гледам колко голяма била разликата между дигиталната и цифровата камера....направо се чудя след някоя година като пуснат и буквените камери какво ли ще бъде... Не се карайте за глупости...ясно е, че елементарен модел на Кодак за 300 лв. ще направи с пъти по-добра снимка от всеки модел GSM внасян в BG (оставям настрана корейските модели с 5 мегапиксела и нагоре, че и даже с 2Х оптика....ама си ги държат за тях...). Който не вярва....нека ме убеди, като ми каже един модел GSM дето може да направи тази снимка с това качество и резолюция и ще му се извиня публично. (снимката е направена със стария модел на Кодак А400...новия А410 струва 339 лв.) П.П. Упс...малко закъснях с поста...breakneck прекрати спора.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Аз бих препоръчал също Sony Ericsson K750 или Nokia 6630 Който и от двата да вземеш няма да сгрешиш. Аз лично бих взел Нокията, защото имам цифров апарат, а и Нокията има операционна система. Успех с покупката и да се похвалиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Oпа, да. Грешка в пръстите. Случва се понякога на 6 бири. По-скоро за ралика между VGA, 640x480 pixels и 2Mega pixels И понеже тази вечер явно не ставам много за спорове, по-добро от сравнението няма. цлицк Направи едно сравнение между К700 и К750 и да видим. Единствения недостатък на К750 е че е с 9 грама по-тежък от К700. Ама надали вече някой гледа теглото чак толкова. Също така сравни и Самсунга с този гсм и ще видиш, че каквото го има самсунга, К750 го има двойно. П.П. И плюс това Самсунга май е само Е720, без SGH. A бе днес като ми е тръгнало на карък... ЕДИТ: А това за качеството, бих казал че е много по-добро от който и да е гсм до сега. Е, не е като един истински цифров фотоапарат, но снимките са с много добро качество и каквото щеш си говори, ама не можеш да ме убедиш, че не са добри. <{POST_SNAPBACK}> Няма проблеми След тези победи, съвсем не съм очаквал, че ще има човек, който да не е на няколко бири (и аз се включвам в числото) K750 е определено добър телефон, както и почти всички телефони с марка SonyEricsson, но не си заслужава почти 700 лв. А самсунга е Samsung SGH-E720, просто си е такава серията. BLADE може да се замисли за Motorola MPx200. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Абе вие добре ли сте ? K700 да е близо до K750 като качества?Маалееее К750 е по добър защото: 1)Има 2мп камера 2)Има място за допълнителна памет(до 2ГБ ако не се лъжа) 3)!!!!НЕВЕРОЯТНА БАТЕРИЯ!!!!Която може да ви изкара доста дълго време независимо дали слушате Мп3 или цъкате!!! 4)USB порт 5)радио през RDS И ако това не са предимства ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Абе вие добре ли сте ? K700 да е близо до K750 като качества?Маалееее К750 е по добър защото: 1)Има 2мп камера 2)Има място за допълнителна памет(до 2ГБ ако не се лъжа) 3)!!!!НЕВЕРОЯТНА БАТЕРИЯ!!!!Която може да ви изкара доста дълго време независимо дали слушате Мп3 или цъкате!!! 4)USB порт 5)радио през RDS И ако това не са предимства ..... <{POST_SNAPBACK}> За тези пари ще си купя Motorola MPx200 + лаптоп + цифров фотоапарат и ще ми останат още. Айде някой да направи сравнение на MotoMPx200 с K750. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Аха. Да да. И ще ти останат 15 лв. да почерпиш в барчето. Когато си купиш само лаптоп за тези пари ела ми се обади къде си го взел да отида и аз. Айде някой да направи сравнение на MotoMPx200 с K750. <{POST_SNAPBACK}> Готово бе. Не си казал, не съм показал. Червеното е моторолата а синьото е сони ериксона (колко труд ми костваше само това оцветяване си нямаш на представа ) Производител Motorola SonyEricssonМодел MPx200 (V700) | K750i Представен 2003 | 2005 Мрежа [MHz] GSM 900/1800/1900 | 800 / 900 / 1800 ОБЩИ ПАРАМЕТРИ » Габарити Размери [дълж/шир/вис, mm] 89 / 48 / 27 | 100 / 46 / 20.5 Тегло на GSM апарата [g] 118 | 99 