Shadow^Dancer Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Малко нестандартна молба ... трябва ми ламаринения панел на видеокартата, който посредством болт закрепя видеокартата за кутията. Точния модел на картата за която ми трябва е GeForce2 MX400 64mb tv-out. Може ламарината да не е за същия модел, аз ще си я пригодя.Но нека поне е за GeForce. Давам 1 лев за тая ламаринка.Ако някои има такава да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Малко нестандартна молба ... трябва ми ламаринения панел на видеокартата, който посредством болт закрепя видеокартата за кутията. Точния модел на картата за която ми трябва е GeForce2 MX400 64mb tv-out. Може ламарината да не е за същия модел, аз ще си я пригодя.Но нека поне е за GeForce. Давам 1 лев за тая ламаринка.Ако някои има такава да пише <{POST_SNAPBACK}> Защо не се разходиш до някоя компютърна фирма и да поискаш да ти дадат въпросната ламаринка от някоя изгоряла карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 Благодаря за идеята имам едно ЛС, ако не излезе от него нищо ще ида в някоя фирма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.