NaskoBG Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Въпроса ми е следният: Като се сложи глобулска карта в кодиран телефон за мрежата на M-tel и телефона иска код на мрежата. Някой знае ли кой е кода на мрежата на Глобул? Предварително благодаря. Нека кажа предварително на всички, които ще ми обясняват как се разходира тележон да се въздържат. Това ми е кристално ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 284 05 = BG 05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted September 24, 2005 Author Share Posted September 24, 2005 Благодаря Dreamer, но с този код не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Като се сложи глобулска карта в кодиран телефон за мрежата на M-tel и телефона иска код на мрежата. <{POST_SNAPBACK}> кодът е генериран спрямо IMEI на телефона, обади се в мобилтел да го дадат ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Въпроса ми е следният: Като се сложи глобулска карта в кодиран телефон за мрежата на M-tel и телефона иска код на мрежата. Някой знае ли кой е кода на мрежата на Глобул?Предварително благодаря. Нека кажа предварително на всички, които ще ми обясняват как се разходира тележон да се въздържат. Това ми е кристално ясно. <{POST_SNAPBACK}> Трябва да си искаш кода за разкодиране от М-тел, иначе няма как да стане. Обаче до колкото знам от Мтел не предоставят такава информация за разлика от Глобул, които след като ми изтче гаранцията на телефона ми дадоха кода за разкодиране, след обаждане на оператор. Единственият вариант да си ползваш телефона с друга карта е дадеш в някой сервиз да ти го разкодират Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 И да го искаш от М-тел,няма да ти го дадат и логично.Отиваш в първия магазин за GSM-ми и срещу 10 лв. ти го разкодират. п.п.За съжаление прескочих поста на danzel_,сори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted September 28, 2005 Author Share Posted September 28, 2005 Това за разкодирането, казах че ми е ясно. Все пак този код се генерира някак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Това за разкодирането, казах че ми е ясно. Все пак този код се генерира някак. <{POST_SNAPBACK}> Да срещу 10-лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Nokia http://unlock.nokiafree.org/ Не само за Nokia http://www.unlockme.co.uk/downloads.html DCT4 Code Calculator by Hollowman 5.4 Понеже ме запалихте да пробвам и аз С стария ми GSM – Nokia 3310 (купен и работещ само и единствено с карта на Mtel) и с тази програмка DCT4 Code Calculator by Hollowman 5.4 се оправих за по-малко от минутка. Вече мога да ползвам и услугите на друг оператор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Пробвай с този on-line калкулатор. Пиши какво е станало! едит: съжалявам много за линка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Пробвай с този on-line калкулатор. Пиши какво е станало! <{POST_SNAPBACK}> The cost for unlocking is only $ 1.99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 До тук нищо. Някой има ли други идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 До тук нищо. Някой има ли други идеи? <{POST_SNAPBACK}> Първо Това е грешно: „Някой знае ли кой е кода на мрежата на Глобул?” Телефона ти е кодиран от Mtel не ти трябва код на Глобул Второ: „Нека кажа предварително на всички, които ще ми обясняват как се разходира тележон да се въздържат” Аз нищо не разбирам от разкодиране на телефони. Порових се малко в Internet -> Google Потърсих малко информация за моя GSM и след като намерих програмка и внимателно прочетох HELP за по-малко от минута си разкодирах GSM-a Виж малко по нагоре моя пост ! Порови се малко из интернет Напиши марката на GSM ….все някъде нещо ще пише Вариант е отиваш даваш го и ти го разкодирват Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 Хей johan, благодаря ти за умните съвети. Какво е това интернет? Как да се ровя в него? Щом питам, значи имам нужда от нещо, а колкото до това кое е вярно и кое не може да се поспори, особено относно това какъв код ми трябва. Айде със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Я разгледай ТАЗИ тема,между другото какъв телефон се мъчиш да разкодираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.