Jump to content
BulForum.com

SMS - Globul през Интернет

johan

Recommended Posts

И какво и е безплатното на мтел? че идва от някой си там номер, може да има злоупотреби, всеки може да си пише и накрая на всичкото отгоре има реклама?

И какво като има реклама? На мен не ми пречи :D

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply
на мтел е по-тъпо направено, защото ако искам да натопа някой примерно пиша че смс-а е от него и почвам да обиждам някой човек от негово име. И тоя човек ще си помисли че е от него. А на глобул си пише моя номер и да искам не мога да го напиша от неговия

Е, да...то е супер готино да натопиш някой. Те хората от М-тел не са на 12 за да предположат такова нещо. Аз примерно може пък да искам да си пиша ник-а, вместо името. После, от регистрацията в Мтел също имаш номер.

А на всичко отгоре, ако прекалиш и издразниш някого след 20мин. може чичко Милиционер да почука на вратата и да те :hump: ....разпита. :lol:

Абе...ако нямаш кретит в картата не можеш да пращаш смс-и от страницата на Глобул, така ли? А нали е безплатно, не тегли пари от картата?

Защото съм на М-тел естествено, но смятам да помоля един приятел да ползваме съвместно регистрацията му.

Аз ти казвам теоретическите възможности, които могат да станат. На глобул и да искаш не можеш да го направиш, освен да му разбереш паролата на профила и да му откраднеш акаунта

Eee дочакахме най накрая...Пробвах найстина става.Дано само да не измислят някаква такса да ползваш услугата.От страна на Глобул вече нищо не може да ме учуди!! :D

Ако има такса, тоя сайт няма смисъл да съществува, защото никой няма да го ползва. Логично е. Тогава за кво да го прават, като няма да се използва :inqn

Прочетох няколко поста и не мога да разбера за какво сте се размрънкали, че трябвало да се праща смс за активация. Абе, хора вие за 21 ст ли сте :confused То бива стиснатос ама чак пък толкова. Въпросният смс за активация се праща за да не могат абонати на М-Тел да ползват тази услуга на ГлоБул. Самият смс център е измислен доста добре. Няма досадни и тъпи реклами и другото голямо предимство е,че идва директно от твоя номер. Браво на ГлоБул :)

Абе...ако нямаш кретит в картата не можеш да пращаш смс-и от страницата на Глобул, така ли? А нали е безплатно, не тегли пари от картата?

Защото съм на М-тел естествено, но смятам да помоля един приятел да ползваме съвместно регистрацията му.

Прави се с цел ако не си абонат, да нямаш екстра. свършва кредита ---> не си плащащ абонат ----> реже ти се достъпа до страницата.

И аз се замислих, че може да се плаща, но в често задаваните въпроси пишеше, че е безплатно.

Ако има такса, тоя сайт няма смисъл да съществува, защото никой няма да го ползва. Логично е. Тогава за кво да го прават, като няма да се използва  :inqn

не е точно така, защото като пратиш MMS през MMS центъра на Globul, ти се таксува все едно е изпратен от твоя телефон.

Става въпрос за СМС-и. Все пак най-вече за това е направен сайта

Казвам, че не е невъзможно да се таксува изпращането на СМС от интернет. затова давам и примера, че MMS се таксуват.

Значи ако нямаш $ във ваучера не можеш да пращаш смс-и ?

Не можеш! Пробвахме със 50 ст. и не стана. Още не сме разбрали колко трябва да имаш, за да си "активен".

Но в крайна сметка това може би е за добро.

Има ли определен брой числа и букви за паролата ? Дали винаги е 5 или 9 или 20 символа ?

Мен ме дразни това, че не ти излиза името, както при мтел, а номера с който си се регистрирал...

Ако името ти фигурира в "бележника" на получателя, си го изписва. И това ако не е страхотно.

Мен ме дразни това, че не ти излиза името, както при мтел, а номера с който си се регистрирал...

Точно пък тва е якото според мен.Ако си на Мтел и имаш карта на Глобул от която си се регнал много ясно че ще те дразни.Мен си ме кефи ся кат пратя на някой СМС и той си получава се едно от моя телефон както ме е записал.Не секи ми знае ника но като ми има номера ще се сети от кой е СМС-а :punk

Ами да, регнах се с на баща ми картата... Сега трябва да им казвам на всички, да ме запишат с тоя номер. Големи идиоти са тия от Глобул. Сега и Мтел ако го направят по същия начин и ще е голяма мизерия...

Внимание !

* Нямате право на достъп до "Моят SMS Център"!

Възможни причини:

o 1. Липса на кредит по вашата b-connect карта

o 2. Спрян изходящ трафик на вашата SIM карта

a kakvo 6te kagete za tova imam 0.70st v kartata e i tva ako ne e gavra/da jivee globul a/ :sick :sick :sick :sick :sick

Внимание !

* Нямате право на достъп до "Моят SMS Център"!

Възможни причини:

o 1. Липса на кредит по вашата b-connect карта

o 2. Спрян изходящ трафик на вашата SIM карта

a kakvo 6te kagete za tova imam 0.70st v kartata e i tva ako ne e gavra/da jivee globul a/ :sick :sick :sick :sick :sick

Целта е b-Connect-ите с по малко от 1лв да не могат да ползват услугата. Така че зареждаш и готово.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...