ABIDE Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Я пробвай да разгледаш вестници с който и да е от двамата. Аз май така направих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Razbrah che adventure-a e bil super zareben vqrno li e za da e darpam i instalvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Razbrah che adventure-a e bil super zareben vqrno li e za da e darpam i instalvam <{POST_SNAPBACK}> Без коментар! Играта и аз я минах, мнооооо е добра Най-накрая нещо по-свежо <{POST_SNAPBACK}> Instalnah q dnes...vratnah q dnes. Abe ne me hvana mnogo, ama az ne si padam mn po adventuri taka 4e ne moje da sam kreterii. Ina4e mi se vidq hubavo, 4e daljinata na igrata beshe zanimavka za 1 den. <{POST_SNAPBACK}> Много добра игра вчера я свършихме със сестра ми.Много интересно се получи защото си разделихме ролите и не си казвахме до къде сме стигнали и к,во става ся. Аз играх с Лукас а тя с куките.Играта е добре измислена като история само края малко хвърля в тъча ама аиде.... Много е идеен и момента с боя когато трябва да натискаш точно копчето ,което ти показва иначе си труп. <{POST_SNAPBACK}> МНОГО повече е, много .. направо интерактивен филм. И не, изобщо няма наченки на point&click, а се движиш <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 da igrata izglejda naistina mnogo dobra dano izlizat podobni igri i zavbadeshte novo pokolenie Adventure Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Мааалееее нямам думи... това не е адвенчър а направо ... незнам... тази игра слага началото на нов жанр както и оглавява моята топ10 класация. Адвенчър с нон-стоп екшън и 10000 различни начина да стигнеш до края. Дано да има още такива игри като тая скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Първо ревю на играта, макар и неуспяващо да опише играта .. Fahrenheit е неописуема Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Я дайте всеки да разкаже как превъртя играта и какво му се случи. Маркирай надолу: Тейлър замина с жена си на някъде, не помня и аз къде. Карла и Лукас се праснаха. Накря стана луд екшън - мелачка тип матрицата с oracle-a и онва от orange clana (artificial intelliengce-a). Лукас спаси света и научи от сирака далаверата :] Ожениха се с Карла, и общо взето тва е на кратко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Я дайте всеки да разкаже как превъртя играта и какво му се случи. Аз врътнах и трите възможни варианта Съветвам всеки да ги прегледа, просто преиграйте последния епизод, ще се усетите как да ги видите и трите Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Аз питам, защото изтрих играта, пък и не намерих начин да го пусна от там от където Тейлър си заминава На 1 място пък можеше да се избера и с Oracle-a ама аз се избрах с Лукас... Не разбрах кво става като дадеш детето на оная баба - директно гейм овър ли дава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Аз питам, защото изтрих играта, пък и не намерих начин да го пусна от там от където Тейлър си заминава На 1 място пък можеше да се избера и с Oracle-a ама аз се избрах с Лукас...Не разбрах кво става като дадеш детето на оная баба - директно гейм овър ли дава? Не. Бабата се радва, че си се хванал и се превръща в онова .. не знам какво е точно А там с oracle-a мякой може ли да каже, щото и аз се избрах с Лукас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 С Оракула просто минавате един кратък 2-3 минутен разговор с пичовете от Orange Clan, като през тва време трябва да натискате нужните посоки .. незнам какво става ако не сгрешите посоките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Много яка игра.Онзи ден я инсталнах.Бях скиптично настроен.Но определено играта ме накара да стоя с часове пред компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Виждам че бая хора сте я превъртяли Я помохнете Ето Снимка След като дам OK кусрор няма а direction keys не работят Идей P.S. Знам че и преди се е писал за този проблем но така и не видях решение Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Играта е много добра.Радвам се че АТАРИ направиха нещо хубаво.Отдавна нв бяха правили добри игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Играта е много добра.Радвам се че АТАРИ направиха нещо хубаво.