Jump to content
BulForum.com

Купувам дъмбел

Recommended Posts

Начи тряа ми сглобяем дъмбел (лост + тежести). Не знам точно каква е разликата м/у дъмбел и гиричка, предполагам, че гиричката е една част, а дъмбелът сглобяем, тъй че дано това, което съм написал не е смешно. Както и да е. Лостът, който е 2kg, го намерих за 22 лева и ми идва доста скъп, а тежестите са по 3 lv/kg, което е десет пъти по скъпо от изкупната цена на желязото по борсите. Очаквам всякакви предложения за дъмбели втора ръка, като се има предвид, че ми трябва само един дъмбел, който да варира между 12 и 27kg (да може да постига повечко междинни стойности в този интервал). Също така бих бил благодарен ако някой ми каже къде ги има тия работи (лостчета и тежести) на по-ниски цени.

cenite naistina sa visoki nai-evtinoto koeto az znam e 1.50kiloto ama ve4e i tam mai poskapna trqbva da nameri6 nqkva zala koqto zatvarq i ot tam da si kupi6 ina4e 6te dade6 bezbojni sumi. ina4e za dumbeli moje da proveri6 na4i kato tragne6 ot srebroto na jumaqta nadoly po malkata glavna to4no predi magazin VEGA (beliq magazin na ugula za gsm-i predi aladina) ima takav magazin i tam prodavat takiva raboti no za cenata 6te te izlaja nai-dobre idi i proveri :D

Тъй като и аз търся лост+дъмбели, а и днес бях в Метро само за инфо - лоста беше около 50 лв. , а 36 кг. дъмбели бяха към 60-70 лв. Не помня точно цените и дали бяха с ДДС, но си направих сметката, че комплекта лост с дъмбели ще ми струва над 120 лв., тъй че ако някой продава и аз се нареждам на опашката след Shiro :)

zlobil: точно в този магазин дето казваш е най-скъпо :) Лостът е 28 лв майна :pirate

stefan: виж кво написа Midex, не са ли чак толкова скъпи? :)

Тъй като и аз търся лост+дъмбели, а и днес бях в Метро само за инфо - лоста беше около 50 лв. , а 36 кг. дъмбели бяха към 60-70 лв. Не помня точно цените и дали бяха с ДДС, но си направих сметката, че комплекта лост с дъмбели ще ми струва над 120 лв., тъй че ако някой продава и аз се нареждам на опашката след Shiro :)

po-golema glupost ne moje6e i da napi6e6 bate :D

zlobil: точно в този магазин дето казваш е най-скъпо :) Лостът е 28 лв майна :pirate

ami neznam az ot tam si zimam 4at pat dobavki i prosto mi e napravilo vpe4atlenie 4e prodavat ne sma obarnal vnimanie kolko pari sa.... nai-dalavera e kakto ti kazax da 4aka6 nqkva kvartalna zali4ka da falira i da kupi6 tejestite na bezcenica 6toto cenite na novite sa :censored2:

Еми два дъмбела с по 22 килограма тежести ми излезнаха към сто лева, което на фона на другите цени си е добре. Сега ти ако искаш без пари е друг въпрос, единствения начин е да намериш някоя зала, която затваря, ама там е много чакане и не е гаранция, че ще успеещ да се вредиш. Или пък ако баща ти има някой познат примерно в завод Метал....

po-golema glupost ne moje6e i da napi6e6 bate :D

Това за "глупостта" не го разбрах много, понеже просто цитирах етикетчетата с цените на Метро. А ако си имал предвид, че е глупост да си ги купя от Метро, това по го разбирам... :)

Едит: Ахааа....сега видях кое си подчертал с червено - аз наистина търсех стандартните дискове за лоста, но в Метро имаше отделно лост + дъмбели, които се навиват със същата резба към въпросния лост. Разбира се имаше и стандартни дъмбели с малко "лостче", но те не ми вършат работа. Честно казано и аз се изненадах защо няма дискове, а предлагат към лоста дъмбели, ама си помислих, че това сигурно е най-новата мода в бодибилдинга. :bgrin:

Едит 2: Това с пластмасовите дъмбели беше 2-рото нещо дето ме учуди....като ги видях си казах, че явно много неща са се променили в тази област и съм драстично изостанал.... :lol:

sq razbrax :D

ami kvo da ti kaja na4i az v metro diskove ne sam vijdal vijdal sam samo dambel4eta dori ne bqxa ot jelqzo tejestite a ot plasmasa palna vatre s gips ... ebati gluposta i bqxa dosta skapi

proverete v lulu-to na centara misla 4e ima tejesti no pak ne sam 100 % siguren

sq razbrax :D

ami kvo da ti kaja na4i az v metro diskove ne sam vijdal vijdal sam samo dambel4eta dori ne bqxa ot jelqzo tejestite a ot plasmasa palna vatre s gips ... ebati gluposta i bqxa dosta skapi

proverete v lulu-to na centara misla 4e ima tejesti no pak ne sam 100 % siguren

Имаше и нормални тежести, хромирани, нехромирани, каквито ти е кеф, ама бяха опаковани и не се виждаха много много

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...