Jump to content
BulForum.com

Пълнене на глави за принтер Лексмарк

Recommended Posts

Защо не опиташ сам да ги напълниш.Не знам при теб дали може,но аз имам един Canon и си го пълня сам.

Предполагам,че става въпрос за мастилено струен.

В началото като си го купих моя ми искаха 5лв за пълнене на черното.Цветното не можели да ми го напълнят.

Но ,аз си купих мастило-мисля 18лв беше черното за 6 пълнения.И цветно 12лв за 3 пълнения.Даже имам още мастило в тубичките.

Към добавка към горното в PIC пълнят твърдо щото пълних служебния и цветно и черно бяло мисля Backbone че цената е 15лв за черното но това беше преди месец някаде, обади се и ги питай сега дали пълнят още.

Моето скромно Lexmark Z25 редовно си го пълнех сам. Малко мазало става :bgrin:

Първоначално, понеже в пакета за пълнене на лексмарк, който купих от смарт систем за 9лв имаше нещо като шило, с което се пробива главата и с една игла се пълни - го използвах, но след това главата взе да тече отдолу, и да хвърля много мастило, затова запуших дупката, която бях направил.

Последните няколко пъти направо отворих главата и я напълник и след това просто сложих капачето на главата и без да го залепям си сложих главата в принтера. Нали има гнездо за главата, което я държи и натиска отгоре. И от тогава нямам проблеми, само отварям принтера, сипвам мастило и тва е.

Въпроса е, че ми свърши мастолото това лято, а немога да отделя кинти за ново. Явно ще ходя на главната да събирам стотинки по земята :lol:

Та комплекта представлява това:

Цена 9.30 +ДДС

Става за Z13/33/23/35/25 (поне така е написано с химикал върху кутийката)

Lexmark.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...