Mama Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Искам да попитам как става тая работа с рутирането на Windows XP. Имам 2 компютъра в LAN мрежа и един интернет (EK). Вторият компютър има проблеми с някои програми като Skype, BitTorrent и др. и смятам, че той ще се оправи като настроя първият компютър (с нета) да рутира. (проблемът е по-подробно описан на http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=47538 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobit Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Иамм следния Проблем С свързването: Извършх Всяка една стъпка от основнит които бях описани в началото на темата..качих си вин руут но се притеснявам че не съм направил някоя настройка тъи като Другото ПЦ не ме намир в View work group Computers ,но има нормална връзка т.е. получава пакети инфо. при него ...някои мойели да ми помогне П.С. ако мойе да ми препоръчате някав Firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Иамм следния Проблем С свързването: Извършх Всяка една стъпка от основнит които бях описани в началото на темата..качих си вин руут но се притеснявам че не съм направил някоя настройка тъи като Другото ПЦ не ме намир в View work group Computers ,но има нормална връзка т.е. получава пакети инфо. при него ...някои мойели да ми помогне П.С. ако мойе да ми препоръчате някав Firewall na4i tam onova ne6to deto pi6e direktoriqta Adress mai mu e imeto , naprimer C:\Program Files caka6 tam s mi6kata iztriva6 napisanoto i pi6e6 \\<imeot na drugiq pc> bez < i > de ili \\192.168.0.3 kato IP-to saotvetno kvoto e pri teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobit Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 na4i tam onova ne6to deto pi6e direktoriqta Adress mai mu e imeto , naprimer C:\Program Filescaka6 tam s mi6kata iztriva6 napisanoto i pi6e6 \\<imeot na drugiq pc> bez < i > de ili \\192.168.0.3 kato IP-to saotvetno kvoto e pri teb Да това го пробвах, но нямаше ефект никакъв ..т.е. дава цхе няма връзка сакаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.