Eagle Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Не съм гледал това предаване по Скат,Но нещо ме съмнява този план на САЩ за мюсулманска държава по простата причина ,че Американците недолюбват мюсолманите заради атентатите от 11 септември. Оттук логически погледнато те нямат интерес от още една такава държава. Още повече ,че самите американци в по-голямата си част са католици. Та според мен цялото това предаване си е чиста измислица. Рекламна стратегия за вдигане реитинга на кабеларката. Номер за увеличаване на гледаемоста и аудиаториата на мижавата кабеларка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Извинете ме за включването от тъчлинията, но преди време гледах по Бай Брадър включване от една телевизия, извадка от предаване за трети, четвърти и пети очи и имат ли почва у нас, та една зрителка се обади и попита, ако и израсте трето око от къде ще излезне. От носа ли, от ухото ли, и дали ще и израсте трета вежда... Май беше скат. Днес е много модерно да се разобличават глобалните конспирации на великите сили срещу дребните риби. Поживем овидим... Най-голямата конспирация е човешкото безхаберие. Ай ся да си поиграем на проблеми. Мен ме заряза гаджето. Абе... къв ти е тъп проблема - виж, че на ония му ожулиха боята. Да бе, ми на ония му отнесе потопа къщата. Ти пък, ми виж - ще ни правят държавата мюсюлманска. Е и, нали озоновата дупка се разширява и ледниците ще се стопят. Да бе, то слънцето ще живее има-няма 2-3 милиарда години още и чао. То па едното слънце... те галактиките се отдалечават от нас, лелее... Абе живейте си живота бе хора и спрете да пръскате лиги по форумите. Неприятно е - трябва често да се мия. Като милее някой - да стане политик той! Ай пак кръчмата на хъшовете, където от безопасно разстояние в Румъния бистрим политиката на Османската Империя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Извинете ме за включването от тъчлинията, но преди време гледах по Бай Брадър включване от една телевизия, извадка от предаване за трети, четвърти и пети очи и имат ли почва у нас, та една зрителка се обади и попита, ако и израсте трето око от къде ще излезне. От носа ли, от ухото ли, и дали ще и израсте трета вежда... Май беше скат.Днес е много модерно да се разобличават глобалните конспирации на великите сили срещу дребните риби. Поживем овидим... Най-голямата конспирация е човешкото безхаберие. Ай ся да си поиграем на проблеми. Мен ме заряза гаджето. Абе... къв ти е тъп проблема - виж, че на ония му ожулиха боята. Да бе, ми на ония му отнесе потопа къщата. Ти пък, ми виж - ще ни правят държавата мюсюлманска. Е и, нали озоновата дупка се разширява и ледниците ще се стопят. Да бе, то слънцето ще живее има-няма 2-3 милиарда години още и чао. То па едното слънце... те галактиките се отдалечават от нас, лелее... Абе живейте си живота бе хора и спрете да пръскате лиги по форумите. Неприятно е - трябва често да се мия. Като милее някой - да стане политик той! Ай пак кръчмата на хъшовете, където от безопасно разстояние в Румъния бистрим политиката на Османската Империя... <{POST_SNAPBACK}> Ето едно мнение което ми грабна окото....много правилно и точно казано...и наистина е вярно!Още кат бях малък не ме плашиха с баба яга или някви си талъсъми а с предаванията по Скат и тъпотията която могат да изръсат и да предизвикат паника....като гледам някой хора се хващат на пълните простотий който дрънкат!България никога няма да е мюсулманска държава ако ще и Буш да сере в средата на главната в знак на протест!Помислете малко и ще го осъзнаете....дори е налудничево да го мислите.....karaman живот и здраве 2025 година ще си искам бирата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 ZDrave da e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Ахахаххахахаххахах,ахахахаххахахаа .Дейба и глупостите дейба. <{POST_SNAPBACK}> И на мен това ми мина през ъкъла като видях темата. Хаххахахахаха Карамана водач на листа на Атака Карамане гледай шампионска лига, или пък ББ2, ако не харесваш футбол, или иди на риба, поразходи се, на кафе излез, живей си живота ама недей да се наливаш в ракия пред телевизора хахахха Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Пхахахахахаххахдиоадхаихсдояв!