Jump to content
BulForum.com

Продавам NEC e616v

Recommended Posts

Продавам NEC e616v..

..телефонът е в отлично състояние, като единствено външният му панел е понадраскан.. скоро ще ви приложа и снимки.......

ако ви трябва информация относно опциите и функциите на телефона - потърсете ги из сайтовете, защото са много..

като цяло за най-интересуващите се:

има 2 дисплея (вътрешен и външен), 2 камери (вътрешна и външна), поддържа 3G технологията, има 20 MB памет, MP3 player и т.н..

Цената все още не е окончателна, но ще бъде в рамките на 220лв - 240лв..

Продавам NEC e616v..

..телефонът е в отлично състояние, като единствено външният му панел е понадраскан.. скоро ще ви приложа и снимки.......

ако ви трябва информация относно опциите и функциите на телефона - потърсете ги из сайтовете, защото са много..

като цяло за най-интересуващите се:

има 2 дисплея (вътрешен и външен), 2 камери (вътрешна и външна), поддържа 3G технологията, има 20 MB памет, MP3 player и т.н..

Цената все още не е окончателна, но ще бъде в рамките на 220лв - 240лв..

Дай телефон за връзка да го видя ... и евентуално - взема !

Дай телефон  за връзка да го видя ... и евентуално - взема !

тея дни не се знае дали ще съм в града..

0897 38 69 68 - тва ми е номера..

звънни някъде в началото на другата седмица..

..телефонът е на твърда цена от 240лв.

към него забравих да спомена че се предлагат "датакабел + софтуеър" , "книжката с инструкциите" , "втора батерия" и зарядно естествено ;)

Извинявай за Офф-топика обаче такъв телефон като твоя НЕК е616в ми го продаваха за 130 лева на Руски с карта 32мб ! Но не го зех ! мноого малко пари ми искаха за него , а това даже бешпе преди 1-2 месеца ! Това е по - доверчива цена , че телефона не е повреден ! Ако си бях зел Нека от Руски сега сигорно щях да сажелявам ! Цената е горе долу приемлива ! Успех и пак сажелявам за офф-а !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...