morfos Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 do PENETRATING!!! moje li da mi kaje6 kakvi CODEC-i mi trqbvat za THE ITALIAN JOB(2003) 6toto ne moga da go gledam. Fima tragva ama na 10-15sec po4va da varvi super barzo. Ina4e SAMPLE-4eto varvi bez problem. Blagodarq ti predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 be az ne sam penetrating, ama 6te se prestoria: pusni serach v warez za programite Gspot i Avicodec - i dvete tova im e celta v jivota, kato vidiat film da ti kajat s kakvi codeci moje6 da go gleda6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 do PENETRATING!!! moje li da mi kaje6 kakvi CODEC-i mi trqbvat za THE ITALIAN JOB(2003) 6toto ne moga da go gledam. Fima tragva ama na 10-15sec po4va da varvi super barzo. Ina4e SAMPLE-4eto varvi bez problem. Blagodarq ti predvaritelno 1.За персонални запитвания има една опция РМ 2.Само 1 ред по долу във форума има тема за същия проблем на същия филм 3.Dreamer май пак ще слага 4ервени катинар4ета,а ov3rm4n Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 ami e mu zavijdam na Dreamer.. iavno e 4ovek sas mnogo zdrava psihika i nervi -az ne bih izdarjal, prosto bih huknal s pisaci kam slanceto sled takav tormoz kato toia v razdel movies... za Dreamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 28, 2003 Share Posted September 28, 2003 Ami da... edno che e lichno, vtoro, che za filma veche ima tema... http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=3512 ama kakvo da se pravi, horata ne gledat.... dali nqmat vreme, dali gi murzi, dali ne gi ebava za nikoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.