mandirimuniak Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 PLEASE HELP svalih si edin film koito se okaza 703 MB kato mu dobavih i subtitrite i se okaza nevazmojno da go zapi6a na cd kato ne mi dostiga nqkakav si 1 MB. Ne stiga tva ami filma ima 8 min finalni nadpisi. i taka mi doide ideqta da go "otreja" malko nakraq. Da ama ne. Tarsq, tarsq.....i o6te tarsq programa za tazi cel ama nqma. Molq pomognete ako vi idva ne6to na akala Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 programata e edna : VirtualDub a inache - za tolkowa malko triabwa da moje da naprawish overburn ako zapiswachkata ti go poddurja i togawa shte go suberesh filma bez da rejesh za "overburn" izpolzwai search tuk wuw foruma, skoro otgowariah na podoben wupros Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 Puskash nero izbirash no multysesion CD da pishe izbirash si faila koito shte zapisvash davash file > exeptdet futoris ili neshto takova posle davash enabled overburn i naglasqsh na 82:59:59 sled tva davash burn i izbirash da zapisva DAO mode kato pochne da zapisva shte te pita da napravili over burn !!!!!!!!! Kato zapiseh diska na 100% ponqkoga neroto kazva che tozi disk e izgorql i neoje da pozlvate data-ta zapisana na nego NE GO IZHVARLQITE NERO LUJE !!!!! P.S Sorry za praovopisnite greshki ma mnoo mi sa spi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.