Jump to content
BulForum.com

Call Of Duty 2

bratmito

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Превъртях я,хареса ми,тъй като е меко казано,че ми е харесала....абе кърти и тва е!

Всичко от - до е изпипано прекрасно добре! :)

Нямам претенций по отношение на нищо...

С удоволствие ще чакам Call Of Duty 3 или поне експанжън към CoD 2! :D

Една найстина забележителна игра........

Хаха! Ти по цял ден си цъкал явно :lol: :blink:

Аз сега съм на Англичаните (май) :bgrin: ... абе тези след руснаците :punk

Иначе играта пали църкви! :tongue

Тотално съм разочарован от мултито на играта :cry , а бе как може то това си прилича на пач за CoD1.

Иначе сингъла е невероятен...особено руската кампания...

Ауе тоя мулти... свързвам се ама казва, че сървъра е пълен. Постоянно ли е пълен уе :confused баси...

Иначе кампаниите ги превъртях. Разцепих се ви казвам. По-яка игра за война няма ей!

Bruss said:
Ауе тоя мулти... свързвам се ама казва, че сървъра е пълен. Постоянно ли е пълен уе :confused баси...

Иначе кампаниите ги превъртях. Разцепих се ви казвам. По-яка игра за война няма ей!

Ми трябва да дебнеш за място в сървъра, ама не си заслужава - лично мое мнение codmp>cod2mp

Играта е жестока,фашагите идват по много и са доста гадни. :punk :punk Пуснах я уж само да я пробвам и сам откарал до 2,30 през ноща.И графиката и звука и геймплея са супер :lol: :lol:

Досега не бях зарибен пo серията ,но 2-та ме грабна :love :love

Давам "New Favotire" след това пиша данните на сървъра и ми изписва че сървъра е адднат, но всъшност нищо не се появяава.Може ли някои да ми каже защо така и как се аддва сървър или дали няма update дето трябва да се сложи за да се виждат сървърите

haha said:
Давам "New Favotire" след това пиша данните на сървъра и ми изписва че сървъра е адднат, но всъшност нищо не се появяава.Може ли някои да ми каже защо така и как се аддва сървър или дали няма update дето трябва да се сложи за да се виждат сървърите

Пускаш на Filter и избираш Pure Servers Only да е на NO и би трябвало да ти се появат.Enjoy! :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...