Отдавна нв бяха правили добри игри. Тази година издадоха и иновативната, макар и доста бъгава Boiling Point, а ноември ще излезе Mark Ecko's Contents Under Pressure .. определено имат нюх към интересните, нехитови игрици Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Тази година издадоха и иновативната, макар и доста бъгава Boiling Point, а ноември ще излезе Mark Ecko's Contents Under Pressure .. определено имат нюх към интересните, нехитови игрици Хахаха Атари наистина ги няма никви на последак....аз съм ги запомнил с игри като: Civilasation 3 Axis And Allies(макар че не взе толкова приза колкото заслужаваше) DRIV3R(според доста хора тотална гавра с днешното геймърство) Enter The Matrix(всички я цъкаха) Rollercoaster Of Tycoon(мноо радва тая игрица) Да не забравяме много играните игри Unreal Tournament 2003 и 2004 и Unreal 2 The Awakening.... ама като цяло се дънат мноо здраво пример за това е DRIV3R и ся тея опити.....ама нещо им липсва може би не се отдават до край като правят игрите като други студия...примерно Lionhead Studios имат малко на брой игри ама всички хитови Fable;Black And White 1 и 2;The Movies дето се очаква да е една от най-добрите simulation/tycoon.....жалко преди като виждах АТАРИ си казвах "ухааа поредния хит"...а ся "АТАРИ олее дано да не съм си губил времето в сваляне" Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Виждам че бая хора сте я превъртялиЯ помохнете Ето Снимка След като дам OK кусрор няма а direction keys не работят Идей P.S. Знам че и преди се е писал за този проблем но така и не видях решение Ако не ме лъже паметта трябва да задържиш десния бутон на мишката и така да я мръднеш в средата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 ми играя я играта стигнах доста далеч.ама тва наистина не е точно игра.единственото ценно нещо е интересната история но веднъж като я изиграеш няма какво да те накара да го направиш отново. признавам че за първи път играя подобно нещо,обаче няма никва геймърска тръпка.трудно може да кажеш че играеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Чудесна игра! Достатъчно я похвалихте, няма и аз да се включвам. Единствени недостатъчци - лесна и ужасно кратка. Минах я за една вечер. Но пък каква вечер само! Доволен съм и смятам, че след време пак с удоволствие ще я разцъкам, за да видя и другите 5 завършека. (този път спасих детето с Лукас, пребих енергийната бабка и оракула и се ожених за Карла, носейки в себе си тайната на света Късметлия, нали ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Ми има нива на трудност...и тръпка си има особено когато трябва да отбягваш разни хави със стрелките.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Те в края на играта си я дават чисто голичка, така че това не ме впечатлява..а и не са се старали много много да ги направят хубавки телата Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Добре, аз да питам, играта от време на време много ми забавя. Това по принцип не е проблем, ама когато трябва да правиш онова физическо натоварване, като ти зацепи играта и се проваляш. Има някакъв patch, ама никакъв crack не мога да намеря за него. Някой може ли да помогне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Добре, аз да питам, играта от време на време много ми забавя. Това по принцип не е проблем, ама когато трябва да правиш онова физическо натоварване, като ти зацепи играта и се проваляш. Има някакъв patch, ама никакъв crack не мога да намеря за него. Някой може ли да помогне? Пробвай да си смениш драйверите на видеото.Впро4ем каква ти е машината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Играта е просто уникална!Няма такава игра,или по-точно филм Битките в стил Matrix са голяма лудница Добре, аз да питам, играта от време на време много ми забавя. Това по принцип не е проблем, ама когато трябва да правиш онова физическо натоварване, като ти зацепи играта и се проваляш. Има някакъв patch, ама никакъв crack не мога да намеря за него. Някой може ли да помогне? И на мен ми забавя на някои места и то на някои много ключови.които замалко да ме накарат да чупа клавиатурата.Според мен е от компютъра,то на мойта щайга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.