NEO_DDT Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ушким(?!)Пигимот. Има и още ама не се сещам в момента Не е ли бегимот??? Поне аз така я употребявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Дюзтабан Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Уфлянквам се. Или се пише с "о"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo_G Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 На мен винаги ми е била интересна думата "домочадие" Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Будала - винаги ми е звучала мн смешно тая думичка Нехранимайко-тия думи образувани от други думички, са наистина "разкошни" Улама-една думичка дето научих наскоро, която е и съвсем сериознен строителен термин Мене ми звучи като будала Черчеве - аиде кажи го това на 3 ракии а? От по-новите - Спек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Pomiar i Kaval Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 малеее майка ми сега ми каза че съм "Джаджил" на компютъра ето как старото поколение казват на "Цъкането" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Не знам дали някой я е казал преди мен "Дюзтабан" Това е когато ходилото и е право без изкривявания,май нещо подобно беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mav3r1ck Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Пергишин Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 "нъцки" ме кефи страшно много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Пръшки, менгеме, чапкън, чунким, гевезе и мекере. "Менгеме" е турска дума на български е "стиска" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Пишлигар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 SIRE4(SIRI4) ot daskalkata mi po himiq :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Ушким(?!)Пигимот. Има и още ама не се сещам в момента Не е ли бегимот??? Поне аз така я употребявам Дюзтабан Не знам дали някой я е казал преди мен "Дюзтабан" Това е когато ходилото и е право без изкривявания,май нещо подобно беше Уахахахахахахаха ще ме разглобите ей! Баси смехорията... Пигимот Бегимот Дюзтабан е как един не уцели как се пишат бе?!? За правописен речник чували ли сте?!? А пък Vartkes направо кърти - три дена след като е писал - "Не знам дали някой я е казал преди мен..." - ми казал я е хахахаха познай кой я е казал??! Бегемот - идва от руски... Дюстабан - е турска дума, съставена от две: Дюс - равен, плосък и Табан - ходило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Какво означава бегемот в превод от руски? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Какво означава бегемот в превод от руски? Да бе, същото ли е като behemoth на английски? Т.е. значи ли хипопотам и изобщо всякакво огромно и тежко нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Да бе, същото ли е като behemoth на английски? Т.е. значи ли хипопотам и изобщо всякакво огромно и тежко нещо? Бегемот значи хипопотам, обаче на английски не е behemoth, a си е hippopotamus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Да бе, същото ли е като behemoth на английски? Т.е. значи ли хипопотам и изобщо всякакво огромно и тежко нещо? Да. На руски значи хипопотам. На английски - 1. Something enormous in size or power. 2. often Behemoth A huge animal, possibly the hippopotamus, described in the Bible. Източник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Една дума, благодарение на Нидялко от Биг брадър - мърсък Едит: Извиняам се, щях да си редактирам предишния пост, ама се разсеях и съм постнала нов - сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 MUSHMUROk pishligar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 AVANA post Oct 1 2005, 13:27 Post #61 КИЛИКАНДЗЕР мноо си мъ кефи тази дума и си я ползвам вече бая време wink.gif мен също, освен това не са за подминаване и КАВАЛ, МАНАФ, както и една дето я употребява един ДЕБИЛ - ДРОНДЖОЛ хаахахха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 На един приятел лафа пък му е чичка ти лелина на мен пак чапкън ми е адски смешна A един мой приятел като се ядоса казва "стринка ти къпана" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Пък един мой приятел (баси,стана вече шаблонно)....като ми се ядоса и казва с все глас : "Ааааве вие не сте хора вееееее!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Пък един мой приятел (баси,стана вече шаблонно)....като ми се ядоса и казва с все глас : "Ааааве вие не сте хора вееееее!" В случей,че не си видял пише "ДУМА" , а не "ИЗРАЗ" ! Иначе аз си дават гласа за: Пишлеме,Гяур,Пордот и Калпазанин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Аз обожавам да използвам "човековариант" като обида за някой. Иначе думичката я измисли мой приятел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.