Jump to content
BulForum.com

Интернет на 2 PC-та

Recommended Posts

Искам да попитам как става тая работа с рутирането на Windows XP. Имам 2 компютъра в LAN мрежа и един интернет (EK). Вторият компютър има проблеми с някои програми като Skype, BitTorrent и др. и смятам, че той ще се оправи като настроя първият компютър (с нета) да рутира.

(проблемът е по-подробно описан на http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=47538 )

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Иамм следния Проблем С свързването: Извършх Всяка една стъпка от основнит които бях описани в началото на темата..качих си вин руут но се притеснявам че не съм направил някоя настройка тъи като Другото ПЦ не ме намир в View work group Computers ,но има нормална връзка т.е. получава пакети инфо. при него ...някои мойели да ми помогне :)

П.С. ако мойе да ми препоръчате някав Firewall

Иамм следния Проблем С свързването: Извършх Всяка една стъпка от основнит които бях описани в началото на темата..качих си вин руут но се притеснявам че не съм направил някоя настройка тъи като Другото ПЦ не ме намир в View work group Computers ,но има нормална връзка т.е. получава пакети инфо. при него ...някои мойели да ми помогне :)

П.С. ако мойе да ми препоръчате някав Firewall

na4i tam onova ne6to deto pi6e direktoriqta Adress mai mu e imeto , naprimer C:\Program Files

caka6 tam s mi6kata iztriva6 napisanoto i pi6e6

\\<imeot na drugiq pc> bez < i > de

ili

\\192.168.0.3 kato IP-to saotvetno kvoto e pri teb

na4i tam onova ne6to deto pi6e direktoriqta Adress mai mu e imeto , naprimer C:\Program Files

caka6 tam s mi6kata iztriva6 napisanoto i pi6e6

\\<imeot na drugiq pc> bez < i > de

ili

\\192.168.0.3 kato IP-to saotvetno kvoto e pri teb

Да това го пробвах, но нямаше ефект никакъв ..т.е. дава цхе няма връзка сакаш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...