Prasko Posted September 28, 2003 Share Posted September 28, 2003 Daite predlojeniq za nai dobriq angl dictionary , koito izpolzvate I pls - ako po4nem s Koral i Longman - daite mi i pri4ina da svalq nqkoi (ot koito ste po dovolen) za smetka na SAdictionary-to . To si e malko i var6i rabota . S kakvo drugite ogromni paketi sa po-dobri i struva li si da sa svali nqkoi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted September 28, 2003 Share Posted September 28, 2003 Аз си карам на SAdiction кажете и на мен кой ползвате -аз сам доволен от този и изпити си има даже(на които сам изкарвал максимум 3 и половина) Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 28, 2003 Share Posted September 28, 2003 Longman !!! Nai - dobriq v bran6a Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 28, 2003 Share Posted September 28, 2003 Longman !!! Nai - dobriq v bran6a kogato burzo mi triabwa prewod na opredelena duma ne iskam kartinki, shareniiki i glasowo izgowariane, zatowa polzwam SAdict. kogato dumata ia niama w nego, togawa weche moje da se proweri w Koral - toi moje da se instalira i bez zwucite (izgowarianeto na dumi) i taka zaema mnogo po-malko miasto, bazata mu e 250 000 dumi koeto e poweche ot 145 000 na SAdict, no interface-to e malko tromawo, edno takowa bawno zarejda. Longman-a ne sum uspial da go pusna oshte, no cialo CD ne mi wduhwa dowerie, sigurno e pulno sus sharenia i tromawo. I wuobshte ima li prewod na BG ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 28, 2003 Share Posted September 28, 2003 Ami nqma prevod na BG . - to e kato talkoven re4nik na angliiski ama na men prevod na bg 4ak ne mi e nujen , 6tot nali u4a v angliiska gimnazia Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 28, 2003 Share Posted September 28, 2003 mm taka e, Koral bez zFucite e samo 20 MB instalacaionen. a tezi izgovarqnia sa napylno bezpolezni spored men, imam edna programa NotPad koiato s edin plug-in 2 MB mi izgovarq kakvoto i da napisha v prozorca i po vsi4ki pravila na angliiskia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted September 28, 2003 Share Posted September 28, 2003 imam edna programa NotPad koiato s edin plug-in 2 MB mi izgovarq kakvoto i da napisha v prozorca i po vsi4ki pravila na angliiskia. 6tom e malka nqma da ti kostva mnogo da e uploadne6 nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 28, 2003 Share Posted September 28, 2003 RED BULL naistina ne mi kostva, eto q tuk Naistina ot kraia na 2001 godina e no raboti dobre, ne mi e pravila mizerii. Moje da ima i po-novi versii Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted September 29, 2003 Share Posted September 29, 2003 Та последно кой е най-добрият(интересуваме чистия тълковен речник не картинки и звуци)?!?!А и за немско-български искам да питам моляви се кажете от годинка и немски уча и не се виждам мноо трудно ми се струва тъй че хеееееееееееелп Link to comment Share on other sites More sharing options...
freefaler Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Vij Babylon www.babylon.com DLdvash ot tam, tyrsish crack i si happy user. cross rechnici i oshte mnooogo neshta.Iska nonstop connection s internet, za da se raboti normalno s nego, no moje i da se downloadvat niakoi rechnici. Ne stava za chisto eng-bg rechnik, no ako chovek ne e mnogo myrzeliv, moje da shvane smisyla i kato prochete niakolko tylkuvania. Na wareza go niama.Moje da go kacha, ako go nameria niakyde v arhivite. Inache az polzvam Lingvo, no toi e ENg-Ru.A .ru mai ne se znae mnogo mnogo ot naselenieto na foruma, no vse pak da kaja i za nego. wbr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Probvaite AEDictionary. Malyk e , dosega ne e imalo slu4ai da tyrsq duma i da ne q namerq, plus tova e stra6no bogat otkym broi zna4eniq. Nqma proverka na proizno6enieto i testove, no vse pak mislq , 4e e dosta dobyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Ima li re4nik ot roda na SA naprimer ,samo 4e Angliisko-Angliiski ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Angliisko-Angliiski? Izviniavai, no na takova neshto niama da mu se vika rechnik. Bi li poiasnil kakvo tochno ti triabva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Колко още нови теми за английски речници ще има?! Направи ли си изобщо труда да пуснеш Search?! Щото като резултат излизат доволно много теми - можеш да се увериш сам. Мърджвам. --------------------------- Какво имаш предвид под "от рода на SA" — подобен интерфейс, подобен лексикален обем? Можеш да прегледаш също и тази тема: http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=4528 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.