@? ТОВА Е ! НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ! Да нападнем от сега ислямския свят! Или не.. по-добре САЩ. Да спрем този пъклен план! С името на Волен на уста и програмното разписание на СКАТ в ръка да изпратим остра нота до посолството на Америка, осъждаща гнетните конспиративни практики на империалистическия враг! А като сме тръгнали да разкриваме истини! Нека споделя и моето скатоподобно разкритие за КИТАЙ! За бога братя събудете се! Китай ни завладява с компютри и маратонки! Пробудете се!!! Спрете да купувате евтина конфекция и часовници!! Всичко това е част от конспирацията за Великокитайска империя основана на принципа на подбитите цени и промитите мозъци! Дори може СКАТ да е китайска телевизия, пусната с цел да ни заблуди, за да не видим техния план ! НО ЕДВА ЛИ! всички са срещу нас братя! НА НОЖ! Да възстанем срещу всички суперсили ! ВОЙНА НА РУСИЯ, ВОЙНА НА КИТАЙ, ВОЙНА НА САЩ! БЪЛГАРИЯ НА 3 ОКЕАНА! Волен с теб сме!!?!? <{POST_SNAPBACK}> И АЗ СЪМ С ТЕБ. Извинете ме за включването от тъчлинията, но преди време гледах по Бай Брадър включване от една телевизия, извадка от предаване за трети, четвърти и пети очи и имат ли почва у нас, та една зрителка се обади и попита, ако и израсте трето око от къде ще излезне. От носа ли, от ухото ли, и дали ще и израсте трета вежда... Май беше скат.Днес е много модерно да се разобличават глобалните конспирации на великите сили срещу дребните риби. Поживем овидим... Най-голямата конспирация е човешкото безхаберие. Ай ся да си поиграем на проблеми. Мен ме заряза гаджето. Абе... къв ти е тъп проблема - виж, че на ония му ожулиха боята. Да бе, ми на ония му отнесе потопа къщата. Ти пък, ми виж - ще ни правят държавата мюсюлманска. Е и, нали озоновата дупка се разширява и ледниците ще се стопят. Да бе, то слънцето ще живее има-няма 2-3 милиарда години още и чао. То па едното слънце... те галактиките се отдалечават от нас, лелее... Абе живейте си живота бе хора и спрете да пръскате лиги по форумите. Неприятно е - трябва често да се мия. Като милее някой - да стане политик той! Ай пак кръчмата на хъшовете, където от безопасно разстояние в Румъния бистрим политиката на Османската Империя... <{POST_SNAPBACK}> Според мен хелият е повлиял в голяма роля на писането на този пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 гостите политолози изнесоха факти от плана на USA "Scorched Earth", за тотално унищожение на православното влияние на Балканите! не знам дали осъзнаваш,колко абсурдно звучи това карамане,прасни едно айсикю когато тия от скат поканят извънземни пацифисти с извадки от плановете на злите марсианци за заличаването на земята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Ами те USA вече направиха първите крачки: 1. Агресията в Косово 2. Базите в БГ, които никой не ги иска, но ще са факт! 3. Съкращаването на армията ни 4. Унищожаването на ракетните ни комплекси без никаква разумна причина! @Tokarew: Ами Русия да не би да не са съюзници на USA. Те Путин и Буш са първи дружки <{POST_SNAPBACK}> Мдаааа... разделяй и владей. Не могат да ни разрушат чрез външен натиск. Правят го от вътре. ГАДНИ ЧЕРВЕИ!!! Още малко и анексация ще искат. АНШЛУС! България и Македония ще застанат победоносно над трупа на капиталистическия звяр САЩ! А откъде знаеш за този план. И ти ли като мен обичаш да се ровиш в системата на Пентагона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Айде, ще напиша един сериозен пост, та отново БрейШпек да го обясни с употребата на Хелий, Ксенон, Аргон или други видове газове. Та хакнах сайта на Пентагона! И знаете ли к'во? Планират да избият цялото човечество, да ги заровят в една обща яма и с лъчения от космически спътник да превърнат труповете им в нефт. Така ще се реши проблема им с нефта. Звучи логично, нали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Та хакнах сайта на Пентагона! И знаете ли к'во? Планират да избият цялото човечество, да ги заровят в една обща яма и с лъчения от космически спътник да превърнат труповете им в нефт. Така ще се реши проблема им с нефта. Звучи логично, нали! <{POST_SNAPBACK}> Malko stranno zvuchi, sled kato sposobnostite ti s kompiutrite stigat do tova da si pusnesh mIRC i da vleznesh v #plovdiv Inache Karamanski uspokoj topkata, ako iskash zapovqdai vsqka vecher u nas, i majkla mi neshto vze da se prehlasva po toq SKAT, pone nqma da si go gleda sama Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 СКАТ ли к'во е тва аз повече се кефя на канал 2000 там е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Malko stranno zvuchi, sled kato sposobnostite ti s kompiutrite stigat do tova da si pusnesh mIRC i da vleznesh v #plovdiv <{POST_SNAPBACK}> Tи пък, как можа да се съмняваш в способностите на tHE 'sHMURPHIOn. Вчера по "Звездите ми го говорят" от Сблъсък съобщиха че Пентагона ще сложи под форум в Тя и Той, който само той да го вижда, за да не им спами повече пощата им с молба да му дадат паролата. Дори канал 2001 го потвърдиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.