Jump to content
BulForum.com

SMS - Globul през Интернет

johan

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply
ebasi idiotskoto deto e napraweno trqbwa zaduljitelno da si na globul za da mojesh da si go regnesh bahti evreite

Минавайте на Глобул като искате да пращате СМС-и :) Аз съм си доволен че и хората на които сега пращам получават все едно от моя телефон за това е направено така :)

голяма набутвация, веднъж даваш 20 стотинки и голяма работа

Не фе майна, не става дума за 20-те стотинки или левчето - все ми е тая, но отношението е педерастко. Защо като са решили да пускат безплатна услуга, да не я направят напълно безплатна.

Защо като си напиша номера , паролата и 4 цифрената измама и като му дам влез нищо не става ? ? ? Отваря ми една бяла страница и тoва е.... ? ? ? ?

Globul са пумяри. Чисти нещастници. Като искаха толкова да е само за абонатите им, ами да им пращаха смс с парола, която да можеш да си променяш. Както е по другите сайтове. Бахти смешната компания... :lol:

П.П. От днес М-тел имат промоция Прима карта, с която от 21ч. до 5ч. говориш без пари с всички от мрежата на М-тел. :punk

А какво им пречеше да го направят както МТел едно време? При регистрацията си в сайта трябваше да посочиш номер на МТел, на който да ти бъде изпратена паролата, което ставаше безплатно.

@breakneck - Глобул, че правят селски номера - правят, но поне не надписват сметки и не ме оставят на средата на магистралата Пловдив - София без покритие 1км. като МТел ;)

@mandirimuniak - къде видя, че съм написал подобно нещо :confused

Радвай се,че не ти надписват сметките.

П.П. От днес М-тел имат промоция Прима карта, с която от 21ч. до 5ч. говориш без пари с всички от мрежата на М-тел.  :punk

М-Тел Рулеззз! 100ql.gif

Горе-долу колко време след изпращане на СМС до номер 5005 пристига паролата?

Освен това се питам, когато изтече валидността на B-Connect-а, дали акаунтът ще е активен?

Защо като си напиша номера , паролата и 4 цифрената измама и като му дам влез нищо не става ? ? ? Отваря ми една бяла страница и  тoва е.... ? ? ? ?

Сега се оправи,изглежда проблема не е бил в мен :)

Не, защото нямат споразумение с глобул за това. ;) А и те до сега бяха платени. Плюс това, как да дадат да се  пращат смс-и на аванта и то към свой конкурент. Така може да се стигне до претоварване на сървърите им заради глобул. Разбираемо е. Но не е разбираемо да се стискат глобул за такива неща, плюс това и пари искат. Нещастници. Като че ли до сега са били все на фалит, ами гледат да съберат някой и друг лев от хората. :angry:

А нищо не пречи който праща смс-а накрая да напише от кой е, все едно както се пише от чужд гсм. ;)

Не фе майна, не става дума за 20-те стотинки или левчето - все ми е тая, но отношението е педерастко. Защо като са решили да пускат безплатна услуга, да не я направят напълно безплатна.

И какво и е безплатното на мтел? че идва от някой си там номер, може да има злоупотреби, всеки може да си пише и накрая на всичкото отгоре има реклама?

На глобул услугата е перфектна просто.

Колко се бави смс-а , който трябва да ми върнат и трябваше ли да пиша някакъв текст като пращах смс-то  :bgrin:

Аз написах SMS и ми го пратиха веднага като пратих моя. така пристигат и тия които се пращат от страницата.

Спокойно, не сте единични случаи. Явно е масово, и аз съм "прецакан". Не че това действа успокоително де...

10:50PM - Разгеле- получих!

Е какво не правя като хората пращам СМС до 5005 и никой нищо не ми праща:(

ми не си единствен :sick . Ще изчакам още малко и после ще пратя пак :ghost

сигурно много хора са се юрнали да пращат смс-и едновременно ;) .

Абе това какво ли значи:

" Регистриран съм в MyGloBul. Защо не мога да изпращам SMS?

Възможно е да има ограничения за изпращане на SMS в следните случаи:

За абонати на предплатена програма

Имате недостатъчен кредит във вашата b-connect карта

Нямате кредит във вашата b-connect карта

За абонати на абонаментни програми

Вашата карта е спряна поради: неплатена фактура, превишен кредитен лимит, временно отказване от услугите на GloBul

"

на мтел е по-тъпо направено, защото ако искам да натопа някой примерно пиша че смс-а е от него и почвам да обиждам някой човек от негово име. И тоя човек ще си помисли че е от него. А на глобул си пише моя номер и да искам не мога да го напиша от неговия

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...