Backbone Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Къде в Пловдив пълнят глави на принтери Лексмарк,че никой не иска да ги пълни който го питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Защо не опиташ сам да ги напълниш.Не знам при теб дали може,но аз имам един Canon и си го пълня сам. Предполагам,че става въпрос за мастилено струен. В началото като си го купих моя ми искаха 5лв за пълнене на черното.Цветното не можели да ми го напълнят. Но ,аз си купих мастило-мисля 18лв беше черното за 6 пълнения.И цветно 12лв за 3 пълнения.Даже имам още мастило в тубичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Към добавка към горното в PIC пълнят твърдо щото пълних служебния и цветно и черно бяло мисля Backbone че цената е 15лв за черното но това беше преди месец някаде, обади се и ги питай сега дали пълнят още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Моето скромно Lexmark Z25 редовно си го пълнех сам. Малко мазало става Първоначално, понеже в пакета за пълнене на лексмарк, който купих от смарт систем за 9лв имаше нещо като шило, с което се пробива главата и с една игла се пълни - го използвах, но след това главата взе да тече отдолу, и да хвърля много мастило, затова запуших дупката, която бях направил. Последните няколко пъти направо отворих главата и я напълник и след това просто сложих капачето на главата и без да го залепям си сложих главата в принтера. Нали има гнездо за главата, което я държи и натиска отгоре. И от тогава нямам проблеми, само отварям принтера, сипвам мастило и тва е. Въпроса е, че ми свърши мастолото това лято, а немога да отделя кинти за ново. Явно ще ходя на главната да събирам стотинки по земята Та комплекта представлява това: Цена 9.30 +ДДС Става за Z13/33/23/35/25 (поне така е написано с химикал върху кутийката) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.