Ghetto_Freak Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Ами това е ! Искам да закупя кабел за този телефон ! Ако може кабела да е на цена около 10 кинта , щото нямам повече Благодаря Ви предварително ! ЕДИТ: ако може пишета на ICQ-то или на мейла dimiter.dechev@gmail.com ! може и тука разбирасе де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 е нокой ли няма такова нещо ??? Добре разбрах , че няма нокой такова нещо за продан а нека поне да ми кажете от каде мога да си купя такова , че обиколих полувината магазини и ми викат , че нямат и няма да докарват кажете от каде ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Митак, проблема при закупуването на телефони като твоя е точно липсата на аксесоари за тях (хендсфрита.. батерии.. кабели..) Щом си си взел такъв телефон, би трябвало да си наясно с това, тъй като аз поне не знам да внасят още 3G телефон в България. Преди няколко месеца можех да купя един NEC, с две камери (както си е по 3G стандарт) имаше поддръжка на MPEG4 и със подходяща карта можеше да си гледам divx филми на него. имаше mp3 плеър.. 65000 цвята дисплей, на една година .. втора ръка - 170 лв. само прецених че на тоя етап в България, няма смисъл от 3G телефон, било и то толкова евтин. Пиша този офтопик, за да не се чудиш защо не поства никой в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 А до колкото Хендс фрее намерих и компромисен вариант пробвах с хендс фрее на Съмсунг Т100 и станаха затова една мъка по малко иначе ако е стерио хендс фрее щеше да е по яко ама е моно та както и да е ! Това беше в помощ на хората който имат ЛГ-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.