RaZoR Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 GeForce MX440 SE 64MB/128BIT,TVOUT+Кабел S-Video към Scart. Default честоти 250/270 клоквал съм я до 286/315. Цена 30лв. EDIT:Забравих да напиша ,че картата е на Axle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Koi e proizvoditel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-r ivanov Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Имам интерес, от Пловдив ли си, пиши или ми прати ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Ако намалиш от цената ще е взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted September 29, 2005 Author Share Posted September 29, 2005 Цената е твърда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 сигурен ли си в това че е SE и че е 128 бита защото иначе защо да е СЕ и ме интересува и с какви чипове е паметта Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 постни ако можеш от Еверест скрииншот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted September 29, 2005 Author Share Posted September 29, 2005 128 бита е.СЕ е защото е със занижени честоти. Картата е продадена.Ако модераторите желаят могат да затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 офф сигурен ли си в това че е SE и че е 128 бита защото иначе защо да е СЕ и ме интересува и с какви чипове е паметта <{POST_SNAPBACK}> Малък ти е експириънса за да правиш такива заклю4ения , но тва се дължи предполагам на ЕГН-то , така 4е си има и хубави страни ! SE - невинаги озна4ава Second Edition , a Second Edition - невинаги озна4ава орязана карта от към шина ... !!! .. примери не ми се дават щото не и се рови из нета .... който иска сам може да си провери !!! Невидиа имаше едни SE - (Special Еdition) , май пак бяха ГФ4 -ки , който бяха с доста завишени показатели спрямо другите от серията , но после им смениха имената -заради асоциации като твоята! 4естито на пе4елившите , картата е много добра за тази цена !!! Сорри, тва си 4ист офф , но ако някой с подобни съмнения го про4ете , предполагам следващият път няма да има излишни въпроси и колебания т.е. излишни постове ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Предлагам 25лв и я зимам веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Предлагам 25лв и я зимам веднага <{POST_SNAPBACK}> хах не четеш ли по нагоре ? Картата е продадена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.