Botev1912 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Kакъв лев, смс-а е по тарифния план Цената към номер 5005 е според вашия тарифен план Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 ebasi idiotskoto deto e napraweno trqbwa zaduljitelno da si na globul za da mojesh da si go regnesh bahti evreite Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 ebasi idiotskoto deto e napraweno trqbwa zaduljitelno da si na globul za da mojesh da si go regnesh bahti evreite <{POST_SNAPBACK}> Минавайте на Глобул като искате да пращате СМС-и Аз съм си доволен че и хората на които сега пращам получават все едно от моя телефон за това е направено така Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Евала. Доживях да видя тази услуга от глобул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 голяма набутвация, веднъж даваш 20 стотинки и голяма работа <{POST_SNAPBACK}> Не фе майна, не става дума за 20-те стотинки или левчето - все ми е тая, но отношението е педерастко. Защо като са решили да пускат безплатна услуга, да не я направят напълно безплатна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Защо като си напиша номера , паролата и 4 цифрената измама и като му дам влез нищо не става ? ? ? Отваря ми една бяла страница и тoва е.... ? ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Лекичък offtopic-я пробвайте това дали работи:СМС програмка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Globul са пумяри. Чисти нещастници. Като искаха толкова да е само за абонатите им, ами да им пращаха смс с парола, която да можеш да си променяш. Както е по другите сайтове. Бахти смешната компания... П.П. От днес М-тел имат промоция Прима карта, с която от 21ч. до 5ч. говориш без пари с всички от мрежата на М-тел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van helsing Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 А какво им пречеше да го направят както МТел едно време? При регистрацията си в сайта трябваше да посочиш номер на МТел, на който да ти бъде изпратена паролата, което ставаше безплатно. @breakneck - Глобул, че правят селски номера - правят, но поне не надписват сметки и не ме оставят на средата на магистралата Пловдив - София без покритие 1км. като МТел @mandirimuniak - къде видя, че съм написал подобно нещо <{POST_SNAPBACK}> Радвай се,че не ти надписват сметките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Лекичък offtopic-я пробвайте това дали работи:СМС програмка <{POST_SNAPBACK}> sms_16.exe is not a valid Win32 application. нещо не е както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 П.П. От днес М-тел имат промоция Прима карта, с която от 21ч. до 5ч. говориш без пари с всички от мрежата на М-тел. М-Тел Рулеззз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Горе-долу колко време след изпращане на СМС до номер 5005 пристига паролата? Освен това се питам, когато изтече валидността на B-Connect-а, дали акаунтът ще е активен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 На мен ми пристигна на секундата смс-а. Ако номера ти е активен акаунта си остава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Защо като си напиша номера , паролата и 4 цифрената измама и като му дам влез нищо не става ? ? ? Отваря ми една бяла страница и тoва е.... ? ? ? ? <{POST_SNAPBACK}> Сега се оправи,изглежда проблема не е бил в мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Не, защото нямат споразумение с глобул за това. А и те до сега бяха платени. Плюс това, как да дадат да се пращат смс-и на аванта и то към свой конкурент. Така може да се стигне до претоварване на сървърите им заради глобул. Разбираемо е. Но не е разбираемо да се стискат глобул за такива неща, плюс това и пари искат. Нещастници. Като че ли до сега са били все на фалит, ами гледат да съберат някой и друг лев от хората. А нищо не пречи който праща смс-а накрая да напише от кой е, все едно както се пише от чужд гсм. Не фе майна, не става дума за 20-те стотинки или левчето - все ми е тая, но отношението е педерастко. Защо като са решили да пускат безплатна услуга, да не я направят напълно безплатна. И какво и е безплатното на мтел? че идва от някой си там номер, може да има злоупотреби, всеки може да си пише и накрая на всичкото отгоре има реклама? На глобул услугата е перфектна просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Колко се бави смс-а , който трябва да ми върнат и трябваше ли да пиша някакъв текст като пращах смс-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Колко се бави смс-а , който трябва да ми върнат и трябваше ли да пиша някакъв текст като пращах смс-то Аз написах SMS и ми го пратиха веднага като пратих моя. така пристигат и тия които се пращат от страницата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Е какво не правя като хората пращам СМС до 5005 и никой нищо не ми праща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Спокойно, не сте единични случаи. Явно е масово, и аз съм "прецакан". Не че това действа успокоително де... 10:50PM - Разгеле- получих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Е какво не правя като хората пращам СМС до 5005 и никой нищо не ми праща <{POST_SNAPBACK}> ми не си единствен . Ще изчакам още малко и после ще пратя пак сигурно много хора са се юрнали да пращат смс-и едновременно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Ами на мене ми работи и нямах никакви проблеми. За пореден път са по-добре от М-тел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Какво по-точно ти работи??? Да дойде, чакане му е майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Какво по-точно ти работи??? <{POST_SNAPBACK}> При мен дойде смс-то . И на теб трябва да ти го изпратят всеки момент Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Абе това какво ли значи: " Регистриран съм в MyGloBul. Защо не мога да изпращам SMS? Възможно е да има ограничения за изпращане на SMS в следните случаи: За абонати на предплатена програма Имате недостатъчен кредит във вашата b-connect карта Нямате кредит във вашата b-connect карта За абонати на абонаментни програми Вашата карта е спряна поради: неплатена фактура, превишен кредитен лимит, временно отказване от услугите на GloBul " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 на мтел е по-тъпо направено, защото ако искам да натопа някой примерно пиша че смс-а е от него и почвам да обиждам някой човек от негово име. И тоя човек ще си помисли че е от него. А на глобул си пише моя номер и да искам не мога да го напиша от неговия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.