Lil-Capone Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Продавам NEC e616v.. ..телефонът е в отлично състояние, като единствено външният му панел е понадраскан.. скоро ще ви приложа и снимки....... ако ви трябва информация относно опциите и функциите на телефона - потърсете ги из сайтовете, защото са много.. като цяло за най-интересуващите се: има 2 дисплея (вътрешен и външен), 2 камери (вътрешна и външна), поддържа 3G технологията, има 20 MB памет, MP3 player и т.н.. Цената все още не е окончателна, но ще бъде в рамките на 220лв - 240лв.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Продавам NEC e616v....телефонът е в отлично състояние, като единствено външният му панел е понадраскан.. скоро ще ви приложа и снимки....... ако ви трябва информация относно опциите и функциите на телефона - потърсете ги из сайтовете, защото са много.. като цяло за най-интересуващите се: има 2 дисплея (вътрешен и външен), 2 камери (вътрешна и външна), поддържа 3G технологията, има 20 MB памет, MP3 player и т.н.. Цената все още не е окончателна, но ще бъде в рамките на 220лв - 240лв.. <{POST_SNAPBACK}> Дай телефон за връзка да го видя ... и евентуално - взема ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil-Capone Posted September 28, 2005 Author Share Posted September 28, 2005 Дай телефон за връзка да го видя ... и евентуално - взема ! <{POST_SNAPBACK}> тея дни не се знае дали ще съм в града.. 0897 38 69 68 - тва ми е номера.. звънни някъде в началото на другата седмица.. ..телефонът е на твърда цена от 240лв. към него забравих да спомена че се предлагат "датакабел + софтуеър" , "книжката с инструкциите" , "втора батерия" и зарядно естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Бартер ? За Нокия 3120 и Panasonic GD67. Даже и малко пара отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil-Capone Posted September 28, 2005 Author Share Posted September 28, 2005 Бартер ? За Нокия 3120 и Panasonic GD67.Даже и малко пара отгоре <{POST_SNAPBACK}> не.. вече съм си намерил телефон който ми се продава за 240.. точно за това нямам намерения да свалям и от цената.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 не.. вече съм си намерил телефон който ми се продава за 240.. точно за това нямам намерения да свалям и от цената.. <{POST_SNAPBACK}> As you wish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Извинявай за Офф-топика обаче такъв телефон като твоя НЕК е616в ми го продаваха за 130 лева на Руски с карта 32мб ! Но не го зех ! мноого малко пари ми искаха за него , а това даже бешпе преди 1-2 месеца ! Това е по - доверчива цена , че телефона не е повреден ! Ако си бях зел Нека от Руски сега сигорно щях да сажелявам ! Цената е горе долу приемлива ! Успех и пак сажелявам за офф-а ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.