bratmito Posted December 30, 2005 Author Share Posted December 30, 2005 Абе как да се джойна към сървъра на евроком?Не видях никъде къде мога да напиша ип-то на сървъра??? В полето Favorites и даваш New.Там пишеш IP и име на сървъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Или просто копираш ИП-то,след това в конзолата conn+tab <IP> Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 В полето Favorites и даваш New.Там пишеш IP и име на сървъра. Или просто копираш ИП-то,след това в конзолата conn+tab <IP> А някякви пачове?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 А някякви пачове?!? Пачове за съжаление няма. Искам един който да опраи телесната кутия. Мноо е голяма. Как ще съм на фул здраве майна, куршума ше ми мине на сантимери зад петата и пак ще ме утрепе . Бахти тъпотията. Абе според мен КОД 1 си беше по-яка. Има много модове, ама повечето са ламавички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Koga ste izleze prodalzenie na CoD2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnominio Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 пичове не става не ми изписва сарвара на евроком следвах оказанията за вкарване на ипто ама не стаа хелп плс а и коя версия треа да ми е играта 6тот моита е 1.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Дайте по-подробни инструкции как се влиза в сървара на евроком, защото пробвах всичко и не ще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Дайте по-подробни инструкции как се влиза в сървара на евроком, защото пробвах всичко и не ще. Сваляш и инсталираш играта, има я в геймса. Сваляш също така и ъпдейта 1.2, който също го има там. Инсталираш. Сваляш си кеймейкъра и подбираш някой номер дет е след повечко цъкане за да не стане да ти съвпадне номера с на някой друг дето играе по същия начин, щото сървъра няма да ва пусне да играете и двамата едновременно - кой превари - той завари . След това пускаш играта, Join Game, Source: Favourite, Add Favourite -> IP-тата на сървърите на ЕК, след това Filters: Pure Servers Only майче беше прецаканата настройка, пробеняш е на No и трябва да ти се появят След това вече предполагам е ясно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 От къде да взема тази кеймейкър? 10х за инфото. Намерих го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Имам проблем с един файл от играта. Този който е с номер 55 ми пише че е развален или е в непознат формат. Нека някой които има барз нет да го свали и да ми каже дали при него също е така. И тогава нека да отстранят проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Имам проблем с един файл от играта. Този който е с номер 55 ми пише че е развален или е в непознат формат. Нека някой които има барз нет да го свали и да ми каже дали при него също е така. И тогава нека да отстранят проблема. Преди няколко дена дръпнах играта от локалния и не сам има проблем с разархивирането ама изтрих тези файлове , не би трябвало да имаш проблем свали го пак и пробвай наново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Играта вече я инсталирах. Но като въведа име и IP на сървъра не ми го показва защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Играта вече я инсталирах. Но като въведа име и IP на сървъра не ми го показва защо? Виж тази тема аз от там разбрах как да влизам в сърварите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Nqkoj da dade link/torent 4e formatirah i sq q nemam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Nqkoj da dade link/torent 4e formatirah i sq q nemam:) http://arenabg.com//details.php?id=21441 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Nqkoj da dade link/torent 4e formatirah i sq q nemam:) хаха владо, нямаш ли я на сиди-та бе ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 М..май тва е темата на играта.. Та на първата мисия с американците съм и трябва да разбия няколко немски оръдия ?! Как става ве мамка му стрелям ги..не става. Стрелям сандъците до тях - пак не става. офф чак ся им намерих цаката..пак блея.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocan Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 значи играта си я свалих и инсталирах без пролеми играх на сингъла но реших да играя и в мултипл. свалих си карти и всичко дето трябва и там без проблем играх. Проблема е че сега не ще да ми тръгне сингъла - Error during initialization: Failed to initialize renderer: version mismatch и после ми излиза това: CoD2 1.0 build win-x86 Oct 6 2005 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\zzz_nodustmod.iwd (17 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\zzz_nodustmod.64270209.iwd (17 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\mp_tunis.iwd (11 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\mp_tobruk.iwd (14 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\mp_stren.iwd (60 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\mp_return_to_pavlov.iwd (41 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\mp_powcamp.iwd (22 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\mp_neuville.iwd (21 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\mp_eindhoven.iwd (18 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\mp_depot.iwd (15 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\mp_chateau.iwd (12 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\mp_canal.iwd (19 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_15.iwd (85 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_14.iwd (4038 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_13.iwd (22624 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_12.iwd (1016 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_11.iwd (1462 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_10.iwd (1936 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_09.iwd (2142 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_08.iwd (2723 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_07.iwd (3384 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_06.iwd (990 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_05.iwd (928 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_04.iwd (698 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_03.iwd (26 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_02.iwd (40 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_01.iwd (16 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\iw_00.iwd (102 files) F:\ÈÃÐÈ\COD 2/main F:\ÈÃÐÈ\COD 2/raw F:\ÈÃÐÈ\COD 2/raw_shared F:\ÈÃÐÈ\COD 2/devraw F:\ÈÃÐÈ\COD 2/devraw_shared F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw11.iwd (1 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw10.iwd (414 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw09.iwd (98 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw08.iwd (8 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw07.iwd (1014 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw06.iwd (3110 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw05.iwd (5310 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw04.iwd (6240 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw03.iwd (6580 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw02.iwd (6404 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw01.iwd (5510 files) localized assets iwd file for english F:\ÈÃÐÈ\COD 2\main\localized_english_iw00.iwd (4764 files) localized assets iwd file for english File Handles: ---------------------- 81930 files in iwd files execing default.cfg couldn't exec language.cfg execing players/K2/config.cfg Measured CPU speed is 1.67 GHz System memory is 256 MB (capped at 1 GB) Video card is "NVIDIA GeForce FX 5200 " Streaming SIMD Extensions (SSE) supported ----- Client Initialization ----- ----- Initializing Renderer ---- Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59 ------------------------------- Error during initialization: Failed to initialize renderer: version mismatch. ако някой знае да помага sad.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 значи играта си я свалих и инсталирах без пролеми играх на сингъла но реших да играя и в мултипл. свалих си карти и всичко дето трябва и там без проблем играх. Проблема е че сега не ще да ми тръгне сингъла - Error during initialization: Failed to initialize renderer: version mismatch и после ми излиза това: ... ако някой знае да помага sad.gif Предполагам си си сложил ъпдейт 1.3 за мултито... а крака за сингъла ти е за версия 1.0. Пробвай с това Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocan Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 благодаря ти Colin стана а би ли ми казал защо се е получил тоя проблем та ако може друг път да не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 благодаря ти Colin стана а би ли ми казал защо се е получил тоя проблем та ако може друг път да не става Ми аз го споменах... сложил си си ъпдейт на играта(1.3) за да можеш да играеш мултито... и си се опитал да я подкараш с крака за по-старата версия(1.0) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 /r_poly +tab+b+tab 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Някой може ли да ми помогне? Проблемът е,че искам да играя multi ,а в 95% от серверите ми изписва Bad Key Code.Има ли начин да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Да - купи си оригиналната игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Ако някой има мерак,да ми драсне едно ЛС да направим един сервер да поразцъкаме малко,може и повече да се съберем П.С. Май можеше по директно ip ,така играх с един приятел преди време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.