Jump to content
BulForum.com

Не се инсталват повечето програми

Viper

Recommended Posts

Първо забелязах ,че Office XP неще да се инсталира (като пусна да инсталирам и си излиза просто и се едно нищо не съм правил) ,преинсталирах си Уиндоуса после исках да си инстална Acdsee и от нея така си излиза (пускам инсала и поседява няколко секунди и ...) изтеглих си OpenOffice и него го пускам и пак излиза :blink: Ква е тая чудисия немога да зацепа Първо бях на Windous 2000 се си минах на XP и се тея простотии имаче дребни програмки и кодеци си инсталва (като BS player , opera, flashget) .

Никаде не съм виждал да пише за такива простотии да стават . На някой случвало ли му се е и какво направи ако да ?

Форматирал ли си диска, преди да преминеш на ХР?

Диска не съм го форматвал от 2-3 години (откакто го купих) :)

Гледам на антивирусната ми е изтекъл срока сега ще вида кво ша стане като си свала друга.

Е, не може да си преминаваш ей така от OS на OS kaто пчеличка, без да форматираш. Пък и по принцип е хубаво да форматираш дори и да е същата OS. ;)

Тоя компир взе ,че се оправи (инсталира се всичко) . Аз единствено си инсталнах AGV 7 работеща ,намери ми един троиански кон , слжих го под карантина и незнам от него ли беше ама се оправи :)) :woot

Троианския кон беше на фаил в sistem32\msiexec16.exe .

Аз невярвам от тва да е било ама аз друго не съм правил .

awe pi4 dava ti gre6ka na install-shield li? ako e na tva samo s format se opravq.imah e taq gre6ka na nqkolko puti.po sqkuv na4in sam probval koi li ne sum pital , samo format e istinata

Тоя компир взе ,че се оправи (инсталира се всичко) . Аз единствено си инсталнах AGV 7 работеща ,намери ми един троиански кон , слжих го под карантина и незнам от него ли беше ама се оправи :)) :woot

Троианския кон беше на фаил в sistem32\msiexec16.exe .

Аз невярвам от тва да е било ама аз друго не съм правил .

Ами точно това msiexec е инсталъра ;)

---------

П.С.: На тоя стенли съвсем спокойно (щото сега се събудих) ще му кажа че преди формата има и бая други начини да оправиш някои повредени елементи ;)

Ами точно това msiexec е инсталъра  ;)

---------

П.С.: На тоя стенли съвсем спокойно (щото сега се събудих) ще му кажа че преди формата има и бая други начини да оправиш някои повредени елементи  ;)

znam ama namen mi se be6e bugnal instalatora pak s nqkvo virus4e i nepozvolqva6e na nod32 da go scan-ira i ni6to nemoje6e da se napravi s msiexec

. i na nqkolko puti mi se zarazi comp-a (virusa be6e v edin disk) m taka pri men samo s format se opravi.

a puk i mu preporu4vam da formatira za6toto i bez tova ot 3 godini ne go e formatval. puk moje da ima i nekuv drug virus na comp-a :P

То и аз така си препоръчвам ама 15ГБ да записвам на дискове и докато я сортирам и трябва 2 дена да отделя само за тва :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...