Jump to content
BulForum.com

kupuvam matri4en printer

Recommended Posts

Под Уиндоус печата ВСЕКИ принтер :)

Да не би да имаш предвид под ДОС?

Имам принтер Epson LX 800 в много добро състояние, кирилизиран под ДОС, но с някаква странна кирилица, ще ти трябва прекодираща програма (която за съжаление нямам). В отлично състояние е.

Цена без интерфейсен кабел (само захранващ) - 45 лв.

Под Уиндоус печата ВСЕКИ принтер :)

Да не би да имаш предвид под ДОС?

Имам принтер Epson LX 800 в много добро състояние, кирилизиран под ДОС, но с някаква странна кирилица, ще ти трябва прекодираща програма (която за съжаление нямам). В отлично състояние е.

Цена без интерфейсен кабел (само захранващ) - 45 лв.

na matri4nite i WIN-a sas kirilitza im e problem ;)

za tova i sam uto4nil,da pe4ata pod WIN na kirilitza ne pod DOS,tezi printeri za men sa palni boklutzi ama toi iska takav

И аз имам един дето само ми седи (откакто взех мастиленоструиния) тои е IBM Proprinter 3 (доколкото знам) . С нова лента е с кабел и с всичко (може да пе4ата А3) за около 60лв. мисля е добре (Има го в оригиналните драивери на Windows и си работи на него)

@star_net, май нещо се разминаваме в понятието за печат с матрица. Под ДОС компютърът изпраща на принтера ASCII кода, а той го интерпретира като символ, в зависимост коя кодова таблица му е заредена. Според мен при печатането на каквото и да било с матричен принтер, Уин-а го свежда до графика. Демек той не печата букви, а ги рисува. И какъв шрифт си избрал от панела на принтера няма абсолютно никакво значение (WYSWYG).

Или аз нещо не съм разбрал?

А сега по-строго по темата: позачетох се, защото имам един EPSON EX800, с цветен картридж (да!) и съответната машинка за гнездото, та ми стана любопитно ако реша да го продам, колко мога да му взема.

И аз имам един дето само ми седи (откакто взех мастиленоструиния) тои е IBM Proprinter 3 (доколкото знам) . С нова лента е с кабел и с всичко (може да пе4ата А3) за около 60лв. мисля е добре (Има го в оригиналните драивери на  Windows и си работи на него)

pratimi na PM koordinati i tel za vrazka

pratimi na PM koordinati i tel za vrazka

Търсите ли още принтер щото изглежда ,че брат ми само си дрънка и нищо няма да направи (не ,че съм очаквал да направи нещо ама ...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...