Deathzone Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Аз пък чух, че Глобул таксува смс-те от през нета. Една позната си зареди картата, и после пусна 10 смс през нета и в картата и бяха останали 13 лева и нещо. Според Глобул ги таксува тези смс все едно се изпращат от гсм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Аз пък чух, че Глобул таксува смс-те от през нета. Една позната си зареди картата, и после пусна 10 смс през нета и в картата и бяха останали 13 лева и нещо. Според Глобул ги таксува тези смс все едно се изпращат от гсм. " 2. Безплатно ли е изпращането на SMS-съобщения през интернет-сайта MyGloBul? Да, безплатно е. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 естествено, че е безплатно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Не сметнах за необходимо да правя цяла тема, така че ще питам тук - някой може ли да ми каже WAP и MMS настройките на Глобул, че направо Или Глобул пак се правят на интересни, или аз нещо не зацепвам (по-скоро първото ) Пуснах SMS за WAP настройките, пратиха ми ги, активирах ги, влезнах в интернет, за да активирам MMS настройките. Дотук добре, но... пулучих SMS с MMS настройките, активирах ги и оттогава ни WAP, ни MMS. Та ако може някой да каже точните настройки, защото вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 edno vreme kato imax SE t610 za da vlezna v internet se polzvaxa edin nastroiki za da vlezna v MMS se polzvaxa drugi i trqbva6e da si gi smenqm ru4no vij i pri nokiata dali e taka i sa6to mai ve4e se pra6ta newwap2 na 100 a ne samo wap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 edno vreme kato imax SE t610 za da vlezna v internet se polzvaxa edin nastroiki za da vlezna v MMS se polzvaxa drugi i trqbva6e da si gi smenqm ru4no vij i pri nokiata dali e taka i sa6to mai ve4e se pra6ta newwap2 na 100 a ne samo wap Да, текста е newwap2 и настройките за WAP и MMS се сменят ръчно, но и да ги сменям и да не ги сменят си е все тая - няма никой. Затова исках някой да ми ги каже, за да ги сравня Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Аз като ползвах MMS (когато беше безплатно), се регистрирах безпроблемно по начина който ти казваш. и не ми се е налагало ръчно да сменям настройки, защото те даже не се засичаха никъде. При теб къде се засичат??? ММS-а е през GPRS, a WAP-а през другото там.. забравих му името. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Аз като ползвах MMS (когато беше безплатно), се регистрирах безпроблемно по начина който ти казваш. и не ми се е налагало ръчно да сменям настройки, защото те даже не се засичаха никъде. При теб къде се засичат??? ММS-а е през GPRS, a WAP-а през другото там.. забравих му името. MMS -> GPRS, WAP -> Data call Не се сменят настройките, а само услугите. Като влезна в менюто WAP на телефона и има 2 опции - Globul WAP2 и Globul MMS и която от двете да избирам, при опит да се свърже ми пише, че няма връзка със сървъра или достъпа е забранен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Xaxaaaa...тези Гобул са супер олигофрени. Има 1000 обяснения как да си активирам разни простотии, ама няма най-елементарното. Как да си видя номера? Току що си сложин ховата карта и в книжката няма нищо!!! И сега как да се регистрирам в сайта да пращам смс-и? Някой ще помогне ли, че се дразня вече. Едит: Хахахаха....смях отново. Кажете ми сървис център-а на глобул, през който се пращат смс-и, защото също не го пише. А на всичко отгоре нещастниците таксуват връзката с оператор...Мале колко са зле тия... ами звъниш на някой и ще си видиш номера Не е като да не се сетих, ама няма никой покрай мен с мобилен телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Xaxaaaa...тези Гобул са супер олигофрени. Има 1000 обяснения как да си активирам разни простотии, ама няма най-елементарното. Как да си видя номера? Току що си сложин ховата карта и в книжката няма нищо!!! И сега как да се регистрирам в сайта да пращам смс-и? Някой ще помогне ли, че се дразня вече. ами звъниш на някой и ще си видиш номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Xaxaaaa...тези Гобул са супер олигофрени. Има 1000 обяснения как да си активирам разни простотии, ама няма най-елементарното. Как да си видя номера? Току що си сложин ховата карта и в книжката няма нищо!!! И сега как да се регистрирам в сайта да пращам смс-и? Някой ще помогне ли, че се дразня вече. Едит: Хахахаха....смях отново. Кажете ми сървис център-а на глобул, през който се пращат смс-и, защото също не го пише. А на всичко отгоре нещастниците таксуват връзката с оператор...Мале колко са зле тия... Човече, когато си купуваш пакет с предплатени услуги към глобул, на опаковката трябва да ти пише номера отвън (но сега незнам къде точно седеше). За това хората като си купуват карта към глобул, обичат да си избират номера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 На вас работи ли ви , защото на мен ми дава "The page cannot be displayed" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Не работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.