Jump to content
BulForum.com

Кой къде е пътувал ?

Fibaman

Къде сте обикаляли по света :) ?  

137 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Мда, майка ми беше в Москва това лято и така ме е яд, че не отидох с нея :bgrin: Но да се надяваме, че другото лято ще отида :D

Може да си направим и екскурзия на форума :P

А по темата - бил съм в Макдония и Турция - европейската и азиатската й част :)

Когато ходиш до Москва пи6и :)) Може да си ми отполза :)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

До Белград за един ден :P ,по-далеч не.Иначе съм обиколил повечето части на България

Значи от къде да почна :D Лондон, Ню Йорк, Цюрих, Истанбул, Париж, Рим, Милано. Будапеща, Белград, Загреб, Палермо, има и още но сега се сещам само за тези. Иначе мечтата ми е да отида на почивка на Карибите там бил земният рай :P

Значи от къде да почна  :D Лондон, Ню Йорк, Цюрих, Истанбул, Париж, Рим, Милано. Будапеща, Белград, Загреб, Палермо, има и още но сега се сещам само за тези. Иначе мечтата ми е да отида на почивка на Карибите там бил земният рай :P

Само аз ли съм бил в Испания ? Супер много Българи там, а само аз :blink:

Т'ва е нещо странно, там има много деца от Пловдив, и нито един не е от Пловдив :(

Три седмици в Холандия с пътуване през Сърбия, Унгария, Австрия, Германия и Белгия :)

Пожелавам го на всеки ! Че и още по-хубаво.

Отговор 9 и 10 от анкетата са излишни.

Отговор 9 и 10 от анкетата са излишни.

Ми нз някой може да не иска да сподели къде е бил и затова сложих 9. А 10. просто за майтап ама не вярваж , че 10 човека са ходили на Луната...от нашия форум...

Два пъти до Русия и Украйна.Като първия път беше още СССР!!По времето на Перестройката.Като се замисля сега бяха доста интересни времена,макар тогава да не ми се струваше точно така.На всякаде продаваха фанелки с лика на Горбачов и надпис ПЕРЕСТРОЙКА!! :D :punk

Само в Турция, за съжаление :( Но на доста различни места: Анталия, Кушадасъ, Измир, Истанбул, Одрин B)

И аз така :punk

Само аз ли съм бил в Испания ? Супер много Българи там, а само аз  :blink:

Т'ва е нещо странно, там има много деца от Пловдив, и нито един не е от Пловдив  :(

Е как бе, нали съм фен на Барса как няма да отида на Ноу Камп :D Иначе още съм ходил в: Турция (Кушадасъ и Мармарис), Франция (в Лил и Париж), Хърватска (Загреб), Сърбия (Белград), Македония (ама аз не я броя щото все едно съм си в България - чалга до дупка :music :laughing: ), но за съжаление изобщо не съм стъпвал в северна България :huh: Много ми се иска да посетя Русия и Куба :) Но в USA посмъртно не отивам :sick Тия прости американци те карали да си събуваш обувките на летището, за да проверят дали не носиш оръжие :blink: :sick

Aз пък сам ходил като бях малък по тоталитарно време с влак за по един ден-Румъния,Унгария,Чехия,ГДР.

Сега вече при новия строи:

Работил съм за по 3 месеца в Германия и Гърция.

Отделно сам ходил с кола:Сърбия,Словения,Харватска,Австрия,Белгия,Франция и Италия

Ето и аз къде съм бил до сега : Унгария, Турция (европейската част), Словакия, Чехия, Австрия, Белгия, Холандия, 2 дни в Берлин, бившата Югославия, преди 2 месеца се върнах от Русия. Догодина мисля да отида на гости у приятели в Монако :)

PS:

и в Кърджали ходих миналата година :punk

Но в USA посмъртно не отивам :sick Тия прости американци те карали да си събуваш обувките на летището, за да проверят дали не носиш оръжие :blink:  :sick

На мен пък напоследък много ми е залипсвала Америката... Не ми пасва 100%-ово начинът на живот (въпреки че то е толкова различно, че няма едно такова нещо като американския начин на живот), но някои неща много са ми приятни...и са ми залипсвали. А за другото - тия просто араби пък правели мизерии. Аз съм навит да ми събуват обувките и да хващат арабеските, вместо да ме пускат да си внасям каквото искам, защото аз може и да си внасям бельото, но има достатъчно недоброжелатели... Абе манталитетът на малката държавица никога няма да можем да го изтръгнем...

Ама гледам че 11 човека са казали че са ходили на луната. Айде вече някой да каже как е там. Добре ли е, как е климата, как си прекараха, заслужава ли си да се отиде. Че и на мен ми се ходи там, ама много дълъг пътя. :lol: Също така ако има някой който е ходил на Марс да каже какви са му впечатленията от там, че това ми е мечтата от малък. :D

Ама гледам че 11 човека са казали че са ходили на луната. Айде вече някой да каже как е там. Добре ли е, как е климата, как си прекараха, заслужава ли си да се отиде. Че и на мен ми се ходи там, ама много дълъг пътя. :lol: Също така ако има някой който е ходил на Марс да каже какви са му впечатленията от там, че това ми е мечтата от малък. :D

Хах, верно :P . Повече хора са ходили на Луната, отколкото в Азия, Австралия, Ю. Америка и С.Америка. Баси странната работа, явно имаме доста космонавти :bgrin:

Германия и околностите ала бала. ИСКАМ В ШВЕЙЦАРИЯ!!!

USA-4 пъти,Канада,Испания-доста пъти,Турция,Лондон,Норвегия(много ме кефи),Швеция,Германия,Италия,Дания,Люксембург,Монако.

И транзитно-Сърбия,Словения(наистина много яко),Хърватска,Франция.Ми за това се сещам сега.

Европейската и азиатската част на Турция.

Италия,Франция,Монако,Словения,Сърбия...

В близко време искам да посетя едно канадско островче:)

за съжаление само из България... :cry

но съм хвърлил око на Русия и няма сила, която да ме спре да отида на Червения площад някой ден... :love

Знаеш ли че като малък даже го сънувах този момент как се разхождам по "Красная Площадь" и колкото и да е чудно това стана няколко години по-късно. Пожелавам ти го. Определено в град като Москва има какво да се види.

Иначе бил съм Полша, Македония и Либия като малък 2 години.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...