ОБЩИ ПАРАМЕТРИ » Батерия Батерия [Тип/mAh] Li-Ion / 700 | Li-Pol 900 mAh Време на изчакване [часове] 110 | 400 Време на разговор [часове] 5 | 9 ОБЩИ ПАРАМЕТРИ » Дисплей Тип TFT 65000 цвята + втори монохромен | LCD Реда [бр.] 9 | N/A Резолюция: [X x Y] 176x220 + 96x32 | 176 x 220 Цветове 65 536 | 262,144 Втори Дисплей N/A | Не ОБЩИ ПАРАМЕТРИ » Клавиатура/Звук Заключване на клавиатурата + + Бързо набиране + + Гласово набиране + + Вибрация + + Полифоничен звук + + ОБЩИ ПАРАМЕТРИ » Памет Памет на телефона до 1000 | 34MB Вх./Изх./Проп. Разговори 10 / 10 / 10 | 30 / 30 / 30 Мелодии до 20+ | 40 тона Оперативна 32 MB | N/A Memory card + + ФУНКЦИИ + + Диктофон + + Аларма + + Калкулатор + + Профили Валутен конвертор + | N/A Органайзер + + Предикативно писане iTAP | T9 SMS шаблони + + Игри Solitare | Да Часовник + + Радио - + Камера - | + Камера N/A | 2MP + светкавица Мултимедия Плейър + + Видеозапис N/A | Да ТЕХНОЛОГИИ И ДАННИ SMS + + EMS + + MMS + + Smart messaging - | N/A CSD [bps] 9600 | WAP 1.2.1 | WAP 1.2.1 / 2.0 JAVA Java (MIDP 2.0) | Да GPRS параметри клас 8 | клас 10 (4+1/3+2 slots) HSCSD N/A | Да Модем + + Инфрачервен порт + + Bluetooth - + ОС Windows Mobile Smartphone OS | N/A Поща Pocket Outlook | POP3 / IMAP4 HTML Browser + | N/A Макс. размер на MMS N/A | Доставчик на услугата MMS - 50 Kb EDGE - - SyncML + + Instant Messaging + + xHTML N/A | + HSCSD N/A | + Други функции - максимална големина на MMS 50KB -2 megapixel camera -Auto-focus -Photo Light -Video Recorder -Music Player И с какво е по-добър от SE не можах да разбера. Човека иска телефон до 500 лв. значи би трябвало да включва и камера, което моторолата няма. Даже Bluetooth няма. ЕДИТ: И така като ги гледам какво представляват и двата. Кой е по-добър като дизайн според теб? Моторола МРх200 или Sony Ericsson K750i Плюс това на моторолите имат голям проблем със затварянето на капака. Затваря се рязко. А като мине повечко време пък имат пак проблем със затварянето, само че в невъзможността да се затвори понеже механизма се прецаква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Сменил съм 4-тири ГСМ-а НОКИА.Следва6тия телефон които 6те си взема е СОНИ ЕРИКСОН К750.Няма смисал да ти давам обяснения ,поради простата при4ине 4е по горе са ти обяснили.Освен ако има6 вазможност за К750 ,но ако няма6 толкова и аз ти препору4жам К700. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 За тези пари ще си купя Motorola MPx200 + лаптоп + цифров фотоапарат и ще ми останат още.Айде някой да направи сравнение на MotoMPx200 с K750. <{POST_SNAPBACK}> Сравнението ти го направи @breakneck и аз невидях нито едно предимство на Моторолата.Така че тая Моторола е съпер сукс пък и като им знам какви хубави батерии имат Моторолките си е пълна набутваци Да наистина за към 700 лв ще си земе6ш едно цифрово апаратче без картичка вероятно и без цифрово зоомче,лаптоп от порядъка на 200 МЕГАхерца и една чупена Моторолка модел 2003. И със сичките тези работи само може си мислиш че притежаваш нещо но фактически не е така К750 е телефона а Нокиите не са това което бяха.Много пари за нищо.Не се набутвай с НОКИА Който не вярва....нека ме убеди, като ми каже един модел GSM дето може да направи тази снимка с това качество и резолюция и ще му се извиня публично.(снимката е направена със стария модел на Кодак А400...новия А410 струва 339 лв.) П.П. Упс...малко закъснях с поста...breakneck прекрати спора.... <{POST_SNAPBACK}> приятел ти не говориш ли в момента за КАНОН А400 и А410 защото аз незнам кодак да имат такъв модел апарат и бат гоогъл ненамери подобно нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 За тези пари ще си купя Motorola MPx200 + лаптоп + цифров фотоапарат и ще ми останат още.Айде някой да направи сравнение на MotoMPx200 с K750. <{POST_SNAPBACK}> Ее стига вече с тия сапунерки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.