Jump to content
BulForum.com

Sell: Samsung D500

Recommended Posts

Откаде е купен и има ли някаква гаранция още?

http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/searc...%F2%FA%F0%F1%E8

Eто тук го продава 10 лв по тънко, ние тук във форума нали сме свой хора 10 лв отгоре за нас , телефона няма гаранция (изгубил я бил ) , днес ще ходя да го гледам и ще ви изнеса подробно инфо ,щото гледам собственика е дал толкова обстойно инфо , 4е да се 4удиш какво да 4етеш от вси4кото!

За тези който не знаят , 4увал съм 4е тези телефони при отклю4ване или при слагане на БГ меню , стават много бъгави - днес се надявам да разбера - този на какво дередже е !

http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/searc...%F2%FA%F0%F1%E8

Eто тук го продава 10 лв по тънко, ние  тук във форума нали сме свой хора 10 лв отгоре за нас , телефона няма гаранция (изгубил я бил ) , днес ще ходя да го гледам и ще ви изнеса подробно инфо ,щото гледам собственика е дал толкова обстойно инфо , 4е да се 4удиш какво да 4етеш от вси4кото!

За тези който не знаят , 4увал съм  4е тези телефони при отклю4ване  или при слагане на БГ меню , стават много  бъгави - днес се надявам да разбера - този на какво дередже е !

awe 4ovek ti 4uva6 li se we? imam 2br. d500!!! tuk sym pusnal po skypiq (s 10lv.) za6toto znam 4e e perfekten. a tozi po-evtiniq ne e tolkova hubav. I NEDEJ DA SPAMI6.

Dimitar_90, имаш зададени въпроси от заинтересуваните. Ако не им отговориш затварям темата, както и всяка следваща твоя. Ако ще продаваш нещо отнасяй се сериозно...

Dimitar_90, имаш зададени въпроси от заинтересуваните. Ако не им отговориш затварям темата, както и всяка следваща твоя. Ако ще продаваш нещо отнасяй се сериозно...

Да @Dreamer отговорил съм на всички: на един на e-mail, на друг на ICQ всички са получили отговор. Не им отговарям в темата, защото става много бавно. ;)

Щото и аз се интересувам, а и други, които ще се интересуват им е важно това. Така, че можеш и тук да пуснеш, все пак нали искаш да си продадеш телефончето?

awe 4ovek ti 4uva6 li se we? imam 2br. d500!!! tuk sym pusnal po skypiq (s 10lv.) za6toto znam 4e e perfekten. a tozi po-evtiniq ne e tolkova hubav. I NEDEJ DA SPAMI6.

Аз се отказвам , продавай го на когото си искаш , даже няма да идвам да го гледам !!!

Снощи 2-часа си 4атихме по Кю-то и нито дума не обели за два броя , каза 4е ще си правиш ъпгрейд и за тва ГО продаваш .... само да те питам , кАто каза 4е може да свлиш на 350 , по смотания(ако има такъв) ли искаше да ми пробуташ ? :)

Айде успех с продажбите , на мен нещо не ми се занимава с тебе !

Едит4е:

А за тва дали се 4увам какво говоря , само ще ти припомня 4е Кю-то има опция да пази логовете от разговорите и аз слу4айно съм я вклю4ил :) така 4е ако не си спомняш снощи какво си писал - кажи ще ти ги пратя на мейла :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...