Jump to content
BulForum.com

ураааа, 2025 година ставаме Ислямска Държава

karaman

Recommended Posts

Ето защо не гледам "Скат".

съгласен съм със sincity, тея по скат се чудят ква глупост да измислят, щото телевизията им я гледат 2-ма души. да не говорим, че до 2025 тука ще са останали само мангали и турци, така че не виждам кво толкова сте се запритеснили :lol:

Ако някой си даде труда да се замисли такива планове по принцип би трябвало да са секретни. Интересно как господата политолози имат достъп до тях. Ей да сте живи и здрави :D

По-голяма простотия едва ли би могла да бъде измислена.Много ми е интересно,как ще станем една голяма ислямска държава?След 20 години Американците ще окупират Балканския п-в или ЕС ще приеме исляма за официална религия? :angry1

И да не мислиш че братята руснаци ще седят безучастни:)

Адаш нямаш ли си друга работа освен да гледаш СКАТ и бигбрадър, стегни се малко. Довечера ще ядеш дървото.

Ами АЗ, за разлика от други хора, милея за БГ!

То с милеене, гледане на СКАТ и писане по форуми непомагаш много на България. Аз дето толкова мразя тая държава съм направил много повече от разните му патриотчета(неговоря за теб) дето ме плюят тука.

за разлика от други хора

Мерси, че се сещаш за мен понякога :D

Хайде, стига. Параноята става доста здрава. Не искам да говоря на посоки, защото политиката на САЩ спрямо ислямските държави е доста красноречива, но никой простосмъртен няма достъп до кухнята на нещата, така че подобни изказвания са доста крайни и необмислени. Доказателства може и никога да няма. Дори и фактът, че краят на Студената война да влияе зле на САЩ, не е достатъчно убедителен.Подобни изказвания си остават инфантилни.

Ами стой си заблуден!

С теб не искам да споря, защото знаеш, че много те харесвам, но предпочитам да приема, че съм заблуден, отколкото да ме просветлява "Скат". А и любимият НИ народ е казал, че който търси истината, не е чужд на заблуждението. :huh:

И защо? Защото само те се осмеляват да кажат горчивата истина ли?

Кой казвал истината? Цялата телевизия "Скат"? Юлиян Вучков ? Албена Вулева?

Както и да е. Тази телевизия не заслужава дори да я коментирам, защото разчита само и единствено на скандала, за да привлече зрителска аудитория.

Чакай да почеша и аз моя тогава. :)

Ето защо не гледам "Скат".

Кой казвал истината? Цялата телевизия "Скат"? Юлиян Вучков ? Албена Вулева?

Както и да е. Тази телевизия не заслужава дори да я коментирам, защото разчита само и единствено на скандала, за да привлече зрителска аудитория.

Ето едно правилно мислене. ;) Тук бих добавил и още няколко имена (освен Волен), но тук има прекалено големи родолюбци и любители на Скат.

А албания, там не са ли мюсулманска държава. Виж за Маледония може да станат, защото те се обичат много с Албанците, ама да ми приказват че ще станем и ние или Сърбия. По-големи глупости не бях чел. И не виждам какво ги интересува САЩ кой каква държава и с каква религия ще бъде.

Shte kaja samo 4e ako se opitat da ni napravqt islqmska durjava , bulgarite 6te se nadignem i 6a gi iznesem zaedno s ciganite v bugaria.A kolkoto do harema , 4e sq kvo vi pre4i da imate pove4e ot edna priqtelka :P

съгласен съм със sincity, тея по скат се чудят ква глупост да измислят, щото телевизията им я гледат 2-ма души. да не говорим, че до 2025 тука ще са останали само мангали и турци, така че не виждам кво толкова сте се запритеснили :lol:

Еми тва е...1400 години ше станат скоро време.Държава с такава история и традиции и дай да я зарежем.Държавата е такава каквато ние си я правим.Стойте в сянката и наблюдавайте какво става, пък то всички ще се оправи от само себе си...

