VeSo Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Мушмурок, Хаймана, Мундар и още много Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Спрънджа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Lishper! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Джинджифляшка е измислена дума, също както инджиктипляктор. Може да означава какво ли не . За финтифлюшка не съм сигурен дали е измислена, или съставена от побългарени чуждици, но освен за панделка се употребява и за нещо усукано, завъртяно. Много ме забавлява думата немарлив - ако и махнеш отрицателната представка, губи смисъл ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Много ме забавлява думата немарлив - ако и махнеш отрицателната представка, губи смисъл ) Вероятно е така, защото корена й е архаизъм, дума изчезнала в съвременния език. И други такива примери има, но в момента не мога да се сетя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Ili pyk me razmazva dumata: DIVANE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Чета тука и се съсипвам от смях... .Сега се сещам дядо ми един път ми беше разправял за някакви реплики между хасковски играчи: 1.-От ни га фатяа кауин?-Превод:Защо не е опази бе каун?(Защитника пита вратаря) -Мтя мина кат махтьор уа!!-Превод:Еми тя мина като мотор бе!! 2.-Ни мой сторайти двар уа!Я жа га бия кюшуклийка!!-Превод:Не правете стена!Ще я бия фалцова! Бе превода май не е много точен ,ама здраве!Това като го чух направо се сгъбясах да се хиля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 сгъбясах Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 сапикясвам се, закеркенечвам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 педерест Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 спрегвам се (развалям се) шокаритарно/ен/а(прекрасно) микере,чикименто,киорбангиоз(нямам ер-малък зат'ва с "ио") За ся т'ва се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Мекере е вярното.Шокраритарно звучи по-добре като шукаритетно.Шукариики също е забавна дума за ранзи нещица..и си я ползвам чат-пат Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Чета тука и се съсипвам от смях... .Сега се сещам дядо ми един път ми беше разправял за някакви реплики между хасковски играчи:1.-От ни га фатяа кауин?-Превод:Защо не е опази бе каун?(Защитника пита вратаря) -Мтя мина кат махтьор уа!!-Превод:Еми тя мина като мотор бе!! 2.-Ни мой сторайти двар уа!Я жа га бия кюшуклийка!!-Превод:Не правете стена!Ще я бия фалцова! Бе превода май не е много точен ,ама здраве!Това като го чух направо се сгъбясах да се хиля! на мен това са ми го разправяли като виц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Бастун, льохма, льольо, бубарак, мърда И много смях ми вкарва мойта комшийка като започне да говори за алкохолиците от входа, като се събират долу на беседката и пеят. И тя такава "Ейй, аман от тия алкаши' Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 чумким , белким , галяба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 един приятел разказваше как баща му бил паднал и се бил аркадисал целия. АРКАДИСАЛ хаахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 чумким , белким , галяба Аз все си мислех, че е чунким. А галяба какво е? Пък един на лагера нон стоп ми крещеше като ме види: "Галяяяяяя.....артисай, ма Галя, артисай, ма..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 на мен това са ми го разправяли като виц Ц, не е виц, ситуацията е реална. А галяба какво е? Като че ли... (баба ми го произнася "галиба") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Хуйня също е интересен термин. За един познат всичко е "хуйня". - Донеси ми оная хуйня. К'ви са тея хуйни... Суполкьо също важи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 "ФАРФУНЯК", даже не я знам кво означава Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 "артисва" означава остава/в излишък/.Що ти е викал така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Ами то отначало беше "Галяяяяяяя...кандисай ма, Галя, кандисай, ма...." ... ама след като не кандисах той нещо съвсем изперка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Днес най-брутално родителското ми тяло от женски пол употреби една много интересна дума: МИХЛЮЗИН . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 muruk,chifut,dusha i t.n Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 "ФАРФУНЯК", даже не я знам кво означава хаха да....тази е ако не се лъжа занчеше отвеян човек,който "вятър го вее на бял кон" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.