Jump to content
BulForum.com

Кой къде е пътувал ?

Fibaman

Къде сте обикаляли по света :) ?  

137 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ако трябваше да се изброяват страните , които сте посещавали щеше да стане едно... такова...леко дълго , затова малко по-обобщено :)

Балканския п-в пак е в Европа ама смисъл , че сте пътували около Б-я , по съседски :)

Bon voyage :)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Бил съм в Северна Америка и по Европата.

Набелязал съм си две-три континентчета и скоро ще изчезна (за щастие на някои хора).

Европа и Северна Америка. С точност Щатите, Австрия, Чехия и Италия. В Щатите два пъти за по два месеца, в Австрия за седмица, в Чехия за 5 дни, в Италия за 10тина дни (преди 10тина дни...). Минаването през всякакви други тук по път не се брои нали?

Минаването през всякакви други тук по път не се брои нали?

ЕЕЕЕ защо, аз бях за 28 часа в Лондон и такъв ПЪБ-тур направих.....

за съжаление само из България... :cry

но съм хвърлил око на Русия и няма сила, която да ме спре да отида на Червения площад някой ден... :love

Само в Украйна, защото едните ми баба и дядо са там и доста други роднини.

В такъв случай аз съм бил и в Румъния и Молдова. :D

Хмм, 4 пъти бях в Мадрид за по 1 месец :), един път пътувах с автобус до там и минавахме през - България :bgrin: , Югославия, Македония, Хърватска, Австрия, Италия, Франция и естествено Испания :P. От там ходихме в Париш за 2 дена ;)

Другото лято ще ходя сигурно в Англия, като ще минаваме през Германия и някои от изброените по-горе страни. А от Англия пак в Мадрид и така :ghost

ОК, да броим всичко... Сърбия (ооо и бивша Югославия, но айде няма да си го броя), Хърватска, Словения, Унгария, Словакия и няколко пъти по летищата на Полша...

Билета за луната ми идва най-евтин :P

Иначе си мисля да направя една,две летни обиколки на БГ с няколко души.

Миналото лято обиколих Европа-като не броим Сърбия и Хърватска, които са на същото дередже като нас, нищо общо с Европа, бях в Словения (не съм очаквал да е толкова добре тая страна!), Австрия, Германия, Белгия, Франция и Англия.Не мога да ви опиша каква красота е из Европа!Нещо невероятно!Е като изключим Париж, щото там е доста мръсно и гъмжи от негри. :bgrin:

Бил съм и в Румъния, Украйна и Русия...в Русия само 1 път, когато съм се родил.! :laughing:

=> 10.На Луната :) <= [ 5 ]  [13.16%]

Не съм си представял , че 5 съфорумника са били на Луната :) Трябва да разкажете по-подробно !

бях в Словакия (не съ очаквал да е толква добре тая страна!):laughing:

Имаш предвид Словения (държава от бивша Югославия), а не Словакия (от бивша Чехословакия съответно). И аз се удивих от Словения. Изглежда като в Австрия, което си е по-добре и от Италия примерно. И определено е по-добре от Словакия...

Брей и съм писал в оная тема и съм забравил...

Само на Балканския полуостров съм бил и то само в Гърция преди 10 години и си нямам никакви спомени...така че май от България не съм излизал а ако съм излизал не си споням :( :bgrin:

но съм хвърлил око на Русия и няма сила, която да ме спре да отида на Червения площад някой ден... :love

Мда, майка ми беше в Москва това лято и така ме е яд, че не отидох с нея :bgrin: Но да се надяваме, че другото лято ще отида :D

Може да си направим и екскурзия на форума :P

А по темата - бил съм в Макдония и Турция - европейската и азиатската й част :)

Имаш предвид Словения (държава от бивша Югославия), а не Словакия (от бивша Чехословакия съответно). И аз се удивих от Словения. Изглежда като в Австрия, което си е по-добре и от Италия примерно. И определено е по-добре от Словакия...

:bgrin: Словения вярно...съжелявам.Сега ще си едитна поста.

Баси, само аз ли не съм мърдал от България? Хвърлил съм много сериозно око на Азия и има адски много места, които адски бих искал да посетя. Като Индия, Китай, Тибет, Япония... Европа, Америка - бих минал и без тях...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...