GOGO Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Да, то бива бива блъскане, ама машината ми не е рототивка та да помпя копчта по цял ден. Май-големия отврат беше където трябва да се държиш за хеликоптера. Там забавя на две места, а и самото помпене трябва да е много бързо. Другото гадно беше тичането по стената с момиченцето. Машината ми е с AMD Athlon 64 3000+ GHz, две GeForce N6600GT през SLI мост и 1 GB RAM. Играта въобще не може да ми оплаши машината, мися че просто е осран порт. Със забавянет най-накрая се оправих. Просто си пазих животите повече. Един се дава на вятъра в апартамента, там забавя и почти няма как, и още поне два на хеликоптера, че забавя на два пъти, и там е почти невъзможно да се изкара. Добре е, че животи има доста. Един от Marcus Kane като ти предложи дръста, един от бюрото в банката преди бубите, един в ожеселителния парк в един ъгъл, и един в един от вагоните в метрото. Почнах с три, по пътязагубих 4 и свърших играта с три живота. Бива си я, определено, но това помпене просто няма да го повторя. Ако не ми отиде клавиатурата, ще ми отидат ръцете. Без това всичко друго е лесно постижимо, ама нямам намерение повече да имам мускулна треска от компютърна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 От къде да започна да я играя, за да видя и другите финали без да се налага да я превъртам наново цялата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 От къде да започна да я играя, за да видя и другите финали без да се налага да я превъртам наново цялата? За да видиш другите финали трябва да преиграеш само последния chapter.Оставяш се Purple i Orange клановете да те бият и гледаш кво ще стане.Ето тук можеш да видиш подробно как става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Nai nakraq vidqx vsi4ki kraeove! Ama nqma da vi kaza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Играта е просто невероятна , доста бързо се минават нивата затова играя по-рядко и по малко , да се насладя напълно ! Почти бях се зарекал да не играя на никакви нови игри , но тази ми показа ,че има светлина в края на тунела . За съжаление единственият недостатък за мен е ,че е прекалено лесна .Препоръчвам я на всеки който иска да си припомни какво беше това истински адвенчър Приятно разцъкване на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.