Jump to content
BulForum.com

Продавам Прима

Recommended Posts

Продавам карта прима неактивирана (запечатана е още). Трябва да се активира до 31.12.2008г. При активация на картата има 15лв време за разговори, при зареждане с ваучер по-малък или равен на 15лв до 31.01.2006г се получава еднократен бонус 12лв.

Цена 10лв.

Вмомента имам прима сим карта.

Интересува ме колко от тези пари могат да бъдат прехвърлени на нея, ако въобще може :confused

Благодаря предварително!

Продавам карта прима неактивирана (запечатана е още). Трябва да се активира до 31.12.2008г. При активация на картата има 15лв време за разговори, при зареждане с ваучер по-малък или равен на 15лв до 31.01.2006г се получава еднократен бонус 12лв.

Цена 20лв.

pri polojenie 4e si dal 40 leva i si zel prima i NEO MP3 PLAYER i sq iska6 za 20lv da prodade6 kartata moga da samo da ti se izsmeq ina4e moeto predlojenie e 10lv

Вмомента имам прима сим карта.

Интересува ме колко от тези пари могат да бъдат прехвърлени на нея, ако въобще може  :confused

Благодаря предварително!

Не мога да ти кажа, не съм запознат.

pri polojenie 4e si dal 40 leva i si zel prima i NEO MP3 PLAYER i sq iska6 za 20lv da prodade6 kartata moga da samo da ti se izsmeq ina4e moeto predlojenie e 10lv

Имаш ПМ.

А тва от тези прими ли е , където разговорите са безплатни от 21:00 до 05:00 :confused Ако е от тези я купувам ! Ако ли не е ... не ми трябва ако някой има такава каквато споменах горе да ми пише , защото търся такава :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...