DeVoLvEr Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Миндил, помак, кокош, лисик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Гащник ( ) Миро гащник ти го казах аз а то явно е някъв асеновградски лаф щот на мен ми го каза Ников. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Мен ме кефят БУМБАР и МУНДАР Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 ей ся се сетих как викат в Стара Загора на мъжката катерица: катеричок Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Бурсук, льольо, шапшал са все думи които използвам, и все ме карат да се усмихвам на ум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 А Бахура къде забравихте Всички думи са яки... Бахура и той <{POST_SNAPBACK}> Е тва е думата "Бахура" обира точките за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Гарибалди таз сума постоянно се чува в моя клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Белким и чунким са синоними...беки не знам, какво е... Дивутия дума не знам да има...има дивотия... <{POST_SNAPBACK}> Белким не е ли същото като Беки, ама в различните райони го казват различно? Иначе има много такива думички забавни, но в момента се сещам за една измислена от една приятелка цицидръж - сутиен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Беки - В някои села се употребява за "Защо, Защо не, Защото" нещо като думата "Оти" Едит: Сетих се за една дума от на жена ми селото "Папучник" обаче не се сещам какво означава утре опс днес ще я питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Диалектите са изключително богати на смешни думички(на мен ми е смешен и т.нар. македонски). Преди сумати години бях на гости в селото на една моя приятелка. Един момък тогава се хвана да ми говори на местния диалект и наистина се нуждаех от преводач... Но до ден днешен си спомням нещата, които ми бише казал тогава. Имах една баба-Парашкева. И като отиде на наклаа лахната и бърърм, падна в кацата и се удаи. Аз й викам: -Бао Парашкео, дай аз да туръм лахнътъ, а пък ти да налиъш вудътъ, тя не! На, ся, плуай си там! Погребахме я у нашу гробу. Ивъх мър булка, где си са гръмнала в суганья мър? Ял ли си олско с лахна? И такива разни неща. На мравката в N Б-я казваха по много интересен начин, но сега не мога да се сетя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 КИЛИКАНДЗЕР мноо си мъ кефи тази дума и си я ползвам вече бая време Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 На мен ми е смешна кимез... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 демек... "Тъй ли?" Манаф и тем подобните бастун Калъф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Гевгир ли е гивгир ли е аххаах помазва ме.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoCi Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Беки - В някои села се употребява за "Защо, Защо не, Защото" нещо като думата "Оти" Едит: Сетих се за една дума от на жена ми селото "Папучник" обаче не се сещам какво означава утре опс днес ще я питам <{POST_SNAPBACK}> Папучник е Жаба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Създърма!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Кикимора Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Караконджул,дангълак,мушмурок,гьонсурат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Оставам с впечатлението, че най-смешните думи са тези, които хората не знаят как да изпишат Тоест... защо голяма част от предложените думи са грешно изписани? Или са ме учили на някакъв изкривен и тотално различен правопис? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoCi Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Koito mi kaje kfo e PAXAL ili Cikalida She go priznaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Оставам с впечатлението, че най-смешните думи са тези, които хората не знаят как да изпишат Тоест... защо голяма част от предложените думи са грешно изписани? Или са ме учили на някакъв изкривен и тотално различен правопис? Да...сега и аз това видях! В 3 от горните постове видях грешки. Сега се сетих за още една дума - шушумига EDIT: Ето още една: пишкодръп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted October 2, 2005 Author Share Posted October 2, 2005 Оставам с впечатлението, че най-смешните думи са тези, които хората не знаят как да изпишат Тоест... защо голяма част от предложените думи са грешно изписани? Или са ме учили на някакъв изкривен и тотално различен правопис? Може би част от причината е, че те не са литературни и не ги виждаме написани често. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Сега се сетих за една дума която употребяваше баба ми едно време - ХВАЛИПРЪЦКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
korena_malak Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Сега се сетих за една дума която употребяваше баба ми едно време - ХВАЛИПРЪЦКО I az sa setih za 1 duma det upotrebqva6e baba mi 1 vreme - pradlio ne za teb de tq na men malko si ma ********* Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Ушким(?!)Пигимот. Има и още ама не се сещам в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.