Lucky Luciano Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 И какво и е безплатното на мтел? че идва от някой си там номер, може да има злоупотреби, всеки може да си пише и накрая на всичкото отгоре има реклама? <{POST_SNAPBACK}> И какво като има реклама? На мен не ми пречи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 на мтел е по-тъпо направено, защото ако искам да натопа някой примерно пиша че смс-а е от него и почвам да обиждам някой човек от негово име. И тоя човек ще си помисли че е от него. А на глобул си пише моя номер и да искам не мога да го напиша от неговия <{POST_SNAPBACK}> Е, да...то е супер готино да натопиш някой. Те хората от М-тел не са на 12 за да предположат такова нещо. Аз примерно може пък да искам да си пиша ник-а, вместо името. После, от регистрацията в Мтел също имаш номер. А на всичко отгоре, ако прекалиш и издразниш някого след 20мин. може чичко Милиционер да почука на вратата и да те ....разпита. Абе...ако нямаш кретит в картата не можеш да пращаш смс-и от страницата на Глобул, така ли? А нали е безплатно, не тегли пари от картата? Защото съм на М-тел естествено, но смятам да помоля един приятел да ползваме съвместно регистрацията му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Аз ти казвам теоретическите възможности, които могат да станат. На глобул и да искаш не можеш да го направиш, освен да му разбереш паролата на профила и да му откраднеш акаунта Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Eee дочакахме най накрая...Пробвах найстина става.Дано само да не измислят някаква такса да ползваш услугата.От страна на Глобул вече нищо не може да ме учуди!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Ако има такса, тоя сайт няма смисъл да съществува, защото никой няма да го ползва. Логично е. Тогава за кво да го прават, като няма да се използва Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 EEE bravo ve nai nakraq edna dobra novina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Прочетох няколко поста и не мога да разбера за какво сте се размрънкали, че трябвало да се праща смс за активация. Абе, хора вие за 21 ст ли сте То бива стиснатос ама чак пък толкова. Въпросният смс за активация се праща за да не могат абонати на М-Тел да ползват тази услуга на ГлоБул. Самият смс център е измислен доста добре. Няма досадни и тъпи реклами и другото голямо предимство е,че идва директно от твоя номер. Браво на ГлоБул Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Абе...ако нямаш кретит в картата не можеш да пращаш смс-и от страницата на Глобул, така ли? А нали е безплатно, не тегли пари от картата?Защото съм на М-тел естествено, но смятам да помоля един приятел да ползваме съвместно регистрацията му. Прави се с цел ако не си абонат, да нямаш екстра. свършва кредита ---> не си плащащ абонат ----> реже ти се достъпа до страницата. И аз се замислих, че може да се плаща, но в често задаваните въпроси пишеше, че е безплатно. Ако има такса, тоя сайт няма смисъл да съществува, защото никой няма да го ползва. Логично е. Тогава за кво да го прават, като няма да се използва не е точно така, защото като пратиш MMS през MMS центъра на Globul, ти се таксува все едно е изпратен от твоя телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Става въпрос за СМС-и. Все пак най-вече за това е направен сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 В момента работи ли ви , че на мен ми дава "The page cannot be displayed" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Работи на 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Става въпрос за СМС-и. Все пак най-вече за това е направен сайта Казвам, че не е невъзможно да се таксува изпращането на СМС от интернет. затова давам и примера, че MMS се таксуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 работи време беше и те да дадат малко аванта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Някой да е изпращал SMS на кирилица, защото аз направих опит и всичко излезна на маймуница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Значи ако нямаш $ във ваучера не можеш да пращаш смс-и ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Значи ако нямаш $ във ваучера не можеш да пращаш смс-и ? <{POST_SNAPBACK}> Не можеш! Пробвахме със 50 ст. и не стана. Още не сме разбрали колко трябва да имаш, за да си "активен". Но в крайна сметка това може би е за добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Има ли определен брой числа и букви за паролата ? Дали винаги е 5 или 9 или 20 символа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Мен ме дразни това, че не ти излиза името, както при мтел, а номера с който си се регистрирал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Мен ме дразни това, че не ти излиза името, както при мтел, а номера с който си се регистрирал... Ако името ти фигурира в "бележника" на получателя, си го изписва. И това ако не е страхотно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Мен ме дразни това, че не ти излиза името, както при мтел, а номера с който си се регистрирал... Точно пък тва е якото според мен.Ако си на Мтел и имаш карта на Глобул от която си се регнал много ясно че ще те дразни.Мен си ме кефи ся кат пратя на някой СМС и той си получава се едно от моя телефон както ме е записал.Не секи ми знае ника но като ми има номера ще се сети от кой е СМС-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Ами да, регнах се с на баща ми картата... Сега трябва да им казвам на всички, да ме запишат с тоя номер. Големи идиоти са тия от Глобул. Сега и Мтел ако го направят по същия начин и ще е голяма мизерия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanko3 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Внимание ! * Нямате право на достъп до "Моят SMS Център"! Възможни причини: o 1. Липса на кредит по вашата b-connect карта o 2. Спрян изходящ трафик на вашата SIM карта a kakvo 6te kagete za tova imam 0.70st v kartata e i tva ako ne e gavra/da jivee globul a/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Внимание ! * Нямате право на достъп до "Моят SMS Център"! Възможни причини: o 1. Липса на кредит по вашата b-connect карта o 2. Спрян изходящ трафик на вашата SIM карта a kakvo 6te kagete za tova imam 0.70st v kartata e i tva ako ne e gavra/da jivee globul a/ Целта е b-Connect-ите с по малко от 1лв да не могат да ползват услугата. Така че зареждаш и готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Аз си влизам... въпреки скапания (отново) интернет на Евроком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.