GoDL1Ke Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Съжалявам за новата тема ,но просто никаде го няма този проблем като моя. Значи имам Апаче2 триад ,но незнайно защо никой не може да сваля от мен(не е от файъруола),а когато съм с обикновеното Апаче,което поддържа само хтмл всичко е 6. Моля помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Нещо не мога да ти разбера проблема. Какво е тва Апаче Триад ??? И що смяташ, че обикновенното Апаче поддържа само .html ? Обясни по-подробно Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Нещо не мога да ти разбера проблема. Какво е тва Апаче Триад ??? И що смяташ, че обикновенното Апаче поддържа само .html ? Обясни по-подробно Говори за PHP Triad - пакет, с който лесно се инсталират PHP, MySQL, Apache. Аз никога не съм бил привърженик на такива изпълнения, който разбира достатъчно от тея трите неща, ще разбира достатъчно да си ги инсталира поотделно и да си ги настрои, а така инсталираш някакъв пипан пакет и после пак трябва да настройваш. В случая погледна ли httpd.conf файла и настроил ли си го (то винаги трябва да го пишнеш тоя файл след инсталация на апачето). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ааа тея програми верно са зле. Добре че Зоекър ме нарита да си кача всико поотделно Та значи, то е ясно че проблема е в настройките, ама преди да правиш квото и да е, вземи си иснталирай всичко поотделно. После ако пак имаш проблем, което силно ме съмнява, ще го решаваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Еми значи Апаче2 Триад-а е пакет.(не PHP Triad) В него има PHP,MySQL ,Perl ,Python ,ftp абе изобщо каквото се сетиш Исках да разбера как хората могат да свалят от мен ,защото с този пакет не могат ,а с другото обикновенното апаче могат. Но след дълго търсене успях да открия какво трябва да направя. Направо ви казвам да знаете ,когато някой като мен пак пита за такъв глупав въпрос. Отива се в httpd.conf file-a --> търси се един ред # Enablesendfile Off . И от тук само се маха коментара(#) . П.П. Когато вече го знам ме е яд ,че съм пуснал такава глупава тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.