Jump to content
BulForum.com

Fahrenheit

liquid

Recommended Posts

1174.jpg

[link]

Developer: Quantic Dream

Publisher: Atari

Minimum Requirements:

Windows® 98SE/Me/2000/XP, Pentium® III 800 MHz or faster, 256 MB RAM, Hard Disk Space: 510 MB Free, 32 MB Hardware T&L-compatible video card, Windows® 98SE/Me/2000/XP-compatible sound card, DirectX® version 9.0c (included) or higher

Third-person adventure thriller, created by the team behind Omikron, Indigo Prophecy gives gamers the unique chance to play both hunter and fugitive, which in turn leads them to speak, explore, interact, fight and confront unknown dark forces. For no apparent reason, ordinary people are randomly killing total strangers. Although there is no link between the murderers, they all seem to follow exactly the same ritual and pattern. Lucas Kane becomes one of these murderers when he kills a stranger in the men's room of a restaurant. Finding himself in control of Lucas, the player is haunted by strange visions and the desperate need to find out what is happening to him. At the same time he must keep one step ahead of the police, especially Inspector Carla Valenti and her teammate agent Tyler Miles.

Ако не сте я играли все още, горещо ви я препоручвам!..Има прекалено много неша в нея, за да я опиша така, но който я пробва мисля, че няма да съжалява..Със сигурност това ще е една от най-добрите игри за годината.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Много добра игра вчера я свършихме със сестра ми.Много интересно се получи защото си разделихме ролите и не си казвахме до къде сме стигнали и к,во става ся. Аз играх с Лукас а тя с куките.

Играта е добре измислена като история само края малко хвърля в тъча ама аиде....

Много е идеен и момента с боя когато трябва да натискаш точно копчето ,което ти показва иначе си труп.

Аз да попитам само в библиотеката, където трябва да анализирам една книга какво се прави? :) Просто не мога да се оправя да намеря на дядката книгата, която иска, пък и не го разбрах какво каза.

Това не е ли тип Point and Click или там както се казваше, защото на такава ми прилича от скрийновете. :confused

Точно в гърба ли го гледаш героя ?

Това не е ли тип Point and Click или там както се казваше, защото на такава ми прилича от скрийновете.  :confused

Точно в гърба ли го гледаш героя ?

МНОГО повече е, много .. направо интерактивен филм. И не, изобщо няма наченки на point&click, а се движиш

МНОГО повече е, много .. направо интерактивен филм. И не, изобщо няма наченки на point&click, а се движиш

Като Broken Sword 3 ? :woot

Ако е така, почвам да я свалям и другата седмица ша я разцъквам :D

играта е супер...препоръчвам я на всички...засега играх само демото и останах очарован...

само да си намеря време и сериозно ще сдъвкам пълната версия... :devil

Аз да попитам само в библиотеката, където трябва да анализирам една книга какво се прави?  :)  Просто не мога да се оправя да намеря на дядката книгата, която иска, пък и не го разбрах какво каза.

Трябва да анализираш книгата "The Tempest" от Шекспир, която Кейн четеше в ресторанта. Значи прелистваш книгата и на всяка страница (мисля, че даже беше на вътрешната част на корицата) минаваш с лупата и се вижда надпис. Това е за анализирането :)

Трябва да анализираш книгата "The Tempest" от Шекспир, която Кейн четеше в ресторанта. Значи прелистваш книгата и на всяка страница (мисля, че даже беше на вътрешната част на корицата) минаваш с лупата и се вижда надпис. Това е за анализирането :)

Това го направих, ама не ми дава да си ходя.

ЕДИТ: Сега проверих пак - дава да си ходя обаче вика, че дядката можел да му каже повече, а той иска да му намеря неговата книга.

ЕДИТ2: Минах го, за тези които не им се занимава да пробват 5 часа: 3ти етаж, бяла лампа.

ЕДИТ2: Минах го, за тези които не им се занимава да пробват 5 часа: 3ти етаж, бяла лампа.

Не ти трябват 5 часа:) Виждаш името на автора, после легендата до вратата и то си пише - бяло от 1700 нагоре са на 3ти етаж :)..говори с дядката но не го питай за акцента, а за нещо друго, че така нищо важно не казва...

Абе и без тях също :D

Играта и аз я минах, мнооооо е добра :) Най-накрая нещо по-свежо :rolleyes:

ПП Матрицатаааааааааааа :D :D :D :D :D

nqkoi moje li da mi kaje kade se namira klycha za vrata

stava vyrpos za oniq moment kogata se sabujdam vkyshti i nqkakav policai tropa na vratata

az neshto se precakah i trqbva za tova vreme da zalicha vsi4ki sledi i da se bintovam i da se obleka ama nemoga da namerq klyucha i kukata razbiva vratata i me arestuva

Едно проблемче:значи на нивото съм ,където Карла се среща с нейния приятел и той и гледа на карти,след което си тръгва.Давам с enter да игаря с негъра,и тои по оня част от лист,дето го намери при стареца с книгите си проверява в компютара и открива нещо.След това се обажда на Карла и тя му каа,че и тя щв провери нещо.Обаче тука вече е проблема-ами с нея нищо не откривам.Шматкам се из цялата къща ,дано нещо ми подскаже какво да правя,както на негъра и листчето ама нищо нестава.Направо не знам какво се прави ся

Облечи се и излез през входната врата и почукай на саседната врата. Ще ти отвори мазното гейче и го разпитай за листчето и как може да се идентифицира банката. После говори пак с негрото ииии от там нататак давай сам :)

Ами облекана е Карла,обаче не ми показва знака,за да си отворя входната врата :((.Защо така не ми е ясно,може би нещо друго трябва да се направи след като пича си трагна с картите и негъра ми званна за онзи лист,за да може да се отвори вратата :unsure: Изобщо идея си нямам какво вече трябва да се направи

Аа да, забравх. Пусни си телевизора и изчакай тя да превключи на някакъв канал за борси и брокери и разни подобни..след това тя би трябвало да се сети и после да излезеш до саседа..

Аргх! :).. Трябва да става!..Вече не помня какво трябваше да стане, но пробвай да говориш пак по телефона с Тайлър, с него виж не можеш ли някакви неща да вършиш.. Не помня..пробвай и ако още не си успял утре ще ти кажа със точност какво би трябвало да се направи...след като гледаш ТВ пробвай да се обадиш по тел-а и т.н...дано успееш..

Аз до колкото си спомням с Тейлър гледаш на лампата листчето и виждаш водния знак... Даже не помня пращал ли съм го на Карла... Бая мътно ми е всичко.

Човек, трябва просто да знаеш англ. и да рабираш всичко което казват и няма да имаш НИКАКВИ проблеми!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...