JDFU Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Повечето от думите са си чиста проба турцизми и е по-скоро плачевно от колкото смешно, това че ги ползваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 лунгур БУЛГУР! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Аз съм голям фен на думата бакпулвер И на дирижабъл. И тутманик! ...огладнях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 BAKING PULVERIZER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Една дума която за пръв път чувам Лющак Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 BAKING PULVERIZERЕееее, развали кефа. Тъкмо си мислех, че и на мен мми е много смешна, а то кво било. Не, че не би трябвало да го знам де, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 BAKING PULVERIZER Или направо от немски- Backpulver Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 А какаво ще кажете за:? Капанджа или Пилимак. Като малък съм ходил за разни пилета като: Кардарини, Фанети, Скатий, Органели. Та имаше едни подобия на кафези с които се ловяха и се наричаха така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Ааааааа в момента се сещам за нещо употребявано от доста възрастни хора. МИХЛЮЗ Ако се повтаря моля да ме извините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Търбух,тензух,шкаф!Има и още много ама не се сещам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Незнам, но от едно време като чуя изречението 'Шъ ти оскубя чумбака' и се превивам от смях, правя кълбета Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 МИХЛЮЗ Това е често изпозвана и от мен дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 А бре за мен най-смешната си остава "такова" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Бе не знам ама брат ми ми вкара "КОДУП" в главата и ся не мога... Aбе брат ми, ти си баси КОДУП-а.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Цвик, цвички, цвъчка, нацвъкан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 кокошинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erick Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 кокошинка rulez аз се сещам за "кукучка" "миске" "лешник(киато нарицателно към някой)" "галфон" "рапон" "тиквеник" и т.н. много са думите, които са ми слешни, или си правя някакви хумористични асоциаций Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Аз гласувам за една дума, която не знам къде съм чула, но я употребявам за единия ми колега от работата, учудващото е, че много му отива : ЛЕШПЕР ! А на другия колега прякорът е ГАЛФОН. Двамата на галено са Галфи и Лешпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Аз гласувам за една дума, която не знам къде съм чула, но я употребявам за единия ми колега от работата, учудващото е, че много му отива : ЛЕШПЕР ! А на другия колега прякорът е ГАЛФОН. Двамата на галено са Галфи и Лешпи. Това по скоро Галче са две обидни думи отколкото смешни. Това, че звучат смешно е съвсем друго според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Митак, въпрос на подход е всичко. Думите сами по себе си може и нищо да не значат, смисълът, който влагаме в тях им придава тежест. Ако за теб тези думи (или други) са обидни, не за всички може да е така. Всяка дума би могла да се превърне в обида, в прякор, както и в нещо смешно. Тъй като хората ме познават, не им прави впечатление, нито се обиждат. Така казвам само на тях, в смисъл не говоря с обидни думи на всичките ми познати. Аз гледам малко по-философски, като че ли, не толкова буквално. Примерно в думата "идиот" ВИНАГИ влагам нещо сладко - смешно, някакъв хубав смисъл, че човекът е забавен, че е ибати льекия фейс Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 мукай бибата (квото и да значи тва) Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpepi Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 в моя край ,по точно родното място на баба ми на смотаните хора викат ' ТРОПЪНЧО' а и да на мен любимата ми е 'ТЪРЛЪЦИ' Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Митак, въпрос на подход е всичко. Думите сами по себе си може и нищо да не значат, смисълът, който влагаме в тях им придава тежест. Ако за теб тези думи (или други) са обидни, не за всички може да е така. Всяка дума би могла да се превърне в обида, в прякор, както и в нещо смешно. Тъй като хората ме познават, не им прави впечатление, нито се обиждат. Така казвам само на тях, в смисъл не говоря с обидни думи на всичките ми познати. Аз гледам малко по-философски, като че ли, не толкова буквално. Примерно в думата "идиот" ВИНАГИ влагам нещо сладко - смешно, някакъв хубав смисъл, че човекът е забавен, че е ибати льекия фейс Ако трябва да синтезирам това, което написа: аз ако ти викам пути или кравче няма проблем, защото са умалителни и влагам някакъв хубав смисъл, че си забавна и си ибати льекия фейс каквото и да мислиш, че значи това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Moje i da ne sa umalitelni po neinata logika. Koe mu e umalitelnoto na idiot primerno. Vikash i kravo da re4em i vkarva6 nqkyv qk smisyl i vsi4ko e 6+ 6toto e vypros na podhod vsi4ko. Vajen e smisyla koito vlagame v dumite i koito im pridava tejest. I tq kato te poznava nqma da ima problem da i vika6 "kravo" i da vkarva6 nqkyv hubav smisyl. A tva za feisa i az ne moga da ti pomogna. Ama ne6to agrarno 6te e, ot tuka go nadu6vam. Trqbva da napravime nqkyv minimalen test za inteligentnost pri registrirane. Koito ne go pokrie ban forever. Znam ve4e top 10 ebasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 А виж сега, това не е нещо, което аз съм измислила. Говоря за ибати льекия фейс. Това е "забавник", но казано по по-идиотски начин. Не ми пречи да се "обиждам" с някой познат, стига да знам, че това си е само между нас. Естествено, че ако сме си дружки, няма да се обидя и к*рва да ми кажеш, пача и т.н. А камо ли идиот. Много е сладурско дори. Всеки луд с номера си, някои сме с цяла програма. Никой ли не си говори малко по-хард с някой свой познат, но да знае, че е на базик ?! С най-добрия ми приятел си говорим на "педал" и "кучко", не ми е проблем, да ви кажа честно! Теста за интелигентност ще го мина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.