Jump to content
BulForum.com

Fahrenheit

liquid

Recommended Posts

Да, то бива бива блъскане, ама машината ми не е рототивка та да помпя копчта по цял ден. Май-големия отврат беше където трябва да се държиш за хеликоптера. Там забавя на две места, а и самото помпене трябва да е много бързо. Другото гадно беше тичането по стената с момиченцето.

Машината ми е с AMD Athlon 64 3000+ GHz, две GeForce N6600GT през SLI мост и 1 GB RAM. Играта въобще не може да ми оплаши машината, мися че просто е осран порт.

Със забавянет най-накрая се оправих. Просто си пазих животите повече. Един се дава на вятъра в апартамента, там забавя и почти няма как, и още поне два на хеликоптера, че забавя на два пъти, и там е почти невъзможно да се изкара. Добре е, че животи има доста. Един от Marcus Kane като ти предложи дръста, един от бюрото в банката преди бубите, един в ожеселителния парк в един ъгъл, и един в един от вагоните в метрото. Почнах с три, по пътязагубих 4 и свърших играта с три живота.

Бива си я, определено, но това помпене просто няма да го повторя. Ако не ми отиде клавиатурата, ще ми отидат ръцете. Без това всичко друго е лесно постижимо, ама нямам намерение повече да имам мускулна треска от компютърна игра.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
От къде да започна да я играя, за да видя и другите финали без да се налага да я превъртам наново цялата?

За да видиш другите финали трябва да преиграеш само последния chapter.Оставяш се Purple i Orange клановете да те бият и гледаш кво ще стане.Ето тук можеш да видиш подробно как става

Играта е просто невероятна , доста бързо се минават нивата затова играя по-рядко и по малко , да се насладя напълно ! Почти бях се зарекал да не играя на никакви нови игри , но тази ми показа ,че има светлина в края на тунела . За съжаление единственият недостатък за мен е ,че е прекалено лесна .Препоръчвам я на всеки който иска да си припомни какво беше това истински адвенчър :D Приятно разцъкване на всички!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...