Dimitar_90 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 perfekten e. cena 379lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 a kakva e prichinata da go prodadesh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 UPGRADE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Откаде е купен и има ли някаква гаранция още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Откаде е купен и има ли някаква гаранция още? <{POST_SNAPBACK}> http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/searc...%F2%FA%F0%F1%E8 Eто тук го продава 10 лв по тънко, ние тук във форума нали сме свой хора 10 лв отгоре за нас , телефона няма гаранция (изгубил я бил ) , днес ще ходя да го гледам и ще ви изнеса подробно инфо ,щото гледам собственика е дал толкова обстойно инфо , 4е да се 4удиш какво да 4етеш от вси4кото! За тези който не знаят , 4увал съм 4е тези телефони при отклю4ване или при слагане на БГ меню , стават много бъгави - днес се надявам да разбера - този на какво дередже е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted September 28, 2005 Author Share Posted September 28, 2005 http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/searc...%F2%FA%F0%F1%E8 Eто тук го продава 10 лв по тънко, ние тук във форума нали сме свой хора 10 лв отгоре за нас , телефона няма гаранция (изгубил я бил ) , днес ще ходя да го гледам и ще ви изнеса подробно инфо ,щото гледам собственика е дал толкова обстойно инфо , 4е да се 4удиш какво да 4етеш от вси4кото! За тези който не знаят , 4увал съм 4е тези телефони при отклю4ване или при слагане на БГ меню , стават много бъгави - днес се надявам да разбера - този на какво дередже е ! <{POST_SNAPBACK}> awe 4ovek ti 4uva6 li se we? imam 2br. d500!!! tuk sym pusnal po skypiq (s 10lv.) za6toto znam 4e e perfekten. a tozi po-evtiniq ne e tolkova hubav. I NEDEJ DA SPAMI6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Dimitar_90, имаш зададени въпроси от заинтересуваните. Ако не им отговориш затварям темата, както и всяка следваща твоя. Ако ще продаваш нещо отнасяй се сериозно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted September 28, 2005 Author Share Posted September 28, 2005 Dimitar_90, имаш зададени въпроси от заинтересуваните. Ако не им отговориш затварям темата, както и всяка следваща твоя. Ако ще продаваш нещо отнасяй се сериозно... <{POST_SNAPBACK}> Да @Dreamer отговорил съм на всички: на един на e-mail, на друг на ICQ всички са получили отговор. Не им отговарям в темата, защото става много бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Щото и аз се интересувам, а и други, които ще се интересуват им е важно това. Така, че можеш и тук да пуснеш, все пак нали искаш да си продадеш телефончето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted September 28, 2005 Author Share Posted September 28, 2005 Zapazen e do 21 4asa. ako se prodade 6te pi6a, a ako ne utre 6te se postaraq da nabavq i snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 awe 4ovek ti 4uva6 li se we? imam 2br. d500!!! tuk sym pusnal po skypiq (s 10lv.) za6toto znam 4e e perfekten. a tozi po-evtiniq ne e tolkova hubav. I NEDEJ DA SPAMI6. <{POST_SNAPBACK}> Аз се отказвам , продавай го на когото си искаш , даже няма да идвам да го гледам !!! Снощи 2-часа си 4атихме по Кю-то и нито дума не обели за два броя , каза 4е ще си правиш ъпгрейд и за тва ГО продаваш .... само да те питам , кАто каза 4е може да свлиш на 350 , по смотания(ако има такъв) ли искаше да ми пробуташ ? Айде успех с продажбите , на мен нещо не ми се занимава с тебе ! Едит4е: А за тва дали се 4увам какво говоря , само ще ти припомня 4е Кю-то има опция да пази логовете от разговорите и аз слу4айно съм я вклю4ил така 4е ако не си спомняш снощи какво си писал - кажи ще ти ги пратя на мейла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted September 28, 2005 Author Share Posted September 28, 2005 telefona e prodaden za 260lv. Blagodarq na vsi4ki. @Foxy 6tqh da ti dam 4itaviq. a tozi, kojto be6e po-koftito, sy6to zamina o6te na v 18 4asa, NO za 240lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.