Blitz^^ Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Пергишин Незнам какво означава,но е смешно Ами мастук. ХАХАХАХАХАААА! А басамак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Терлък....всеки знае какво е това Шушон....това също Корнишонче или Курнишонче незнам как е точно ама и трите думи ме размазват!!! Драсниклечица ==> Кибрит...нашия БГ вариант е смешен Чопънка....май беше крак на някво животно така ми бяха казали ама не съм сигурен..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Терлък....всеки знае какво е това Шушон....това също Корнишонче или Курнишонче незнам как е точно ама и трите думи ме размазват!!! Драсниклечица ==> Кибрит...нашия БГ вариант е смешен Чопънка....май беше крак на някво животно така ми бяха казали ама не съм сигурен..... хаха Кибрит вместо бомба.Понякога казваме с радост "ей бомба","супер стана" и ние му викаме кибрит курнишона е вид дребна краставица... най-често се правят на кисели в буркани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 АХАХХАХАХАААААА! Ся се сетих щом прочетох за драсниклечцата. Значи след освобождението искали да махнат всички чужди думи. И един пич предложил за фрак ( знаете нещо кат костюм ) та значи предложил надгъзник! ААХАХАХАХХАХАХАХАААААА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Мен ме кефи думата БАБИРИК Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Абе даскала ни по физическо често употребява думата : Кутеник Мен много ме кефи... и калъф или куфар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Kutenik li e pravilnoto? Az vse kitenik go 4uvam, no kato se ima predvid kolko gre6ni nesta 4uvam... Na men pak sme6na mi e KOKI4KA-kostilka, no obiknoveno se kazva koku4ka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Думата си е китеник. Дори вероятно и Сребърчо това е имал предвид, но е станало малко mistyping. А като каза, всички думи за костилка са много смешни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Имал е предвид КУТЕНИК - това е порода гълъби... гълъбарите знаят, ако има тук такива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Хм, явно просто и двамата с Жужи сме нещо на една вълна...пък и с тая близост на бутоните "и" и "у"... Както и да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 калабалък Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Чобанин,лайновоз,мекере Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 клес, пустиняк, батсе.... се филологически изобретения на северозападнала България :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 пущина Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Оуу...толкова са много...шушумига, джинджифляшка, флинтифлюшка, чоки ( ) чекмедже дори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ъъъ кво означава "джинджифляшка"??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Или пък флинтифлюшка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 не знам дали е спомената тази дума кюфтеч ( разцепвам като я чуя ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Или пък флинтифлюшка? Панделка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Панделка. Не го знаех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Запъртък Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Не го знаех! Ммм тва го знам ама още ми е интересно да науча кво е "джинджифляшка" Иначе и мен кюфтеч ме кефи много Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Ъъъ кво означава "джинджифляшка"??? Или пък флинтифлюшка? Ами едно и също е, дето вика Мимито -паднелка или нещо подобно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Видях тази тема най-случайно в един друг форум, признавам си, но ми се видя забавна. Коя дума ви звучи смешно? Не написах "българска дума", защото част от изброените там бяха турцизми, а може би ви се виждат смешни някои "нововъведени" думи в резултат на европейската ни интеграция? Аз си избрах за начало: суджук, галфон, мискинин, хайванин и мушмула. А вие? Edit: Моля някой от модераторите да премести темата в Others. Пуснала съм я в Тя и Той погрешка. Мерси предварително. интересно е още , че в един международен форум никът ми е HaiVan lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.