Jump to content
BulForum.com

SMS - Globul през Интернет

johan

Recommended Posts

След дълго чакане ..най накрая днес в 14:00 pm ще има SMS през page на Globul

Честито :)

SEND SMS

Услугата може да се ползва поне за сега само и единствено от абонати на Globul :(

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

еми най-накрая....10х за информацията :) после ще си прата СМС да ги видим в кво състояние са услугите :P

Хубаво че сте разбрали, ама аз в официалния сайт на глобул не виждам нищо такова. Даже и за смс-и не мога да видя от къде може да се пращат. :(

Хубаво че сте разбрали, ама аз в официалния сайт на глобул не виждам нищо такова. Даже и за смс-и не мога да видя от къде може да се пращат. :(

В менюто My Globul е, но това с изпращането на SMS не ми се нрави. Не че съм за 15ст., но продължават да се правят на селски тарикати!

Услугата е достъпна за всички клиенти на GloBul.

За да се регистрирате е необходимо да изпълните следните стъпки:

1. От вашият мобилен номер изпратете SMS на номер 5005

Ще получите обратен SMS съдържащ вашата парола за първоначален достъп в интернет портала MyGloBul.

2. В страницата Вход въведете вашия мобилен номер, от който сте изпратили заявка за парола и получената като SMS парола.

Остава само да полълните кратката форма за регистрация и вече сте част от семейството на MyGloBul!

Цената към номер 5005 е според вашия тарифен план.

В менюто My Globul е, но това с изпращането на SMS не ми се нрави. Не че съм за 15ст., но продължават да се правят на селски тарикати!

Да. Сега го видях. Ами какво друго да кажа. Селяния до шия. :angry: Кога изобщо ще може да работи и за останалите?

А някой няма ли да сподели своя номер с паролата си :rolleyes:

А някой няма ли да сподели своя номер с паролата си  :rolleyes:

Който и да сподели, не мислиш ли, че ще има ограничения за броя на изпратените SMS-и?

httpS://globul.bg/

"s" e излишен и не отваря нищо

На мен пък ми го отваря. Само че трябва да натискаш ОК, че се съгласяваш с еди какво си... :wir

Най-добре провай от тук: http://my.globul.bg/ ;)

Който и да сподели, не мислиш ли, че ще има ограничения за броя на изпратените SMS-и?

Няма значение. Важното е да има. ;)

За първоначалния СМС .. горе го казаха - Селски Маляшки Номера ;)

Не е съвсем така. Това е направено с цел да се ползва само от абонати на Глобул. Радостната новина в следствие на това е, че няма да се пренатоварва много системата и ще работи по-сигурно и по-бързо (поне се надявам да е така)

Не е съвсем така. Това е направено с цел да се ползва само от абонати на Глобул. Радостната новина в следствие на това е, че няма да се пренатоварва много системата и ще работи по-сигурно и по-бързо

А какво им пречеше да го направят както МТел едно време? При регистрацията си в сайта трябваше да посочиш номер на МТел, на който да ти бъде изпратена паролата, което ставаше безплатно.

@breakneck - Глобул, че правят селски номера - правят, но поне не надписват сметки и не ме оставят на средата на магистралата Пловдив - София без покритие 1км. като МТел ;)

Lucky Luciano забравяте, че тук получателя на смс-а го получава все едно е изпратен от вашия телефон.

@mandirimuniak - къде видя, че съм написал подобно нещо :confused

Да бе да. Истината е глобул че са стиснати, корумпирани, мръсни, скръндзливи задници. Как на м-тел си действа за абсолютно всички. Значи явно глобул все още не са готови за истинска конкуренция. Насявам се вивател като излезне, до 1 година да ги помете. :devil

Lucky Luciano, breakneck, забравяте, че тук получателя на смс-а го получава все едно е изпратен от вашия телефон. Ако се посочи друг номер, получателя може да му върне и какво ще стане ако този номер не е ваш ??? Получава се малко некоректно, не мислите ли? На Мтел може да действа на всички, но защо примерно не може да се праща на Глобул: Защото не са "стиснати, корумпирани, мръсни, скръндзливи задници".

Lucky Luciano, breakneck, забравяте, че тук получателя на смс-а го получава все едно е изпратен от вашия телефон. Ако се посочи друг номер, получателя може да му върне и какво ще стане ако този номер не е ваш ??? Получава се малко некоректно, не мислите ли? На Мтел може да действа на всички, но защо примерно не може да се праща на Глобул: Защото не са "стиснати, корумпирани, мръсни, скръндзливи задници".

Не, защото нямат споразумение с глобул за това. ;) А и те до сега бяха платени. Плюс това, как да дадат да се пращат смс-и на аванта и то към свой конкурент. Така може да се стигне до претоварване на сървърите им заради глобул. Разбираемо е. Но не е разбираемо да се стискат глобул за такива неща, плюс това и пари искат. Нещастници. Като че ли до сега са били все на фалит, ами гледат да съберат някой и друг лев от хората. :angry:

А нищо не пречи който праща смс-а накрая да напише от кой е, все едно както се пише от чужд гсм. ;)

Аз съм много доволен от Глобул. Като бях на Мтел сметката ми идваше почти винаги с 5 до 10лв отгоре в сравнение с Глобул. Единственото лошо на Глобул е голямото забавяне на online SMS-ите и келявия WAP.

Друго всичко е 6 , поне за мен.

голяма набутвация, веднъж даваш 20 стотинки и голяма работа

20? Май беше левче.... :angry: Мисля,че съм още млада да недочувам

Няма да се впускам в спорове и обяснения,просто винаги ми взимат паричките :angry: Айде да не говоря още колко тъпотии са ми правили,че...whatever,приятен ден

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...