sandman Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Аз нямах дама на бала! То от нашия випуск никой нямаше дама! А и ако трябваше всеки да има - съотношението момичета/момчета беше 5/1 горе-долу. А и за мен щяха да се сбият поне 3-4 момичета Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Аз нямах дама на бала! То от нашия випуск никой нямаше дама! А и ако трябваше всеки да има - съотношението момичета/момчета беше 5/1 горе-долу. А и за мен щяха да се сбият поне 3-4 момичета хаха ПОНЕ 3-4 Скромен бе,скромен. Пък на моя бал няма да има мъже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Аз нямах дама на бала! То от нашия випуск никой нямаше дама! А и ако трябваше всеки да има - съотношението момичета/момчета беше 5/1 горе-долу. А и за мен щяха да се сбият поне 3-4 момичета В моя клас в лиляната бяхме само 2 момчета. И всеки трябваше да е с по 12 дами на бала... Прекалено много уважавах момичетата, за да избера една пред другите 23... Затова се забавлявах с всички ( е с една малко повече... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 хаха ПОНЕ 3-4 Скромен бе,скромен. Пък на моя бал няма да има мъже Аз ще дойда да ти бъда кавалер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Бе не знам... аз специално бях през цялото време със 7-8...абе бая Прибрах се обаче само с една Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 В моя клас в лиляната бяхме само 2 момчета. И всеки трябваше да е с по 12 дами на бала... Прекалено много уважавах момичетата, за да избера една пред другите 23... Затова се забавлявах с всички ( е с една малко повече... ) Да ви имам проблемите на всички с тия дами на бала Якоооо и ко стана кат са събуди видя че си подмокрил гащите и си удари още едма здравословна за събуждане ... така и тряя и аз кат стана от сън първата ми работа е да лъсна бастуна инак деня тръгва на криво ... Браво бре Гудо само така прогрессссс Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Ще видим какво ще стане аз за сега си имам една вечерта ще се види пак и има още врее да изпадне още някоя . Съотношение в нашия клас момче/момиче 1/4.25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Aз пък не си бях на бала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Aз пък не си бях на бала може би си горд... Тъпо е да изпуснеш такъв жизнено важен момент от развитието си, поне според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 може би си горд... Тъпо е да изпуснеш такъв жизнено важен момент от развитието си, поне според мен. Значи според теб балът е жизнено важен момент за индивидуалното личностно развитие?! И с какво толкова допринася една нощ, прекарана по хотели и по барове за формирането на личността? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 А нужно ли е другата година да имам кавалер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 А нужно ли е другата година да имам кавалер? Никой за нищо не те задължава, кеф ти имаш - кеф ти нямаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 А нужно ли е другата година да имам кавалер? Аз ще дойда да ти бъда кавалер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 И с какво толкова допринася една нощ, прекарана по хотели и по барове за формирането на личността? Ако сте по хотели.. с нищо. Ние си направихме екскурзия до Черна Гора и Хърватска и беше трижди по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Ако сте по хотели.. с нищо. Ние си направихме екскурзия до Черна Гора и Хърватска и беше трижди по-добре Екскурзията също с нищо не допринася, просто ти остават малко повече спомени (би трябвало да са добри, но...) в главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 абе незнам добри ли, лоши ли, но на мен лично бала ми остави много спомени... например това, че по-голямата част от класа не съм я виждал след това, пък и това беше най-добре прекараната нощ с класа ми за всичките 5 години. Така че тва да си пропуснеш бала... не ме кефи особено като идея, а тези, които са го пропуснали, тяхен проблем. А относно дамата на бала - ба ли го, закво ти е, само да ти опява що си толкова пиян и обръщаш внимание на всички други момичета, но не и на нея абе общо взето квото си го направите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Ае бе дами на бала. Кви са тия лиготии. И сами мое да са оправяме не сме малки Аз дама няма да имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 що ли още като прочетох заглавието!!!веднага се сетих за поредния тийн американ муууви където не можеш да нямаш дама/кавалер според мен тва са глупости,но който както си иска,аз лично моя не го исках с мен там!!!и си ми беше мноо добре(както винаги,мамка му )!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 то ако беше като някое тийн мууви щеше да е яко, там поне има много шибинг, при нас тази част липсваше :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Нали уж балът е толкова важна вечер и т.н, защо да не го споделиш с половинката си, ако връзката ви е сериозна. Но това непременно да не си сам е безсмислено. Кой както си го чувства. В крайна сметка това е ТВОЯТА вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 то ако беше като някое тийн мууви щеше да е яко, там поне има много шибинг, при нас тази част липсваше :D Евала бате!! Нали уж балът е толкова важна вечер и т.н, защо да не го споделиш с половинката си, ако връзката ви е сериозна. На 18 не е истина колко са сериозни връзките.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 На 18 не е истина колко са сериозни връзките.... Айде да не отваряме темата за възрастта, че ще стане дълга и широка. Всеки според разбиранията си за сериозна връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Айде да не отваряме темата за възрастта, че ще стане дълга и широка. Всеки според разбиранията си за сериозна връзка Хехе Добре.. както кажеш, како Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Ама чакайте сега малко! Какво разбирате под дама на бала? Аз до колкото знам за дама на бала се избира момиче от випуска или класа, а не гаджето ти. За съжаление когато хората са ги мислели тези балове не са подозирали, че днешните абитуриенти са сменили 5-6 гаджета преди да станат на 18 и едва ли ще имат нужда от помощ(баловете) да си намерят половинка. Аз когато бях абитуриент си имах приятелка, която не беше от випуска и съответно не беше с мен на бала ми, аз също не бях на нейния, но на екскурзията след моя бал бяхме и двамата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 никви дами,отивам напивам се права си цяла нощ густото и това е :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.