Lil`Nigga Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Хмм.Наистина имало и експанжън А yе акъли...това не е експанжън а си е направо цяла игра...Името и е Call of Duty Big Red One и е САМО за конзоли. П.П А и междудругото това е играта на годината за X-box360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Дата на излизане ? Или горе-долу кога ? пролет лято есен зима ? догодина ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Coming Fall 2005 Това какво ти говори ? Най-вероятно другия месец, към края на октомври. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 fall е есен,така че съвсем скоро трябва да излезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 А yе акъли...това не е експанжън а си е направо цяла игра...Името и е Call of Duty Big Red One и е САМО за конзоли.П.П А и междудругото това е играта на годината за X-box360 <{POST_SNAPBACK}> Па дано я модифицират и за РС.Щото по принцип и GTA е само за конзоли.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 За PC ще си има Call of Duty 3...Big ReD One e само за КОНЗОЛИИИИИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Тая новата Call of duty ще бъде за PC i X-BOX 360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Тая новата Call of duty ще бъде за PC i X-BOX 360 <{POST_SNAPBACK}> Sweet Тъкмо ша налея новата машина с нещо яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Играта излиза днес в САЩ.Дано до утре да излезе по българските "free shop"-ове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Много добра новина.Нямам търпение да я почвам!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Ne6to se barka6 igrata izliza na 25ti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Ne6to se barka6 igrata izliza na 25ti . Хмм.Странно Release Date: October 18, 2005 Това е от едно превю на Game Spy.Обаче сега наистина чета на едно място 25-ти на друго 18...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Вчера гледах демото.Графиката беше просто върхът.Казват, че може да надминe по графика дори и Battlefield 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Вчера гледах демото.Графиката беше просто върхът.Казват, че може да надминe по графика дори и Battlefield 2. Абе може и да не надмине Батълфилд 2 по графика,но по геймплей със сигурност.А и нещо много съществено:върви на МХ карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Абе може и да не надмине Батълфилд 2 по графика,но по геймплей със сигурност.А и нещо много съществено:върви на МХ карти. Еми личната ми класация на игрите, за които трябва да съм благодарен на разработчиците, че са ги създали са: Blood Rayne 1,2;COD,CODUO и разбира се всички серий на NFS i Fifa(Fifa Manager) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Не знам за вас,ама днес като си изтеглих демото и се потопих в една изпипана до детайл, атмосфера на играта! Стария CoD беше жесток...този CoD ще бъде...абе не знам кво ше бъде,ама знам к'во няма да бъде: поредното клише безсмислена пуцалка ....... Графиката беше върха,наподобява на старото Call of Duty,ама ние не плачем за повече,нали? За геймплея да не говорим.........ЖЕСТОК! За звука.....еми без него играта е нищо,точно звукът допринася най-много за атмосферата...стенанията на умиращите шваби под напора на Томпсъна е.......абе,тряя да се чуе! С нетърпение ще чакам да излезе цялата игра! Шшш.......аве,мамка му *****!!! Само на мен ли не ми отваря gamez.com.tw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Demoto e neveroqtno dobro full versiqta shte e super luda Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Шшш.......аве,мамка му *****!!! Само на мен ли не ми отваря gamez.com.tw? Да и на мен и вече почнах да се притеснявам що не се отваря??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Да и на мен и вече почнах да се притеснявам що не се отваря??????????? Имайте търпение, сървъра се претоварва понякога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Някой може ли да ми каже от къде да си сваля демото и колко е голямо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Някой може ли да ми каже от къде да си сваля демото и колко е голямо? Demoto go ima tuka: DOWNLOAD Demo golqmo e 656 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Demoto go ima tuka:DOWNLOAD Demo golqmo e 656 MB Мерси!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Ъъъ.....пичове,последно кога ще излиза игрицата,че нямам търпение?На 18 или на 25 октомври? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Имам един въпрос.... На официялния сайт на играта пише : "Buy Now!",по моя логика трябва вече да е излезнала! Та.....въпроса ми е кога ще може да я "помасажирам"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Имам един въпрос....На официялния сайт на играта пише : "Buy Now!",по моя логика трябва вече да е излезнала! Та.....въпроса ми е кога ще може да я "помасажирам"? Аз мисля че това Buy Now е да си купиш копие от играта още преди да е излязла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.