Jump to content
BulForum.com

SMS - Globul през Интернет

johan

Recommended Posts

Аз пък чух, че Глобул таксува смс-те от през нета. Една позната си зареди картата, и после пусна 10 смс през нета и в картата и бяха останали 13 лева и нещо. Според Глобул ги таксува тези смс все едно се изпращат от гсм.

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply
Аз пък чух, че Глобул таксува смс-те от през нета. Една позната си зареди картата, и после пусна 10 смс през нета и в картата и бяха останали 13 лева и нещо. Според Глобул ги таксува тези смс все едно се изпращат от гсм.

"

2. Безплатно ли е изпращането на SMS-съобщения през интернет-сайта MyGloBul?

Да, безплатно е.

"

Не сметнах за необходимо да правя цяла тема, така че ще питам тук - някой може ли да ми каже WAP и MMS настройките на Глобул, че направо :sick Или Глобул пак се правят на интересни, или аз нещо не зацепвам (по-скоро първото ;) )

Пуснах SMS за WAP настройките, пратиха ми ги, активирах ги, влезнах в интернет, за да активирам MMS настройките. Дотук добре, но... пулучих SMS с MMS настройките, активирах ги и оттогава ни WAP, ни MMS. Та ако може някой да каже точните настройки, защото вече :wir

edno vreme kato imax SE t610

za da vlezna v internet se polzvaxa edin nastroiki

za da vlezna v MMS se polzvaxa drugi i trqbva6e da si gi smenqm ru4no vij i pri nokiata dali e taka

i sa6to mai ve4e se pra6ta newwap2 na 100 a ne samo wap

edno vreme kato imax SE t610

za da vlezna v internet se polzvaxa edin nastroiki

za da vlezna v MMS se polzvaxa drugi i trqbva6e da si gi smenqm ru4no vij i pri nokiata dali e taka

i sa6to mai ve4e se pra6ta newwap2 na 100 a ne samo wap

Да, текста е newwap2 и настройките за WAP и MMS се сменят ръчно, но и да ги сменям и да не ги сменят си е все тая - няма никой. Затова исках някой да ми ги каже, за да ги сравня ;)

Аз като ползвах MMS (когато беше безплатно), се регистрирах безпроблемно по начина който ти казваш. и не ми се е налагало ръчно да сменям настройки, защото те даже не се засичаха никъде.

При теб къде се засичат???

ММS-а е през GPRS, a WAP-а през другото там.. забравих му името.

Аз като ползвах MMS (когато беше безплатно), се регистрирах безпроблемно по начина който ти казваш. и не ми се е налагало ръчно да сменям настройки, защото те даже не се засичаха никъде.

При теб къде се засичат???

ММS-а е през GPRS, a WAP-а през другото там.. забравих му името.

MMS -> GPRS, WAP -> Data call :wir

Не се сменят настройките, а само услугите. Като влезна в менюто WAP на телефона и има 2 опции - Globul WAP2 и Globul MMS и която от двете да избирам, при опит да се свърже ми пише, че няма връзка със сървъра или достъпа е забранен :confused

Xaxaaaa...тези Гобул са супер олигофрени. Има 1000 обяснения как да си активирам разни простотии, ама няма най-елементарното.

Как да си видя номера? :lol: Току що си сложин ховата карта и в книжката няма нищо!!!

И сега как да се регистрирам в сайта да пращам смс-и? Някой ще помогне ли, че се дразня вече. :angry1

Едит: Хахахаха....смях отново. Кажете ми сървис център-а на глобул, през който се пращат смс-и, защото също не го пише.

А на всичко отгоре нещастниците таксуват връзката с оператор...Мале колко са зле тия... :wacko:

ами звъниш на някой и ще си видиш номера ;)

Не е като да не се сетих, ама няма никой покрай мен с мобилен телефон. :)

Xaxaaaa...тези Гобул са супер олигофрени. Има 1000 обяснения как да си активирам разни простотии, ама няма най-елементарното.

Как да си видя номера? :lol: Току що си сложин ховата карта и в книжката няма нищо!!!

И сега как да се регистрирам в сайта да пращам смс-и? Някой ще помогне ли, че се дразня вече. :angry1

ами звъниш на някой и ще си видиш номера ;)

Едит: Хахахаха....смях отново. Кажете ми сървис център-а на глобул, през който се пращат смс-и, защото също не го пише.

А на всичко отгоре нещастниците таксуват връзката с оператор...Мале колко са зле тия... :wacko:

Човече, когато си купуваш пакет с предплатени услуги към глобул, на опаковката трябва да ти пише номера отвън (но сега незнам къде точно седеше). :) За това хората като си купуват карта към глобул, обичат да си избират номера. ;)

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...