Аве мен по принцип не ме бърка ква е офицялната религия щото тва за мен са глупости, ама все пак тия резаци са ми антипатични... Смейте се, смейте се, те след 20-30 години мангалите кат станат повече от нас ще видим дали ще ви е смешно...

Гледам някои от предаванията по СКАТ, казват се много истини и то както трябва да се кажат, но 90% от бълвочите на водещите са си чиста параноя и пропаганда. Дори е налице шизофренично поведение при някои индивиди :blink: Интересни са ми, карат ме да осъзная някои неща, често ме развеселяват. Абе голяма работа са тия от СКАТ :P

Вучков рулз :punk

Пхахахахахаххахдиоадхаихсдояв!@? ТОВА Е ! НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ! Да нападнем от сега ислямския свят! Или не.. по-добре САЩ. Да спрем този пъклен план! С името на Волен на уста и програмното разписание на СКАТ в ръка да изпратим остра нота до посолството на Америка, осъждаща гнетните конспиративни практики на империалистическия враг! А като сме тръгнали да разкриваме истини! Нека споделя и моето скатоподобно разкритие за КИТАЙ! За бога братя събудете се! Китай ни завладява с компютри и маратонки! Пробудете се!!! Спрете да купувате евтина конфекция и часовници!! Всичко това е част от конспирацията за Великокитайска империя основана на принципа на подбитите цени и промитите мозъци! Дори може СКАТ да е китайска телевизия, пусната с цел да ни заблуди, за да не видим техния план ! НО ЕДВА ЛИ! всички са срещу нас братя! НА НОЖ! Да възстанем срещу всички суперсили ! ВОЙНА НА РУСИЯ, ВОЙНА НА КИТАЙ, ВОЙНА НА САЩ! БЪЛГАРИЯ НА 3 ОКЕАНА! Волен с теб сме!!?!?

Пхахахахахаххахдиоадхаихсдояв!@? ТОВА Е ! НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ! Да нападнем от сега ислямския свят! Или не.. по-добре САЩ. Да спрем този пъклен план! С името на Волен на уста и програмното разписание на СКАТ в ръка да изпратим остра нота до посолството на Америка, осъждаща гнетните конспиративни практики на империалистическия враг! А като сме тръгнали да разкриваме истини! Нека споделя и моето скатоподобно разкритие за КИТАЙ! За бога братя събудете се! Китай ни завладява с компютри и маратонки! Пробудете се!!! Спрете да купувате евтина конфекция и часовници!! Всичко това е част от конспирацията за Великокитайска империя основана на принципа на подбитите цени и промитите мозъци! Дори може СКАТ да е китайска телевизия, пусната с цел да ни заблуди, за да не видим техния план ! НО ЕДВА ЛИ! всички са срещу нас братя! НА НОЖ! Да възстанем срещу всички суперсили ! ВОЙНА НА РУСИЯ, ВОЙНА НА КИТАЙ, ВОЙНА НА САЩ! БЪЛГАРИЯ НА 3 ОКЕАНА! Волен с теб сме!!?!?

:laughing: Корав си !

Хахахахаа това  е доста НЕ сериозно

Тея по СКАТ само тъпотии говорят.

Съгласен съм. Но а мен ми е дори приятно да ги гледам. Предпочитам да гледам Вучков пред Биг Брадър(просто ми е по-забавно :D )

Но не мога се начудя на тея дето взимат всичко на сериозно и вярват на глупостите, които се говорят по СКАТ. А такива хора има доста :huh:

Съгласен съм. Но а мен ми е дори приятно да ги гледам. Предпочитам да гледам Вучков пред Биг Брадър(просто ми е по-забавно :D )

Но не мога се начудя на тея дето взимат всичко на сериозно и вярват на глупостите, които се говорят по СКАТ. А такива хора има доста  :huh:

Да , а също имам чувството , че водещите на СКАТ едва ли не искат да промиват мозъци ;)

Иначе както казваш , има доста хумор :) :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...